15-16/12 o lorenzo στην αθήνα για consultation!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελικά έγινε! Ο Lorenzo μου έστειλε email και μου ανακοίνωσε ότι θα είναι Αθήνα 15&16/12 για consultation. Είναι Σάββατο και Κυριακή. Θα φτάσει Σάββατο μεσημέρι από Μαδρίτη οπότε θα γίνουν 4-5 ώρες consultation και θα συνεχιστούν Κυριακή από το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Τον τόπο θα μου τον ανακοινώσει εντός του Οκτωβρίου.

Το πολύ σημαντικό που μου ανέφερε είναι ότι σκέπτεται να κάνει μια ειδική προσφορά (!) για το φόρουμ και μου μίλησε και για κάτι που ετοιμάζει. Τον πίεσα να μου πει περισσότερα αλλά μου είπε πως θα μου τα ανακοινώσει όταν θα είναι πιο έτοιμος.

Συμφωνήσαμε, επειδή έρχεται σχεδόν αποκλειστικά για να δει παιδιά από το φόρουμ, να χειριστώ τα κλεισιματα των ραντεβού οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. Θα προσπαθήσω να μαζέψω όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ έτσι ώστε να κερδίσουμε ώρα για να δει όσους περισσότερους γίνεται. Θα έρθει με την Δάρεια για να υπάρχει επικοινωνία στα Ελληνικά, το κάθε ραντεβού θα διαρκέσει 20-25 λεπτά, με πλήρη ανάλυση, φώτο, υπολογισμό coverage value, έτσι ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη γραπτή αποτύπωση για την κάθε μια περίπτωση. Τέλος, όπως περίμενα, δεν θα υπάρξει καμμία χρέωση είτε κάποιος κλείσει είτε δεν κλείσει για μμ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας τοπ γιατρός αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την χώρα μας που και μικρή είναι και πλέον δεν έχει και την αγοραστική δύναμη που είχε λόγω κρίσης. Θα παρακαλούσα να μου στείλουν pm (ή τουλάχιστον να μου το αναφέρουν) παιδία που σκέπτονται σοβαρά να κάνουν μμ (άσχετα αν θέλουν να πάνε εξωτερικό ή Ελλάδα) έτσι ώστε να ξέρουν που βαδίζουν.

Κύριοι, για να δει κάποιος τον Lorenzo στην Ισπανία πρέπει να περιμένει 4-5 μήνες και να ξοδέψει 300-350€για εισιτήρια και να χάσει μια εργάσιμη μέρα (μόνο Παρασκευές δέχεται). Τώρα μπορεί να τον δει σε 2,5 μήνες με μηδενικά έξοδα και ΣΚ! Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη επιτυχία για το φόρουμ μας.

H συζήτηση για το θέμα αυτό γίνεται στο παρακάτω νήμα:

https://www.hairlossgr.com/threads/15-16-12-o-lorenzo-στην-αθήνα-για-consultation.11998/
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα