Ναι συγνώμη, δεν ανέβασα φωτογραφίες γιατί ψάχνοντας παρατήρησα ότι δεν έχω ενδεικτικές του πριν και του μετά την πρώτη μεταμόσχευση. Zήτησα σήμερα από τη κλινική και μου στείλανε κάποιες. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να τις αναρτήσω από το φόρουμ, οπότε τις έβαλα σε ένα άλμπουμ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε αυτό;
http://imgur.com/a/y32hK#0
Οι τελευταίες είναι του 8μήνου γιατί δεν είχαν άλλες, τώρα στο 10 μηνο είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα, όχι τόσο από άποψη επιπλέον τριχών, όσο του ότι οι τρίχες μεγαλώνουν καλύτερα και έχουν πιο ''κοινή δομή'' με τις υπόλοιπες. Αν μπορέσω θα τραβήξω κάποιες πριν την Τετάρτη για να δείτε, απλά πρέπει να το κάνω μόνος μου και νομίζω ότι θα δυσκολευτώ. Το κενό που θέλω να καλύψω δε φαίνεται πολύ καλά στο 8μηνο μιας και μεγάλωσε και άλλο μέσα στο καλοκαίρι, αλλά είναι μεταξύ της πρώτης μεταμόσχευσης και των φυσικων μαλλιών, εκεί υπάρχει μια εμφανή αραίωση και χνουδοποίηση.
Εχω βάλει 700 μοσχεύματα μπροστά και περίπου 500 στη κορυφή κατά την πρώτη μεταμόσχευση όπου και δεν θα επέμβω καθόλου μιας και εκεί η εικόνα είναι πολύ καλή. Συμφωνήσαμε με το γιατρό μου ότι εκτός από το μικρό κενό που δημιουργήθηκε από την πτώση των φυσικών μου μαλλιών τους τελευταίους μήνες, θα βάλουμε και μερικά μοσχεύματα μπροστά στην περιοχή που είχαμε επέμβει, για να αυξήσουμε την πυκνότητα. Η μεταμόσχευση θα γίνει στην DHI, θα κάνω το small session με κόστος 1000 ευρώ και εγγυημένο αριθμό μοσχευμάτων (όπως μου είπαν) το λιγότερο 500. Αν και μου είναι οικεία η όλη διαδικασία..πάλι νιώθω λίγο περίεργα.. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάει καλά αλλά και να μη χάσω άλλα μαλλιά. Σκέφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω το propecia μαζί με τη μινοξιδίλη αυτή τη φορά.