1 vs 2 vs 6

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ανοιγω καινουριο θεμα που αφορα ολες τις λοσιον.
απο τις πολλες δοκιμες που εκανα διαπιστωσα ενα πραγμα.
ειτε κανουμε μια εφαρμογη ειτε 2 ειτε 6 το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
οι διαφορες μιας και δυο εφαρμογων μινοξιδιλης για παραδειγμα ειναι αν με δυο εφαρμογες παιρνεις το 100% που εχει να σου δωσει σαν θεραπεια τοτε με μια εφαρμογη παιρνεις το 80%.
αυτο σημαινει μισο κοστος,λιγοτερες παρενεργειες,ιδια αποτελεσματα,μισος χρονος ενασχολησης με θεραπεια στην ημερα,λιγοτερη λαδιλα στο μαλλι.
εγω συγκεκριμενα ειχα μηδεν αποτελεσματα με 1 εφαρμογη μινοξιδιλης την ημερα
μηδεν αποτελεσματα με δυο εφαρμογες την ημερα.
μηδεν αποτελεσματα με 6 φορες την ημερα.
καλα αποτελεσματα με μια εφαρμογη μινοξιδιλης και airol την ημερα
τα ιδια αποτελεσματα με δυο εφαρμογες την ημερα
τα ιδια αποτελεσματα με 4 εφαρμογες την ημερα.

οσοι το εχουν δοκιμασει θα συμφωνησουν μαζι μου.
πλεον οτι χρησιμοποιω ειναι απο μια εφαρμογη μετα το μπανιο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αυτο ειναι κατατην αποψη μου αναλογα με τον οργανισμο και την ταχυτητα της τριχοπτωσης που εχει ο καθενας.

weznem

Well-Known Member
καππα εχεις δικιο αλλα δεν ξερουμε αν ισχυει για ολους αυτο,εκτος και αν αλλοι εχουν δοκιμασει αναλογιες οπως εσυ γι να εχουμε ενα δειγμα εστω 5-6 ανθρωπων να κρινουμε..ασ ακουσουμε την γνωμη που εχουν και αλλοι και να κρινουμε.
παντως ενδιαφερων το θεμα σου και πολυ σημαντικο αν οδηγηθουμε σε ενα τελικο συμπερασμα..

soylios

Member
αν και δεν θα μιλήσω για λοσιον αλλα απο το στομα οσον αφορα pgd2 blocker δοκιμασα 1 φορα κουρκουμινη με κοκκινο κρασι ελαχιστη διαφορα , 2 φορες τη μερα πολυ καλητερα, και με 3 φορες τη μερα εχω ακομα καλυτερα αποτελεσματα

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ μετά απο 8 χρόνια θεραπειών πλέον μια βάζω απλά 9-10 σταγόνες και μια φορά την ημέρα και οχι κάθε μέρα.

dimos18

Member
καπα αν και αναγνωριζω οτι η εμπειρια σου και οι γνωσεις σου ειναι αρκετα παραπανω απο τις δικες μου,πιστευω πως εδω εισαι λαθος .η καθε ουσια εχει το συγκεκριμενο χρονο που βρισκεται σε εναν οργανισμο και στη συνεχεια αποβαλλεται.για αυτο χρειαζεται να χρησιμοποιουμε τα τοπικα συνεχεια.και δεν νομιζω οτι ο χρονος αυτος στις περισσοτερες ουσιες ειναι πανω απο 12 ωρες.

weznem

Well-Known Member
soylios είπε:
αν και δεν θα μιλήσω για λοσιον αλλα απο το στομα οσον αφορα pgd2 blocker δοκιμασα 1 φορα κουρκουμινη με κοκκινο κρασι ελαχιστη διαφορα , 2 φορες τη μερα πολυ καλητερα, και με 3 φορες τη μερα εχω ακομα καλυτερα αποτελεσματα

τι ειναι αυτο;νομιζω κατι εχει ειπωθει σε σχεση με την κουρκουμινη αν μπορεις ενημερωσε με καλυτερα σχετικα με αυτο που κανεις,απο που το παιρνεις:,ποσο εχει;ποσο καιρο το βαζεις;παρενεργειες/απποτελσματα;
ανοιξε ενα καινουργιο θρεντ μην το σπαμαρουμε και ενημερωσε με αν μπορεις φιλε,ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού
αναφερομαι σε τοπικα σκευασματα και οχι σε oral.
στα oral συμφωνω υπαρχει μεγαλη διαφορα 1 και 2

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Kappa η παρατήρηση σου είναι σωστή.

Απο τότε που χρησιμοποιώ minox κάνω μία εφαρμογή την ημέρα και όχι δύο, στηριζόμενος σε μία έρευνα που είχα υπ΄οψιν μου (ψάχνοντας βιβλιογραφίες) που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην minox μία εφαρμογή ημερησίως έχει πρακτικά το ίδιο αποτέλεσμα με δύο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
Φίλε Kappa η παρατήρηση σου είναι σωστή.

Απο τότε που χρησιμοποιώ minox κάνω μία εφαρμογή την ημέρα και όχι δύο, στηριζόμενος σε μία έρευνα που είχα υπ΄οψιν μου (ψάχνοντας βιβλιογραφίες) που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην minox μία εφαρμογή ημερησίως έχει πρακτικά το ίδιο αποτέλεσμα με δύο.

ολοι οσοι το δοκιμασουν θα δουν οτι εχω δικιο.
η θα εχουν απειροελαχιστη διαφορα που δεν αξιζει καν τον κοπο για δευτερη εφαρμογη
εγω προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα