Διασημοι/Celebrities

baldy

Member
αυτοκτονησε ο Ledger... να σεβαστω την μνημη του νεκρου, καλο αυτο,ειπα κατι που δεν εδειξε σεβασμο? και να ελεγα τι ειναι μπαρμπας σου και παρεξηγηθηκες? ο ανθρωπος ηταν νοργουντ 3 ,η καραφλα ερχοταν,ενταξει καλουτσικος ηταν με το 3 .Εξαλλου το καραφλας οπως το σκεφτει καθενας,συνηθως λενε αυτων που εχει μπιφτεκη και γυαλισμα,ενταξει οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουμε φτασει σε επιπεδο βεγγου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
δε ξινησα σεριφη μαζι σου απλα περιμενα να το αποδοκιμασεις και εσυ το οτι εχει ψυχολογικα το παιδακι δε σημαινει οτι θα πρεπει να γραφει οτι μπουρδα του κατεβει στο κεφαλι...το φορουμ εκτος απο ενημερωτικο εχει ενα ηθος μεχρι τωρα που αναλογο του δε το εχουν πολλα....δε θα το χαλασει κανεις αυτο....

baldy

Member
Serifis είπε:
Φίλε ηρέμησε, το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά αναφέρω στο Baldy ότι δεν παίζει να είχε κάνα ψυχολογικό θέμα με τα μαλλιά όπως αυτός πιστεύει. Τι είπα και σε ξίνισε;

αποκλειεται! τι ηθελες να βγαινει και να το ανακοινωνει? σε μια συνεντευξη του λεει ο δημοσιογραφος ωραια τα μαλλια σου και αυτος λεει αληθεια? τι λες ειναι χαλια.Ολλοι οι ραφλες ή οι μελλοντες ραφλες εχουν κομπλεξ με τη ραφλα τους ειναι το αδυνατο σημειο τους σημειο ασχετα που δεν το δειχνουν

horhitto4

Member
baldy είπε:
αυτοκτονησε ο Ledger... να σεβαστω την μνημη του νεκρου, καλο αυτο,ειπα κατι που δεν εδειξε σεβασμο? και να ελεγα τι ειναι μπαρμπας σου και παρεξηγηθηκες? ο ανθρωπος ηταν νοργουντ 3 ,η καραφλα ερχοταν,ενταξει καλουτσικος ηταν με το 3 .Εξαλλου το καραφλας οπως το σκεφτει καθενας,συνηθως λενε αυτων που εχει μπιφτεκη και γυαλισμα,ενταξει οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουμε φτασει σε επιπεδο βεγγου

θες και να το κουβεντιασουμε γιατι ειπες παπαρια??ναι μπαρμπας μου ηταν...πρεπει να μου ειναι κατι ο αλλος??το φορουμ οπως ειπα και πριν εχει ενα ηθος...το να καθετε ο καθενας και να αραδιαζει οτι του κατεβει στη κεφαλα δεν ειναι ενδεδηγμενο για το φορουμ και τα μελη του...αν βρισκεις νορμαλ το να μιλαμε για εναν ανθρωπο εστω ασχετο με εμας...συνανθρωπο μας ομως και να λες οτι αυτοκτονησε λογω μαλιου ουτε χιουμορ το αντιλαμβανομαι ουτε αποψη....μαλακια ειναι...δεξου το και παμε παρακατω

baldy

Member
horhitto4 είπε:
δε ξινησα σεριφη μαζι σου απλα περιμενα να το αποδοκιμασεις και εσυ το οτι εχει ψυχολογικα το παιδακι δε σημαινει οτι θα πρεπει να γραφει οτι μπουρδα του κατεβει στο κεφαλι...το φορουμ εκτος απο ενημερωτικο εχει ενα ηθος μεχρι τωρα που αναλογο του δε το εχουν πολλα....δε θα το χαλασει κανεις αυτο....

σε ενα βαθμο ολλοι οι ραφλες εχουν ψυχολογικα αλλοι λιγοτερα αλλοι περισσοτερα,εγω ετυχε να ειμαι καπως πιο ευαισθητος στο θεμα .Τουλαχιστον το παραδεχομαι!Εσυ παρε το ηθος σου και τις ψευτοτυπικουρες,το ηθος δεν θα το δειξω αν πω ενα celebrity ραφλα,παω στοιχημα οτι εχεις μπιφτεκι!Παντως ενταξει δεν ξερω γιατι πεθανε,δεν ηταν και πολυ ραφλας για να πεθανει,ειχε και αλλα ψυχολογικα αλλα και αυτο θα τον εριχνε.

Serifis

Active Member
Baldy, ο άνθρωπος δεν αυτοκτόνησε. Απλά οι συνθήκες που πέθανε ήταν περίεργες( από αλληλεπίδραση πολλών φαρμάκων) και το εκμεταλλεύτηκαν τα media του hollywood επειδή τους άρεσε σαν ιδέα, ότι άλλος ένας 'προβληματικός'(και καλά),νέος,ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Όσο για την απάντηση στον δημοσιογράφο ένα πράγμα μου δείχνει, ότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και είπε εμμέσως: Ναι έχω αρχίζει και καραφλιάζω, ας βγει στην τηλεόραση μετά. Δεν θέλουν όλοι να αυτοκτονήσουν από την καράφλα!

horhitto4

Member
baldy είπε:
horhitto4 είπε:

σε ενα βαθμο ολλοι οι ραφλες εχουν ψυχολογικα αλλοι λιγοτερα αλλοι περισσοτερα,εγω ετυχε να ειμαι καπως πιο ευαισθητος στο θεμα .Τουλαχιστον το παραδεχομαι!Εσυ παρε το ηθος σου και τις ψευτοτυπικουρες,το ηθος δεν θα το δειξω αν πω ενα celebrity ραφλα,παω στοιχημα οτι εχεις μπιφτεκι!Παντως ενταξει δεν ξερω γιατι πεθανε,δεν ηταν και πολυ ραφλας για να πεθανει,ειχε και αλλα ψυχολογικα αλλα και αυτο θα τον εριχνε.
μεσα επεσες στο οτι εχω μπιφτεκι....το να πεις οτι πανω κατω εχουμε ολοι ψυχολογικα εχει τεραστια αποσταση απο το να πεις οτι.""δε ξερεις μπορει να αυτοκτονησε και απο αυτο""αλλο το ενα αλλο το αλλο ψευτοτυπικουρες η οχι εχω ενα ηθος και σεβομαι το γεγονος οτι ενα πανω σε ενα νεκρο δε κανεις χαβαλε και ας ειναι και celebrity....τελειως ακυρο...παντως παρολο που εχω μπιφτεκι...εχω ιδιαιτερη περαση στα μιλφακια....ρωτα τη μανα σου να δεις...φιλακια...

baldy

Member
ναι και εγω δεν το πιστευω αλλα ποιος ξερει μπορει να συνεβαλε ,τσεκαρετε εδω

http://www.hairsite.com/hair-loss/forum_entry-id-20374.html

horhitto4 είπε:
baldy είπε:
horhitto4 είπε:

μεσα επεσες στο οτι εχω μπιφτεκι....το να πεις οτι πανω κατω εχουμε ολοι ψυχολογικα εχει τεραστια αποσταση απο το να πεις οτι.""δε ξερεις μπορει να αυτοκτονησε και απο αυτο""αλλο το ενα αλλο το αλλο ψευτοτυπικουρες η οχι εχω ενα ηθος και σεβομαι το γεγονος οτι ενα πανω σε ενα νεκρο δε κανεις χαβαλε και ας ειναι και celebrity....τελειως ακυρο...παντως παρολο που εχω μπιφτεκι...εχω ιδιαιτερη περαση στα μιλφακια....ρωτα τη μανα σου να δεις...φιλακια...
ενω το να προσβαλεις την μανα ενος μελους ειναι καλυτερο απο το να προσβαλεις ενα celebrity που κανενας δεν προκειται να προσβληθει και εξαλλου δεν ειπα τιποτα,ειπα οτι μπορει να συνεβαλε

οσο για τα μιλφακια με δυσκολια θα πιανεις με μπιφτεκι κατι gif και πολυ σου ειναι

horhitto4

Member
baldy είπε:

horhitto4 είπε:
baldy είπε:
horhitto4 είπε:

ενω το να προσβαλεις την μανα ενος μελους ειναι καλυτερο απο το να προσβαλεις ενα celebrity που κανενας δεν προκειται να προσβληθει και εξαλλου δεν ειπα τιποτα,ειπα οτι μπορει να συνεβαλε

οσο για τα μιλφακια με δυσκολια θα πιανεις με μπιφτεκι κατι gif και πολυ σου ειναι

προηγηθηκε η προσβολη του νεκρου...προσπαθησα να σου εξηγησω αλλα δεν...οσο αφορα τα gilf...και τα milf...ειμαι almost 30και τα χορτασα ολα και οταν ημουν φουλ και τωρα που ειμαι μετρια....τα μιλφακια τα αρωσταινω και στο ξαναπα ρωτα εκει που ξερεις...οσο αφορα τα υπολοιπα ξυδακι...αν ειχες και εσυ φουλ μαλι δε θα ησουν εδω...ασε που τη ραφλα δε τη γλιτωνεις οπως και να χει με το αγχος που χεις....να σου πω και κατι αλλο...αν μου τη καυλωσει παω και σκαω 30 χιλιαρικα στο χασον και για μια 5ετια ειμαι καθαρος...τα χω τα φραγκα...αλλο μεγαλο κεφαλαιο..πανε κοιταξου στο καθρεφτη τωρα αγαπουλα..περασαν τα 3 λεπτα απο τη τελευταια φορα....

baldy

Member
η προσβολη του νεκρου,χαχαχα που ημαστε στην αρχαια Ελλαδα!Ενταξει αφου χορτασες στα 30 απο αυτα πηγαινε με τα gif μεχρι να σιχαθεις τη ζωη σου,μπραβο σου που εχεις λεφτα,τα λεφτα τραβανε τις ανυπαντρες ειδικα ανω των 35,μην τα ξοδεψεις για μεταμοσχευση ετσι και αλλιως με μπιφτεκι τι μεταμοσχευση να κανεις,παλι ραφλας θα'σαι.Μην ξεμεινεις οχι τιποτα αλλο.Το προηγουμενο ποστ απλως δειχνει οτι εχεις ψυχολογικα και ας πας να μου τη πεις εσυ σαν ο τυπος που δεν εχει....

Serifis

Active Member
Παίδες ηρεμήστε, είμαστε εδώ για κάτι κοινό αν δεν κάνω λάθος. Τι μαλώνετε τώρα επί προσωπικού;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
horhitto4 είπε:
baldy είπε:

horhitto4 είπε:
baldy είπε:
horhitto4 είπε:

k γιατι δεν πας στον χασον?

προηγηθηκε η προσβολη του νεκρου...προσπαθησα να σου εξηγησω αλλα δεν...οσο αφορα τα gilf...και τα milf...ειμαι almost 30και τα χορτασα ολα και οταν ημουν φουλ και τωρα που ειμαι μετρια....τα μιλφακια τα αρωσταινω και στο ξαναπα ρωτα εκει που ξερεις...οσο αφορα τα υπολοιπα ξυδακι...αν ειχες και εσυ φουλ μαλι δε θα ησουν εδω...ασε που τη ραφλα δε τη γλιτωνεις οπως και να χει με το αγχος που χεις....να σου πω και κατι αλλο...αν μου τη καυλωσει παω και σκαω 30 χιλιαρικα στο χασον και για μια 5ετια ειμαι καθαρος...τα χω τα φραγκα...αλλο μεγαλο κεφαλαιο..πανε κοιταξου στο καθρεφτη τωρα αγαπουλα..περασαν τα 3 λεπτα απο τη τελευταια φορα....

vag25

Well-Known Member
baldy δεν την παλευεις πραγματικα.
Τουλαχιστον κρατα τις απαλεψιες για τον εαυτο σου και μην την βγαζεις στο φορουμ.Ειμαι ο τελευταιος που θα κρινει ή θα κοροιδεψει το ψυχολογικο προβλημα σου,ομως το εχεις παρακανει.Εδω δεν κανεις ψυχαναλυση.Πηγαινε σε ειδικους.

Οταν γραφεις οτι ο Heath Ledger αυτοκτονησε λογο καραφλας(που δεν εχει) τοτε σιγουρα δεν πας καθολου μα καθολου καλα.
Ηταν ας πουμε nw3 του πηγαινε ΤΡΕΛΑ,η συνολικη του εικονα ηταν γαματη,ειχε οποια γκομενα στον πλανητη ηθελε και μπορει να περναει απο το μυαλο σου οτι αυκτονησε για την καραφλα(ποια καραφλα καταρχην)?

Φιλε μου δεν εισαι καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.Ολους μας χαλαει,ολοι το σκεφτομαστε,.αλλα εσυ εχεις φτασει σε φαση σχιζοφρενειας.Ειναι δυνατον να βλεπεις την εμφανιση του Ledger ως αιτια για να αυτοκτονισει?ΕΛΕΟΣ.

Chs

Μέλος του προσωπικού
horhitto4 είπε:
εχω ιδιαιτερη περαση στα μιλφακια....ρωτα τη μανα σου να δεις...φιλακια...

Δεν μου λες Horhitto δλδ εσύ τώρα τι την είδες εδω μέσα? Γαμιάς? Για να καταλάβουμε δλδ.. ερε κάτι άτομα.. Μιλας και για "ηθος" τρομάρα σου..

Αλλα για να έχεις και "ιδιαίτερη" πέραση στα μιλφάκια... μαλλον γκουσγκούνη style σε κόβω...

weznem

Well-Known Member
horhitto4 είπε:
καλος εισαι και εσυ τσαντιζεσαι και αντιδρας για το δικιο σου και μετα κανεις το ιδιο και χειροτερο λαθος...ο αλλος ειναι 23 εσυ μεγαλυτερος και εχεις το ιδιο μυαλο και χειροτερο..εχεις ψυχολογικα και τηνλες στον αλλον για τον ιδιο λογο.. και για να μας δειξεις τι μας λες οτι τα χεις τα 30 χιλιαρικα?εισαι λεφτας δηλαδη με 30 χιλιαρικα ρε κακομοιρη,μαθε λοιπον αν και τριανταρησες οτι παντα υπαρχει καποιος καλυτερα γι αυτο χαλαρωσε αμπραμοβιτς..
η μαγκια δεν ειναι να γαμας απο δω και απο κει και ο μπαρμπαμιτσος το κανει αυτο πλεον..η μαγκα ειναι να εχεις μια γκομενα 10 χρονια και να γουσταρει και να γαμιεται μονο με εσενα...στο καινουργιο μουνι ολοι καλοι γαμιαδες ειμαστε ειτε στο πρωτο ειτε στο τριτο καπελο να εισαι σιγουρος.. τελος παντων μου αρεσει το ηθος που ειπες... καποια ψυχη ειχε πει...
πριν λαληση ο πετεινος τρεις φορες θα με αρνηθεις... εκεινος ωρυόταν οτι δεν θα γινει ομως... το χασες και δεν μαζευεται εισαι απαραδεκτος..και εσυ baldy μεγαλη μαλακια αυτο που ειπες μην ερμηνευεις αναλογα με την δικια σου ιδιοσυγκρασια τα παντα γυρω σου,δεν σκεφτονταο ολοι οπως εσυ και το αντιστροφο...

κατε με ζητηστε συγνωμη ο ενας στον αλλον να ληξει το θεμα και οι δυο κανατε λαθοι αμα μετανιοσατε δειχτε το,χοντραδα ο ενας,χοντραδα και ο αλλος.. επειτα σβηστε τα συγκεκριμενα σχημα ποστ και θα το κανω και εγω αν γινει..βλακεια να διαβασθουν τετειες χαζομαρες απο τριτους νομιζω..αγιες μερες ερχονται και η α/α συνεχιζεται :)

horhitto4

Member
baldy είπε:
η προσβολη του νεκρου,χαχαχα που ημαστε στην αρχαια Ελλαδα!Ενταξει αφου χορτασες στα 30 απο αυτα πηγαινε με τα gif μεχρι να σιχαθεις τη ζωη σου,μπραβο σου που εχεις λεφτα,τα λεφτα τραβανε τις ανυπαντρες ειδικα ανω των 35,μην τα ξοδεψεις για μεταμοσχευση ετσι και αλλιως με μπιφτεκι τι μεταμοσχευση να κανεις,παλι ραφλας θα'σαι.Μην ξεμεινεις οχι τιποτα αλλο.Το προηγουμενο ποστ απλως δειχνει οτι εχεις ψυχολογικα και ας πας να μου τη πεις εσυ σαν ο τυπος που δεν εχει....

με 30 χιλιαρικα καμουφλαρω οτι θελω...και σου επαναλαμβανω για να εισαι εδω και να μη βαζεις και φωτογραφια σου σημαινει οτι εισαι τερμα ραφλας οσο δε παει....αλωστε εισαι και πιτσιρικας....οποτε μη το ζοριζεις ετσι κι αλλιως γιατι εχασες μικρε....επι προσωπικου εσυ το πηγες.....αλωστε οπως ειπες εσυ με τη λογικη σου που ειμαστε στην αρχαια ελλαδα??ποια προσοβλη λοιπον??αρα και εγω με τη λογικη σου σε ρωταω γιατι θιχτηκες???ποσες σαρανταρες απελπισμενες ειναι εξω και καραδωκουνν...ε μια απο αυτες ειναι και η λεγαμενη...οποτε μη τρελενεσε...αντε φιλια...

weznem είπε:
horhitto4 είπε:
καλος εισαι και εσυ τσαντιζεσαι και αντιδρας για το δικιο σου και μετα κανεις το ιδιο και χειροτερο λαθος...ο αλλος ειναι 23 εσυ μεγαλυτερος και εχεις το ιδιο μυαλο και χειροτερο..εχεις ψυχολογικα και τηνλες στον αλλον για τον ιδιο λογο.. και για να μας δειξεις τι μας λες οτι τα χεις τα 30 χιλιαρικα?εισαι λεφτας δηλαδη με 30 χιλιαρικα ρε κακομοιρη,μαθε λοιπον αν και τριανταρησες οτι παντα υπαρχει καποιος καλυτερα γι αυτο χαλαρωσε αμπραμοβιτς..
η μαγκια δεν ειναι να γαμας απο δω και απο κει και ο μπαρμπαμιτσος το κανει αυτο πλεον..η μαγκα ειναι να εχεις μια γκομενα 10 χρονια και να γουσταρει και να γαμιεται μονο με εσενα...στο καινουργιο μουνι ολοι καλοι γαμιαδες ειμαστε ειτε στο πρωτο ειτε στο τριτο καπελο να εισαι σιγουρος.. τελος παντων μου αρεσει το ηθος που ειπες... καποια ψυχη ειχε πει...
πριν λαληση ο πετεινος τρεις φορες θα με αρνηθεις... εκεινος ωρυόταν οτι δεν θα γινει ομως... το χασες και δεν μαζευεται εισαι απαραδεκτος..και εσυ baldy μεγαλη μαλακια αυτο που ειπες μην ερμηνευεις αναλογα με την δικια σου ιδιοσυγκρασια τα παντα γυρω σου,δεν σκεφτονταο ολοι οπως εσυ και το αντιστροφο...

κατε με ζητηστε συγνωμη ο ενας στον αλλον να ληξει το θεμα και οι δυο κανατε λαθοι αμα μετανιοσατε δειχτε το,χοντραδα ο ενας,χοντραδα και ο αλλος.. επειτα σβηστε τα συγκεκριμενα σχημα ποστ και θα το κανω και εγω αν γινει..βλακεια να διαβασθουν τετειες χαζομαρες απο τριτους νομιζω..αγιες μερες ερχονται και η α/α συνεχιζεται :)

συμφωνω σε ολα wenzem αλλα μερικα πραγματα απο χθεσινα σκατα δε τα δεχομε...και ειδικα πισω απο ενα Pc πρωτος αυτος προκαλεσε....μιλαμε για παιδακι που μεγαλωσε σε τσαντιρι χωρις αρχες....να μαθει να μιλαει

Chs είπε:
horhitto4 είπε:
εχω ιδιαιτερη περαση στα μιλφακια....ρωτα τη μανα σου να δεις...φιλακια...

Δεν μου λες Horhitto δλδ εσύ τώρα τι την είδες εδω μέσα? Γαμιάς? Για να καταλάβουμε δλδ.. ερε κάτι άτομα.. Μιλας και για "ηθος" τρομάρα σου..

Αλλα για να έχεις και "ιδιαίτερη" πέραση στα μιλφάκια... μαλλον γκουσγκούνη style σε κόβω...

καταλαβες τι εγραψες???διαβασες ποιο πανω τη προηγηθηκε??εσυ τι εισαι αστυνομια του φορουμ??προσπαθω να εξηγησω σε ενα χαιβανι οτι το να προσβαλεις εναν νεκρο ειναι τραγικο και αυτος το παει σε προσωπικη επιθεση με χαρακτηρισμους με μπιφτεκια και τα λοιπα λες και εδω μεσα βρισκετε κανενας βαμβακουλας και ειμαστε ολοι μαλλιαδε..μιλησε για μαλια και μπιφτεκια αυτος που στα 23 αντιμετωπιζει αα γελανε και τα τσιμεντα δλδ πες μας εσυ που εχεις ηθος τι θα απαντουσες....

weznem

Well-Known Member
ρε φιλε το ιδιο εκανες και εσυ στο τελος μιλησες ασχημα και ανηθικα αν βφαλεις τον θυμο θα το δεις..τι να πω εγω..νομιζω ομως οτι ειμαστε μεγαλα παιδια,δεν λεω να μην κανουμε μαλακιες,ανθρωποι ειμαστε θα κανουμε αλλα να το αντιλαμβανομαστε και να το παραδεχομαστε και να συνεχιζουμε παραπερα,ειναι λογοι αυτοι να προσπαθουμε να πληγωσουμε τον άλλον? ποιο το κερδος?τον κακκο μας εαυτο βγαζουμε σε τετοιες περιστασεις..

horhitto4

Member
weznem είπε:
ρε φιλε το ιδιο εκανες και εσυ στο τελος μιλησες ασχημα και ανηθικα αν βφαλεις τον θυμο θα το δεις..τι να πω εγω..νομιζω ομως οτι ειμαστε μεγαλα παιδια,δεν λεω να μην κανουμε μαλακιες,ανθρωποι ειμαστε θα κανουμε αλλα να το αντιλαμβανομαστε και να το παραδεχομαστε και να συνεχιζουμε παραπερα,ειναι λογοι αυτοι να προσπαθουμε να πληγωσουμε τον άλλον? ποιο το κερδος?τον κακκο μας εαυτο βγαζουμε σε τετοιες περιστασεις..

wenzem...χεστο ρε φιλε ειλικρινα πηρα αναποδες και μιλησα ετσι επειδη το πηγε το σκατο επι προσωπικου και ειλικρινα και εγω επιτηδες του απαντησα οτι ναι εχω μπιφτεκι για να δω αν θα το συνεχισει....οσοι μιλατε για ηθος και τα λοιπα εχετε απολυτο δικιο γιατι ειμαι 29 και μιλησα σα καγκουρας 15ρης...τι να κανουμε πισω απο το λαπτοπ ολοι ειναι μαγκες και βγαζουν τα ψυχολογικα τους/.....εγω εκανα μια παρατηρηση να υπαρχει ενας σεβασμος απεναντι στους νεκρους γιατι ο αλλος καθησε και ειπε οτι αυτοκτονησε επειδη του πεφταν τα μαλλια...δλδ στο τελος θα μας πεσουν οντως με αυτα που ακουμε και διαβαζουμε....και η απαντηση του ηταν γιατι μπαρμπας σου ειναι/??ε ρε φιλε ειλικρινα αν ηταν διπλα μου να εισια σιγουρος οτι δε θα του μιλουσα ασχημα αλλα θα του βαζα το κεφαλι ξερεις που....δεν εχω αρπαχτει με κανενα μεχρι τωρα αλλα το παιδακι το συγκεκριμενο εκτος του οτι εχει ψυχολογικα προβληματα δεν εχει ιχνος σεβασμου απεναντι σε τπτ....για ολους αυτους που προλαβαν να με κρινουν να τους πω οτι ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετω...μερες που ειναι...ειλικρινα δε με νοιαζει να με πει καποιος κατι για το μαλλι...αλωστε κανεις απο εσας δε ξερει πως ειναι το κεφαλι μου αφου δεν εχω αναρτησει καποια φωτο....η σταση του ομως και το υφος του ειναι απαραδεκτο και αυτο θα πρεπει να το κοιταξουν οι υπευθυνοι...και δε το λεω για το συγκεκριμενο ποστ μονο....φυσικα και εγω παραδεχομαι οτι ημουν τραγικος αλλα η δραση φερνει την αντιδραση...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό που έγραψες.. Επίσης δεν είμαι αστυνομία.. Καταρχας φανηκε η ανωριμοτητα σου σε ολο της το μεγαλειο.. τι να λεμε τωρα..

Μεγαλε δεν σου προσεβαλε κανα θειο η κανα πατερα.. εσυ ομως ειχες το ΘΡΑΣΟΣ να του προσβαλεις τη μητερα.. Και μαθε οτι τον baldy τον γνωριζω επι προσωπικου και ξερω καποια πραγματα που εσυ δεν ξερεις.. Ειπε αυτα που ειπε θα μπορουσες πολυ ομορφα να απαντησεις και να αποφυγεις τον καυγα.. ετσι δειχνουμε ανωτερότητα Mr. Horhitto..

Τελος πάντων, όπως είπες μέρες που είναι χέστο...

Επίσης δεν λεω πως ο baldy είναι αγιος με τα οσα είπε...

horhitto4

Member
Chs είπε:
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό που έγραψες.. Επίσης δεν είμαι αστυνομία.. Καταρχας φανηκε η ανωριμοτητα σου σε ολο της το μεγαλειο.. τι να λεμε τωρα..

Μεγαλε δεν σου προσεβαλε κανα θειο η κανα πατερα.. εσυ ομως ειχες το ΘΡΑΣΟΣ να του προσβαλεις τη μητερα.. Και μαθε οτι τον baldy τον γνωριζω επι προσωπικου και ξερω καποια πραγματα που εσυ δεν ξερεις.. Ειπε αυτα που ειπε θα μπορουσες πολυ ομορφα να απαντησεις και να αποφυγεις τον καυγα.. ετσι δειχνουμε ανωτερότητα Mr. Horhitto..

Τελος πάντων, όπως είπες μέρες που είναι χέστο...

πετα το δηλητηριο σου και μετα πες χεστο...φοβερη τακτικη...εσυ το βλεπεις απο αυτη τη σκοπια εγω απο τη δικη μου....ο νεκρος ειναι νεκρος και ας ειναι και αγνωστος...αυτο δε το γνωριζει η αμεμπτη ηθικη σου??το οτι ειναι φιλαρακι σου με γεια σου και χαρα σου...ουτε που με νοιαζει...και εγω εχω ευαισθησιες με τους νεκρους...που ξερεις τι εχω περασει....ωπ σορρυ ξεχασα δεν ειναι πρωτος μου ξαδερφος ο εν λογω ηθοποιος οποτε ας τον γαμησουμε κιολας...θρασος μεγαλε που μου το γραφεις και σε κεφαλαια τρομαρα σου εχει το παιδακι που κανεις παρεα και προκαλει με χαρακτηρισμους ενω του καναμε μια παρατηρηση απολυτα λογικη...απο κει α και περα η αντιδραση μου ειναι αυτη...αν ηταν live να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ηταν σιγουρα ποιο ηρεμα και νορμαλ...γιατι σιγουρα δε θα ειχε το θρασος που εσυ επικαλεισε να με χαρακτηρισει...οποτε θα εμενε εκει το θεματακι....πισω απο το pc ομως ειπαμε......

Μπλουζα