horhitto4 είπε:
μεσα επεσες στο οτι εχω μπιφτεκι....το να πεις οτι πανω κατω εχουμε ολοι ψυχολογικα εχει τεραστια αποσταση απο το να πεις οτι.""δε ξερεις μπορει να αυτοκτονησε και απο αυτο""αλλο το ενα αλλο το αλλο ψευτοτυπικουρες η οχι εχω ενα ηθος και σεβομαι το γεγονος οτι ενα πανω σε ενα νεκρο δε κανεις χαβαλε και ας ειναι και celebrity....τελειως ακυρο...παντως παρολο που εχω μπιφτεκι...εχω ιδιαιτερη περαση στα μιλφακια....ρωτα τη μανα σου να δεις...φιλακια...
καλος εισαι και εσυ τσαντιζεσαι και αντιδρας για το δικιο σου και μετα κανεις το ιδιο και χειροτερο λαθος...ο αλλος ειναι 23 εσυ μεγαλυτερος και εχεις το ιδιο μυαλο και χειροτερο..εχεις ψυχολογικα και τηνλες στον αλλον για τον ιδιο λογο.. και για να μας δειξεις τι μας λες οτι τα χεις τα 30 χιλιαρικα?εισαι λεφτας δηλαδη με 30 χιλιαρικα ρε κακομοιρη,μαθε λοιπον αν και τριανταρησες οτι παντα υπαρχει καποιος καλυτερα γι αυτο χαλαρωσε αμπραμοβιτς..
η μαγκια δεν ειναι να γαμας απο δω και απο κει και ο μπαρμπαμιτσος το κανει αυτο πλεον..η μαγκα ειναι να εχεις μια γκομενα 10 χρονια και να γουσταρει και να γαμιεται μονο με εσενα...στο καινουργιο μουνι ολοι καλοι γαμιαδες ειμαστε ειτε στο πρωτο ειτε στο τριτο καπελο να εισαι σιγουρος.. τελος παντων μου αρεσει το ηθος που ειπες... καποια ψυχη ειχε πει...
πριν λαληση ο πετεινος τρεις φορες θα με αρνηθεις... εκεινος ωρυόταν οτι δεν θα γινει ομως... το χασες και δεν μαζευεται εισαι απαραδεκτος..και εσυ baldy μεγαλη μαλακια αυτο που ειπες μην ερμηνευεις αναλογα με την δικια σου ιδιοσυγκρασια τα παντα γυρω σου,δεν σκεφτονταο ολοι οπως εσυ και το αντιστροφο...
κατε με ζητηστε συγνωμη ο ενας στον αλλον να ληξει το θεμα και οι δυο κανατε λαθοι αμα μετανιοσατε δειχτε το,χοντραδα ο ενας,χοντραδα και ο αλλος.. επειτα σβηστε τα συγκεκριμενα σχημα ποστ και θα το κανω και εγω αν γινει..βλακεια να διαβασθουν τετειες χαζομαρες απο τριτους νομιζω..αγιες μερες ερχονται και η α/α συνεχιζεται