Παιδια καλησπερα. λιγα λογια για την κατασταση μου.ειμαι 30 χρονων με nw2 και με σταθερη τριχοπτωση απο τα 20 περιπου.στην δεκαετια εκανα κατα διαστηματα διαφορες θεραπειες π.χ αμπουλες τις vicy..και επο το 2009 καθημερινη χρηση ρεγκαιν.πραγμα το οποιο με βοηθησε εκεινη την περιοδο που ειχα αραιωσει πολυ.απο το ιουλιο του 2011 εως ιουνιο 2012 εχανα καθημερινη χρηση φιναστεριδης καθημερινα 1μγ παραλληλα με την μονοξιδιλη πραγμα που δεν αφησε την τριχοπτωση να προχωρηση σε μεγαλο επιπεδο.δυστηχως η φιναστεριδη μου εδωσε και τις αναμενομενες παρενεργειες,,πραγμα το οποιο με αναγκασε να την σταματησω και αντι γιαυτο να κανω χρηση ρεβιβογκεν παραλληλα με μινοξιδιλη εως σημερα.δυστηχως η αραιωση συνεχιζεται.μαλλον το ρεβοβογκεν δεν δινει τοσα πολλλα σαν μπλοκερ και ουτε πλεον και η μινοξιδιλη 5%.και σκεφτομαι για μεταμοσχευση.το θεμα ειναι που;επειδη ζω εξωτερικο(γερμανια) σκεφτικα να ψαξω για εδω.αλλα ματαια.ο μονος γιατρος που βρηκα λεγεται δρ αζαρ χωρις αποτελεσματα σε διαφορα φορουμ γερμανικα και στο σαιτ του και παιρνει 4 ευρω το μοσχευμα.σημερα εστειλα εμαιλ στοn feriduni και περιμενω απαντηση.θα ηθελα την βοηθεια σας και αν καλο ειναι να περιμενω ακομα να δω πως θα παει η αραιωση.στο μυαλο μου ειναι και η περιπτωση της κυπρου αλλα ειναι εναλλακτικη λογω αποστασης.
υ.γ οι φωτο ειναι μετα απο χρηση ρεβιβογκεν κατω απο εντονο φως.θα προσπαθησω να ανεβασω αλλες δυο εαν μπορεσω.
ευχαριστω εκ των προτερων.η γνωμη των πιο εμπειρων θα ηταν ευγνωμων...
υ.γ οι φωτο ειναι μετα απο χρηση ρεβιβογκεν κατω απο εντονο φως.θα προσπαθησω να ανεβασω αλλες δυο εαν μπορεσω.
ευχαριστω εκ των προτερων.η γνωμη των πιο εμπειρων θα ηταν ευγνωμων...