ψαχνοντας για εταιρια μεταμοσχευσης

kosbas13

New Member
Παιδια καλησπερα. λιγα λογια για την κατασταση μου.ειμαι 30 χρονων με nw2 και με σταθερη τριχοπτωση απο τα 20 περιπου.στην δεκαετια εκανα κατα διαστηματα διαφορες θεραπειες π.χ αμπουλες τις vicy..και επο το 2009 καθημερινη χρηση ρεγκαιν.πραγμα το οποιο με βοηθησε εκεινη την περιοδο που ειχα αραιωσει πολυ.απο το ιουλιο του 2011 εως ιουνιο 2012 εχανα καθημερινη χρηση φιναστεριδης καθημερινα 1μγ παραλληλα με την μονοξιδιλη πραγμα που δεν αφησε την τριχοπτωση να προχωρηση σε μεγαλο επιπεδο.δυστηχως η φιναστεριδη μου εδωσε και τις αναμενομενες παρενεργειες,,πραγμα το οποιο με αναγκασε να την σταματησω και αντι γιαυτο να κανω χρηση ρεβιβογκεν παραλληλα με μινοξιδιλη εως σημερα.δυστηχως η αραιωση συνεχιζεται.μαλλον το ρεβοβογκεν δεν δινει τοσα πολλλα σαν μπλοκερ και ουτε πλεον και η μινοξιδιλη 5%.και σκεφτομαι για μεταμοσχευση.το θεμα ειναι που;επειδη ζω εξωτερικο(γερμανια) σκεφτικα να ψαξω για εδω.αλλα ματαια.ο μονος γιατρος που βρηκα λεγεται δρ αζαρ χωρις αποτελεσματα σε διαφορα φορουμ γερμανικα και στο σαιτ του και παιρνει 4 ευρω το μοσχευμα.σημερα εστειλα εμαιλ στοn feriduni και περιμενω απαντηση.θα ηθελα την βοηθεια σας και αν καλο ειναι να περιμενω ακομα να δω πως θα παει η αραιωση.στο μυαλο μου ειναι και η περιπτωση της κυπρου αλλα ειναι εναλλακτικη λογω αποστασης.
υ.γ οι φωτο ειναι μετα απο χρηση ρεβιβογκεν κατω απο εντονο φως.θα προσπαθησω να ανεβασω αλλες δυο εαν μπορεσω.
ευχαριστω εκ των προτερων.η γνωμη των πιο εμπειρων θα ηταν ευγνωμων...

Συνημμένα

• 20130205_233555.jpg
    20130205_233555.jpg
    572 KB · Προβολές: 270
  • 20130205_233434.jpg
    20130205_233434.jpg
    640 KB · Προβολές: 240
  • 20130205_233618.jpg
    20130205_233618.jpg
    565.6 KB · Προβολές: 243

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Φίλε μου καλησπέρα! Η γνώμη μου ειναι οτι έχεις πολυ μικρό πρόβλημα και πως θα το διορθώσει εύκολα οποιαδήποτε κλινική από τις <<καλές>> εμπιστευθεις!Προσπαθησε να αποφύγεις Ελλάδα, κάνε μια καλη έρευνα και μην ανησυχείς για τπτ!

Υ.Γ. Συνέχισε να μας ενημερωνεις..

kosbas13

New Member
φλοσκαρα καλησπερα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον να γραψεις την αποψη σου.
καταρχας δεν ξερω ποιες ειναι οι λεγομενες "καλες" κλινικες και αυτο ψαχνω και γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας στο κομματι αυτο.
για ελλαδα ειμαι και εγω επιφυλακτικος αν και ειχα περασει να ρωτησω και απο την d** περσυ.αλλα τα αποτελεσματα και οι γνωμες σας μου αλλαξανε και την δικη μου.
ενας προβληματισμος μου ειναι για το ποτε να κανω την μεταμοσχευση.
δηλαδη κατα ποσο θα συνεχιστει η τριχοπτωση και σε τι βαθμο ακομα,που συνεχιζεται μετα απο την διακοπη της φινας εδω και 7 μηνες..
δηλαδη να περιμενω ακομα λιγο καιρο η να επεμβω απο τωρα με μια πρωτη διορθωση..
για τον δρ feriduni στο βελγιο την γνωμη εχετε?
ειναι και ο δρ mwamba στο βελγιο που ηταν βοηθος του coal αλλα παιρνει 5 ευρω το μοσχευμα..
ειμαι εντονα προβληματισμενος γιατι τα λεφτα δεν ειναι για πεταμα και δεν θελω μετα απο καποια χρονια να φενεται εφοσον προχωρηση η τριχιπτωση το αποτελεσμα χαλια και να μην μπορω να ξανακανω για λογους μη επαρκειας μοσχευματων..

n094

Active Member
Και ο Bissanga επίσης θεωρείτε καλός. Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα και αυτήν την ιστορία που οι περισσότεροι λένε να την αποφεύγουμε ξαναλέω ότι μας κατατρέχει το σύνδρομο «Λαλάκης ο Εισαγώμενος» δεν εξηγείται πως ενώ κάποιος δεν έχει κάνει μμ στην Ελλάδα, πιθανά δεν έχει δει και αποτελέσματα από κοντά, με τόση άνεση παρακινεί κάποιον να μην κάνει στην Ελλάδα. Επίσης ξαναλέω: όλοι εμείς που κάναμε ή θα κάνουμε στην Ελλάδα, είμαστε ΒΛΑΚΕΣ ε;;; ενώ όλοι οι υπόλοιποι που κάνανε στο εξωτερικό είναι σούπερ ντούπερ ψαγμένοι. Πήγαινε αγαπητέ και δώσε 4 και 5 ευρώ το μόσχευμα και άσε εμάς τους βλάκες να δίνουμε 2 ευρώ εδώ στο Ελλάντα και πίστεψε όποιον σου λέει να την αποφύγεις, χωρίς να έχει δει αποτελέσματα… από κοντά και χωρίς να έχει κάνει ο ίδιος στην Ελλάδα (Floskara συγνώμη, ξέρεις ότι σε συμπαθώ και σε παρακολουθώ διαρκώς, τις περισσότερες φορές συμφωνώ με όσα λες, αλλά ρε φίλε, πέφτεις και εσύ στην ίδια λούμπα με όλους…). Φύγαμε λοιπόν όλοι μαζί να βγάλουμε το συνάλλαγμα μας έξω… οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι Καναδοί κλπ πεινάνε, ας τους βοηθήσουμε κάνοντας μια μμ εκεί, άλλωστε στην Ελλάδα, όπως λέτε οι περισσότεροι…. δεν λέει (τρε μπαναλ, νο ρισαλτ)… Το δικό μου αποτέλεσμα: ψεύτικο, μην το πιστεύεις…. έβγαλα μαλλιά με ματζουνια η μμ δεν με βοήθησε καθόλου….

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
οι Ελληνικες κλινικες εχουν κανει ενα βημα μπροστα.Βλεπε N094 κ οχι μονο.με χαλαει βεβαια οτι σχεδον ολοι προτεινουν stip ακομα κ αν εχεις μικρο προβλημα.Εξωτερικο θα χαλασεις τα τριπλασια σχεδον λεφτα.Δηλ μια περιουσια.Ψαξτο καλα εδω βλεποντας απο κοντα καποια αποτελεσματα τους και βλεπεις.Υπαρχει κ η λυση της Κυπρου βεβαια αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη.Εδω βρισκεις κ με 2 ευρο to graft ενω εξωτερικο με τιποτα κατω απο 4.Μην ξεχνατε οτι εχουμε κριση και απο εδω κ περα και το 1 ευρο εχει τεραστια αξια.Σου ευχομαι το καλυτερο φιλε μου κ να ενημερωνεις κ εμας που ειμαστε στην σειρα πισω απο εσενα.

kosbas13

New Member
καταρχας δεν υπαρχει κανενα κομπλεξ η σνομπισμος απεναντι σε τιποτα!!
ψαχνω την καλυτερη λυση( για εμενα και φυσικα την φθινοτερη, αλλα σιγουρα δεν θα προτιμησω το ποιο φθηνο απο το ποιοτικοτερο και καλυτερο αποτελεσμα γιατι καλυτερα να μην κανω τιποτα) βαση αποτελεσματων και εικονας λογω του οτι δεν εχω την δυνατοτητα να τρεχω δεξια και αριστερα να βλεπω περιστατικα της καθε καθε λινικης λογου μεγαλου φορτου εργασιας.
το οτι στην ελλαδα δεν γινονται πετυχημενες μεταμοσχευσης ειναι γεγονος και δεν ειναι ενα μεμονομενο δηστυχως περιστατικο που το ισχυριζεται αυτο(για πιο λογο αλλωστε)!!
μακαρι η καλυτερη λυση να ηταν η χωρα μας και να μην τρεχουμε δεξια και αριστερα αλλα ποιος μπορει να μου το εγγυηθει αυτο;
η dhi ηταν η πρωτη εταιρια που πηγα και ρωτησα αλλα και παλι δεν εχει την ιδια πολιτικη τιμων με ολους τους πελατες της πραγμα που κατι δειχνει.
δεν γινεται μελος του φορουμ και μαγκια του που το καταφερε να πληρωνει για 3000 μοσχευματα 3χιλιαρικα ευρω και αλλος που δεν γνωριζει τα διλπασια!!πιστευω μια τετοια πολιτικη ειναι αδικη για καποιους..!!!
μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα και θα ειμαι ο πρωτος που θα επιλεξω την δικια μας κλινικη και οχι μια του εξωτερικου!!αλλα εως τοτε αν μπορειτε να με βοηθησετε και να πειτε την αποψη σας θα σας ημουν ευγνωμων!!!

n094

Active Member
Αγαπητέ φίλε εύχομαι να βρεις το καλύτερο δυνατό. Δεν τα βάζω μαζί σου, ούτε σου λέω να κάνεις στην Ελλάδα. Μια ερώτηση μόνο: από που συμπεραίνεις το παρακάτω σχόλιό σου: "το οτι στην ελλαδα δεν γινονται πετυχημενες μεταμοσχευσης ειναι γεγονος". Επίσης, ποιος είπε ότι οι εκπτώσεις τιμών σε άτομα που παρουσιάζουν το αποτελέσμα τους είτε σε φόρουμ, είτε στην ίδια την ιστοσελίδα του γιατρού-κλινικής, είτε σε συνέδρια, είτε στην τηλεόραση είναι πολιτική μόνο της DHI; Σε πληροφορώ ότι είναι συνήθης πρακτική σε πολλές περιπτώσεις γιατρών και κλινικών και δεν βλέπω που είναι το κακό, εφόσον γι' αυτούς είναι μια "έμμεση διαφήμιση" είναι λογικό ότι πρέπει να "πληρώσουν" γι' αυτό και συνεπώς έρχεται η καλύτερη τιμή, που είναι το κακό;

kosbas13

New Member
φίλε n094 το ξέρω ότι δεν τα βάζεις μου γιατί κάνουμε συζήτηση και η γνώμη σου μετράει σαν παλιό μέλος του φόρουμ και σαν άτομο με τόσες προσωπικές εμπειρίες από προσωπικές μεταμόσχευσης.αλλά δυστυχώςείσαι ο μόνος που έχει να πει δύο καλά λογια για την χώρα μας.βλέποντας φωτό από περιστατικα εταιριών στην ελλάδα μόνο δεν έμεινα με το .ακόμα και η πιο πρόσφατη του dim ζήτημα να έφτασε το 70%σε φυτρωση και ειναι στο δεκαμηνο...που σε αλλες κλινικες αυτο το αποτελεσμα το δινουν στο 5μηνο.
επειδη αυτο το ζητημα της μεταμοσχευσης με απασχολει πατα πολυ και θελω να βλεπω τον ευατο μου στον καθρεπτη κσι να χαιρομαι και να εχω αυτοπεποιθηση για την επιλογη μου και οχι να κλαιω για υα λεφτα και το αποτελεσμα το ψαχνω οσο καλυτερα μπορω.και μην ξεχνας στην εταιρια που εμπιστευθηκες εσυ εχω περασει και εχω ρωτησει ηδη..οποτε αν δω οτι οντως παιδια που πηγαν εχουν ενα καλο αποτελεσμα δεν εχω κανενσ λογω να μην δοκιμασω και εγω.αλλα μεχρι τοτε θα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα...και θα ψαχτω ειτε για κυπρο που τσ αποτελεσματα των παιδιων κσι εινσι πολλα βλεπουν τους καρπους σπο το 5 μηνα κιολας η για ευρωπη..βελγιο.η προσωπικη σου αποψη για τον feriduni ποια είναι;

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε μην παραμυθιαζεσαι παντως.Ναι κ εγω αν ειχα χρημα κ δεν με ενοιαζε ισως εφτανα κ Βανκουβερ.Αλλα θαυματα μην περιμενεις ακομα κ απο εξωτερικο.Και εδω εχω δει καλες δουλειες και απο dhi k απο Γκουρα και απο Ασαντο.Μην περιμενεις να γινεις οπως ησουν στα 18.Δυστυχως οι μεταμοσχευσεις δεν μπορουν να δωσουν παρα μονο το πολυ 70-80 %.Λογω ηλικιας θα πρεπει οπωσδηποτε να κανεις κ θεραπειες μετα αλλιως στ 3 χρονια θα πρεπει να ξανασκασεις αλλα λεφτα.Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
N094 λες:" όλοι εμείς που κάναμε ή θα κάνουμε στην Ελλάδα, είμαστε ΒΛΑΚΕΣ ε;;; ενώ όλοι οι υπόλοιποι που κάνανε στο εξωτερικό είναι σούπερ ντούπερ ψαγμένοι."
..η απάντηση μου ειναι πως κανεις δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο!Απλα αυτοι που κάναν
εξωτερικό μ/μ, απτό φόρουμ μείνανε πιο ευχαριστημένοι από αυτούς που κάνανε Ελλάδα!
That's all..μην τα παίρνεις!!!

kosbas13

New Member
καταρχάς θα ήθελα σας ευχαριστήσω για τις ευχές και την συμμετοχή στο θέμα μου.φίλε μικε και φυσικά το ξέρω ότι δεν θα γίνω με μαλλί αφανα ξαφνικά αλλά άλλο είναι να πληρώνεις να βάζεις 100 τρίχες π. και να βγαίνουν οι 90 και άλλο να βγαίνουν οι μισές.λεφτά για πέταμα σαφώς δεν εχω και δουλεύω 10ώρα ημερησίως και κάνω οικονομία όσο δεν πάει για να καταφέρω να την κάνω τελικά την μεταμόσχευση.γιαυτό περιμένω απάντηση από φεριντουνι να μου πει τιμή και μοσχεύματα.όσο αφορά της θεραπείες με μινοξιδιλ και ρεβιβογκεν θα τις συνεχίσω απλά δεν περιορίζουν και σταματούν πολύ την τριχόπτωση.σε φίνα δεν θέλω να ξανά κυλησω λόγω πτώση λίμπιντο..οπότε παω έτσι και ο θεός βοηθός να αργήσει να έρθει η δεύτερη μεταμόσχευση...μακάρι να μην εξελιχθω μεγάλο nw.εκεί πιστεύω είναι όλο το θέμα...

φιλε εσυ που ψαχνεις γιατρο,πρεπει πρωτα να καταληξεις σε ποια μεθοδο θα χρησιμοποιήσεις.Αποτελεσματα του αζαρ δεν μπορεσα να βρω ουτε εγώ οποτε αστο.ο Μπισανγκα ειναι πολυ καλός-είχα προσωπική εμπειρία μαζί του,για τον Μουβαμπα δεν θα το προτεινα επισης ο φερεντινι πρεπει να ειναι πολυ καλος.Στην Κύπρο υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί κτλ..Όσον αφορά την Ελλαδα το προβλημα ειναι οτι μπορω να σου πω πιο εύκολα ονόματα κλινικών παρά γιατρών..γενικα εχεις πολλες επιλογες και στο χερι σου ειναι να παρεις σωστες αποφασεις.Αν ήμουν στη θέση σου θα έστελνα email με φωτος σε όλους και θα επιχειρούσα να συναντήσω κάποιους από αυτούς από κοντά.Αν το σκέφτεσαι μην βιάζεσαι,δες αποτελέσματα και να είσαι σίγουρος όταν θα κάνεις την επιλογή σου.

kosbas13

New Member
φιλε μαρμαρομενε εχεις δικαιο!! δεν εχω αναφερει μεχρι τωρα οτι η μεθοδος που θελω και εχω επιλεξει ειναι η fue και μονο!!
δεν θελω σε καμια περιπτωση να μπω σε διαδικασια σχισιματος και ραμματων του κρανιου μου.!!
το ξερω οτι στην κυπρο κανουν πολυ καλη δουλεια και φαινεται απο τα αποτελεσματα των παιδιων του φορουμ.απλα θα ηθελα να αποφυγω ταξιδι αεροπορικο 5 ωρων απο γερμανια για να παω εκει.οποτε περιμενω να δω τι θα μου πει ο φερουντινι που μπορω να παω και οδικως και μετα να παρω την αποφαση μου.
σιγουρα δεν βιαζομαι..γιατι θελω να δω ποτε και σε τι βαθμο θα σταθεροποιηθει επιτελους αυτη η ριμαδα η τριχοπτωση!!
απλα αυτο που θελω ειναι ο γιατρος να εχει μια ποιοτητα στην δουλεια του και στα αποτελεσματα του!!

no_hair

New Member
Το θέμα της μεταμόσχευσης είναι καθαρά υποκειμενικό...όσο ψάχνεις μαθαίνεις. Το φόρουμ δεν είναι αρκετό..πρέπει να διαβάσεις άρθρα, να δεις από κοντά..παίζουν και πολλά συμφέροντα (διαφήμιση κτλ). Το ξέρω πολύ καλά από την δουλειά μου. Πολλές φορές η σωστή απάντηση είναι και η πιο απλή..

horhitto4

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε μην παραμυθιαζεσαι παντως.Ναι κ εγω αν ειχα χρημα κ δεν με ενοιαζε ισως εφτανα κ Βανκουβερ.Αλλα θαυματα μην περιμενεις ακομα κ απο εξωτερικο.Και εδω εχω δει καλες δουλειες και απο dhi k απο Γκουρα και απο Ασαντο.Μην περιμενεις να γινεις οπως ησουν στα 18.Δυστυχως οι μεταμοσχευσεις δεν μπορουν να δωσουν παρα μονο το πολυ 70-80 %.Λογω ηλικιας θα πρεπει οπωσδηποτε να κανεις κ θεραπειες μετα αλλιως στ 3 χρονια θα πρεπει να ξανασκασεις αλλα λεφτα.Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.
[/
βρε και στο 80%να μπορουσαν να το φτασουν ολοι ικανοποιημενοι θα ειμασταν ...το θεμα ειναι οτι πιστευω πως σε μεγαλα nw ειδικα ακομα και στο καλυτερο να πας δε μπορουν να φτασουν ουτε στο 60%απο οτι ησουν...

Μπλουζα