χρεωστικη καρτα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Agahnim

Member
Απ: χρεωστικη καρτα

απο το σαιτ της κυπρου: "Βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη"

δηλαδη σε περιπτωση που ειμαι ανεργος?
 

ANAR

Well-Known Member
Απ: χρεωστικη καρτα

Exoυν αλλαξει τα πραγματα θελει πολυ χαρτομανι και για εναν απλο λογαριασμο ταμιευτηριου θελει φορολογική δήλωση και αφμ.
 

Jakard

New Member
Απ: χρεωστικη καρτα

giannis13 είπε:
ανοιγω αυτο το θεμα για να μαθω καποιες πληροφοριες για το πως βγαζεις χρεωστικη γτ κανεις απο τους γνωστους μου δεν εχει βγαλει και θελω να παρω rogaine foam ή kirkland.....τι χρειαζεται να εχω και να κανv για να βγαλω χρεωστικη?????επισης υπαρχει καποια τραπεζα που να ειναι καλυτερη σε κατι.....?

οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας το αναφερει για να κατατοπιστω λιγο.....

Ρε bro δεν τρεχει μια πανε βγαλε μια χρεωστικη VISA απο οπουδιποτε οσο χωνεις μεσα λεφτα ειναι σαν να εχεις πιστωτικη και δεν θα χρειαζεσαι να τρεχεις ασε τις προπληρωμενες και μαλακιες .
 

kabamarou

Member
Απ: χρεωστικη καρτα

Πάντως να πω ότι κάποιες τράπεζες αν δεν έχεις λογαριασμό σε αυτές δεν σου βγάζουν χρεωστική κάρτα πχ. αυτό μου είχαν πει στην alfa bank παλιότερα και για αυτό μετά πήγα στην Κύπρου.

Βασικά πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα που ζητάνε έχουμε όλοι στα σπίτια μας(εκτός και αν δεν κάνει δήλωση κάποιος).
Λογαριασμό ΔΕΗ πάλι έχουμε όλοι στα σπίτια μας(δεν ξέρω αν θέλει όμως να είναι και στο όνομα σου)
Μέχρι εδώ όλα καλά παρότι είναι παράλογα αυτά τα χαρτιά για εμένα για μια τέτοια κάρτα.

Αλλά αυτήν την βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη τι σκατά την θέλουνε; furious3
Αθάνατη Ελλάδα με την γραφειοκρατία σου...
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: χρεωστικη καρτα

ρε παιδια χαλαρωστε....σιγα μη σου ζητανε και πιστοποητικο γεννησης.......
μια κολο pre-paid θελουμε να βγαλουμε...ελεος.....εγω πριν 2 με 3 χρονια την εβγαλα στη κορινθο και μονο με την ταυτοτητα πηγα......ισως τωρα να ζητανε και ενα γνησιο εγγραφο απ τα κεπ με το αφμ σου....δνε ειναι κατι ιδιαιετερο.......παρτε ενα τηλ σε μια τραπεζα κυπρου και ρωτηστε τι θελουν.....δεν ειναι δυσκολο....11888...τυχαιο??δε νομιζω.. :p
 

geofish

New Member
Απ: χρεωστικη καρτα

tse είπε:
Αλλά αυτήν την βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη τι σκατά την θέλουνε; furious3
Αθάνατη Ελλάδα με την γραφειοκρατία σου...

Νομίζω ότι βάση των νέων νόμων για την πάταξη του εγκλήματος θέλουν να ξέρουν την προέλευση των εισοδημάτων σου.
 

Adriano

Well-Known Member
Απ: χρεωστικη καρτα

geofish είπε:
[quote author=tse link=topic=1971.msg36230#msg36230 date=1277807606]

Αλλά αυτήν την βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη τι σκατά την θέλουνε; furious3
Αθάνατη Ελλάδα με την γραφειοκρατία σου...

Νομίζω ότι βάση των νέων νόμων για την πάταξη του εγκλήματος θέλουν να ξέρουν την προέλευση των εισοδημάτων σου.
[/quote]

Άρα εγώ που είμαι φοιτητής δεν παίζει να μπορώ να βγάλω γιατί δεν δηλώνω κάποιο εισόδημα...ΈΕΕ;;;;
 

mindtrapper

Member
Απ: χρεωστικη καρτα

Adriano είπε:
[quote author=geofish link=topic=1971.msg36240#msg36240 date=1277810912]
[quote author=tse link=topic=1971.msg36230#msg36230 date=1277807606]

Αλλά αυτήν την βεβαίωση αποδοχών από εργοδότη τι σκατά την θέλουνε; furious3
Αθάνατη Ελλάδα με την γραφειοκρατία σου...

Νομίζω ότι βάση των νέων νόμων για την πάταξη του εγκλήματος θέλουν να ξέρουν την προέλευση των εισοδημάτων σου.
[/quote]

Άρα εγώ που είμαι φοιτητής δεν παίζει να μπορώ να βγάλω γιατί δεν δηλώνω κάποιο εισόδημα...ΈΕΕ;;;;
[/quote]

Φίλε και εγώ φοιτητής είμαι και έχω 2 χρεωστικές (Alpha, Πειραιώς) και μια πιστωτική (Citibank). Μπορείς να βγάλεις ότι θες, τα λεφτά σου θα πάρουν οπότε στην τελική δε θα σου πουν όχι :)
 

Lord Raflas

New Member
Απ: χρεωστικη καρτα

Τελικως,αν εχεις λογαριασμο σε μια τραπεζα στην βγαζουν στο πι και φι,αν οχι ζητανε χαρτια ξια το λογαριασμο...επισης και παρα τα οσα στο λινκ που εδωσα η πρε-παιδ της Πειραιως ειναι εικονικη,πας απλα σε ενα καταστημα να σου βγαλουν κωδικους για νετ(5 ευρω κοστος) και τη βγαζεις απο το σιτε ...και τα βλεπεις(αριθμους κλπ) στην οθονη...πως σας φαινεται?εχετε ακουσει τιποτα περιεργο?υποτιθεται οτι την καρτα δε θα την εχεις στο πορτοφολι?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member
Απ: χρεωστικη καρτα

τελικως απο οσο εψαξα μονο η Πειραιως και η Κυπρου βγαζουν pre-paid.Εστειλα μαιλ και στις δυο:

Απαντηση απο Κυπρου:
Αξιότιμε/η κύριε/α,



Σε απάντηση του παρακάτω ηλεκτρονικού μηνύματος σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δικαιολογητικά για την έκδοση της prepaid card είναι τα εξής:



Ø Η ταυτότητά σας

Ø Το εκκαθαριστικό σημείωμα οικονομικής εφορίας. Εναλλακτικά μπορείτε να προσκομίσετε τη βεβαίωση απόδοσης του αριθμού φορολογικού σας μητρώου (ΑΦΜ)

και σε περίπτωση που η ισχύουσα διεύθυνση σας είναι διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στα παραπάνω δικαιολογητικά

Ø έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ) της οικίας όπου διαμένετε.

Ø Η βεβαίωση εργοδότη δεν είναι υποχρεωτική



Επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό με το οποίο φορτίζετε την κάρτα δεν είναι έντοκο.



Για περισσότερες διευκρινίσεις θα θέλαμε να μας αποστείλετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τις ώρες που σας εξυπηρετούν για να σας καλέσουμε, ώστε να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά.

Εναλλακτικά, παρακαλούμε όπως μας καλέσετε στα τηλέφωνα 801.11.800.700 (αστική μονάδα χρέωσης) ή στο 210 6477444, (ώρες λειτουργίας: Δευτ - Παρ 08:00 - 22:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00).

απαντηση απο Πειραιως:
Αγαπητέ κύριε/ κυρία,



Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.



Όσον αφορά στο θέμα που σας ενδιαφέρει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει στους πελάτες την πρώτη virtual προπληρωμένη κάρτα που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξ αποστάσεως συναλλαγές, όπως συναλλαγές στο Internet, τηλεφωνικές παραγγελίες κ.α. Η virtual προπληρωμένη κάρτα WEBUY είναι απόλυτα ασφαλής, αφού μπορεί να έχει διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο το ποσό που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε άμεσα.



Η έκδοση της προπληρωμένης κάρτας προϋποθέτει την ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού, τον οποίο μπορείτε να ανοίξετε μέσω οποιουδήποτε υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς σας εξυπηρετεί. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για άνοιγμα λογαριασμού καταθέσεων είναι τα εξής:



- Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο (σε Ισχύ) ή Ταυτότητα υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις ή Άδεια Παραμονής (σε Ισχύ)

- Πρόσφατος λογαριασμός Οργανισμού Κοινής Ωφελείας ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο που έχει κατατεθεί σε Οικονομική Εφορία ή Εκκαθαριστικό Σημείωμα Οικονομικής Εφορίας ή Άδεια Διαμονής ή Παραμονής (σε Ισχύ), για να γίνει η πιστοποίηση των στοιχείων κατοικίας που θα δηλώσετε.

- Εκκαθαριστικό Σημείωμα Οικονομικής Εφορίας για την πιστοποίηση του ΑΦΜ του.



Στην ακόλουθη διεύθυνση αναφέρονται αναλυτικά οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα όλων των καταστημάτων Δίκτυο Καταστημάτων Τράπεζας Πειραιώς


Εφόσον, προχωρήσετε σε άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε άμεσα τη virtual προπληρωμένη κάρτα WEBUY μέσω:

- Tης υπηρεσίας winbank internet της Τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιώντας κωδικούς (user id και password) τους οποίους λαμβάνετε από κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

- Της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς



Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Πειραιώς Phone Banking, το μόνο που χρειάζεστε είναι:

-το pin της χρεωστικής κάρτας Wincard Visa της Τράπεζας Πειραιώς (που θα αποτελεί τον κωδικό ασφαλείας), θα πρέπει να διαθέτετε δηλαδή ενεργή χρεωστική κάρτα.

-κινητό τηλέφωνο (ο αριθμός του οποίου θα αποτελεί τον κωδικό εισόδου)



Για την εγγραφή σας χρειάζεται να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Καλέστε στο 18 28 38 (από κινητό ή από σταθερό ) ή στο 210 32 88 000 (από το εξωτερικό)

2. Επιλέξτε "2" για την υπηρεσία Πειραιώς phone banking
3. Επιλέξτε "2" για να εγγραφείτε με την υπηρεσία Πειραιώς phone banking (θα ακούσετε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας)

4. Επιλέξτε "1" για να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και να συνδεθείτε με Αντιπρόσωπο Εξυπηρέτησης



Εφόσον, αποκτήσετε την virtual προπληρωμένη κάρτα WEBUY, έχετε τη δυνατότητα άμεσα να τη χρησιμοποιήσετε για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, καθώς από την ίδια στιγμή έχετε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη χρήση της (αριθμός, κωδικός επαλήθευσης CVC, ημερομηνία λήξης).



Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η απόκτηση κάρτας καθώς και η επανέκδοσή της, παρέχονται χωρίς καμία χρέωση. Επίσης, παρέχονται δωρεάν οι 4 πρώτες φορτίσεις (οι 2 πρώτες από καταθετικό λογαριασμό και οι 2 πρώτες από πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς). Κατόπιν, οι φορτίσεις επιβαρύνονται με την εξής προμήθεια: 1% του ποσού φόρτισης με ελάχιστο 1€ και μέγιστο 5€. Η εκφόρτιση της κάρτας χρεώνεται με 1€. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό φορτίσεων της κάρτας ημερησίως.



Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Πειραιώς Phone Banking στο τηλέφωνο 18 28 38, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό αν καλείτε από κινητό τηλέφωνο και χρέωση ως αστική κλήση αν καλείτε από σταθερό. Αν είστε στο εξωτερικό μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας καλώντας στο 0030 210 3288000.


Η υπηρεσία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.



Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Απο την Πειραιως παντως,αν και εικονικη,μπορεις να την ακυρωνεις και να την ξαναβγαζεις δωρεαν.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα