χρεωστικη καρτα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
ανοιγω αυτο το θεμα για να μαθω καποιες πληροφοριες για το πως βγαζεις χρεωστικη γτ κανεις απο τους γνωστους μου δεν εχει βγαλει και θελω να παρω rogaine foam ή kirkland.....τι χρειαζεται να εχω και να κανv για να βγαλω χρεωστικη?????επισης υπαρχει καποια τραπεζα που να ειναι καλυτερη σε κατι.....?

οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας το αναφερει για να κατατοπιστω λιγο.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: χρεωστικη καρτα

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1971.msg36120#msg36120 date=1277676828]
για αγορες μεσω ιντερνετ??

ναι ρε παναη....πρεπει να ειναι απλο αλλα κανεις δε μου ειπε με ακριβεια τι πρεπει να κανεις...
[/quote]

πας με την ταυτοτητα σου στην τραπεζα κυπρου και βγαζεις μια pre-paid μεσα σε ενα τεταρτακι.....και βαζεις καμμια 50-100 ευρο μεσα.......και μετα πας στο σπιτι ανοιγεις τον υπολογιστη....μπαινεις στην διευθυνση που θελεις να κανεις τις αγορες.....πατας τον κωδικο της καρτας που εβγαλες....δεινεις και την διευθυνση του σπιτιου σου για να στα στειλουν....και μετα περιμενεις να σου χτυπησει ο κουριερ το κουδουνι.......οταν χτυπησει.....πας στο πορτοφολι σου....περνεις 1 ευρο (μη μας πουνε και γυφτους) πας ανοιγεις την πορτα.....περνεις τα τσιλιμπουρδισματα που παραγκειλες.....και του δινεις και 1ευρο μπουρμπουαρ......αυτα....
δεν ειναι δυσκολα.......μολις τα κανεις μια φορα θα τα μαθεις.......
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ!!!!!! :D :D

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1971.msg36121#msg36121 date=1277676911]

ναι ρε παναη....πρεπει να ειναι απλο αλλα κανεις δε μου ειπε με ακριβεια τι πρεπει να κανεις...
[/quote]

πας με την ταυτοτητα σου στην τραπεζα κυπρου και βγαζεις μια pre-paid μεσα σε ενα τεταρτακι.....και βαζεις καμμια 50-100 ευρο μεσα.......και μετα πας στο σπιτι ανοιγεις τον υπολογιστη....μπαινεις στην διευθυνση που θελεις να κανεις τις αγορες.....πατας τον κωδικο της καρτας που εβγαλες....δεινεις και την διευθυνση του σπιτιου σου για να στα στειλουν....και μετα περιμενεις να σου χτυπησει ο κουριερ το κουδουνι.......οταν χτυπησει.....πας στο πορτοφολι σου....περνεις 1 ευρο (μη μας πουνε και γυφτους) πας ανοιγεις την πορτα.....περνεις τα τσιλιμπουρδισματα που παραγκειλες.....και του δινεις και 1ευρο μπουρμπουαρ......αυτα....
[/quote]

:D :D ευχαριστω ρε αρχηγε....αρα μονο ταυτοτητα και τα εννοειται τα χρηματα χρειαζομαι.....οκ...κατσε να τη βγαλω και μετα για αγορες βλεπω....

xk

Active Member

νομίζω είναι και 5 ευρω που στοιχιζει η καρτα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

giannis13 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1971.msg36122#msg36122 date=1277677170]
[quote author=giannis13 link=topic=1971.msg36121#msg36121 date=1277676911]

[/quote]

[/quote]

:D :D ευχαριστω ρε αρχηγε....αρα μονο ταυτοτητα και τα εννοειται τα χρηματα χρειαζομαι.....οκ...κατσε να τη βγαλω και μετα για αγορες βλεπω....
[/quote]

@giannis13 χρειάζετε και το ΑΦΜ σου, να φένεται σε επίσημο έγγραφο (π.χ. από τα Κ.Ε.Π.)

konstantinos30

New Member

Το επόμενο βήμα, αν θέλεις να ψωνίσεις απο ebay, είναι να κάνεις λογαριασμό paypal

kabamarou

Member

Ναι έτσι ακριβώς για το ebay χρειάζεται λογαριασμός paypal και λογαριασμός στο ebay φυσικά ;D

Τα χρήματα αν τα κάνεις κατάθεση μέσα στο μηχάνημα χρειάζεται κάποιος χρόνος για να χρησιμοποιθούν.Αν τα βάλεις πριν το μεσσημέρι νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά τις 12 το βράδυ.Καλό είναι να μην βάζεις πολλά χρήματα μέσα στο μηχάνημα αλλά μόνο όσα χρειάζονται για την αγορά που θέλεις να κάνεις ώστε να μειώσεις σε κάποιον βαθμό τον κίνδυνο για απώλεια χρημάτων μέσω υποκλοπής του αριθμού της κάρτας σου από hacker .Αν βάλεις πχ. 50 ευρώ και να σου κλέψει κάποιος τον αριθμό της κάρτας πάνω από 50 ευρώ δεν θα μπορέσει να σου κλέψει.

για αγορές από ebay αυτά που έχω παραγγείλει πάντα μου έρχονται μέσω ταχυδρομείου.Ερχετε ένα χαρτί δηλαδή στο σπίτι σου για συστημένο και μετά πας και παίρνεις με αυτό χαρτί και την ταυτότητα αυτό που παρήγγειλες από το ταχυδρομείο.

Adriano

Well-Known Member

tse είπε:
Ναι έτσι ακριβώς για το ebay χρειάζεται λογαριασμός paypal και λογαριασμός στο ebay φυσικά ;D

Τα χρήματα αν τα κάνεις κατάθεση μέσα στο μηχάνημα χρειάζεται κάποιος χρόνος για να χρησιμοποιθούν.Αν τα βάλεις πριν το μεσσημέρι νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά τις 12 το βράδυ.Καλό είναι να μην βάζεις πολλά χρήματα μέσα στο μηχάνημα αλλά μόνο όσα χρειάζονται για την αγορά που θέλεις να κάνεις ώστε να μειώσεις σε κάποιον βαθμό τον κίνδυνο για απώλεια χρημάτων μέσω υποκλοπής του αριθμού της κάρτας σου από hacker .Αν βάλεις πχ. 50 ευρώ και να σου κλέψει κάποιος τον αριθμό της κάρτας πάνω από 50 ευρώ δεν θα μπορέσει να σου κλέψει.

για αγορές από ebay αυτά που έχω παραγγείλει πάντα μου έρχονται μέσω ταχυδρομείου.Ερχετε ένα χαρτί δηλαδή στο σπίτι σου για συστημένο και μετά πας και παίρνεις με αυτό χαρτί και την ταυτότητα αυτό που παρήγγειλες από το ταχυδρομείο.

Ωραία ...Και να ρωτήσω...paypal πώς το φτιάχνουμε;;Κάνει και για live στοίχημα;;;

kabamarou

Member

Aν πας να κάνεις αγορά από ebay κάποια στιγμή θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα που σου λέει ότι αν δεν έχεις λογαριασμό paypal να δημιουργήσεις έναν και μετά από εκεί και πέρα σου δίνει οδηγίες.
Για στοίχημα δεν ξέρω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

οχι ρε παιδια...μονο μια pre-paid θελω για να αγοραζω μινοξ απο το biovea.com....

geofish

New Member

Adriano είπε:
[quote author=tse link=topic=1971.msg36159#msg36159 date=1277717988]

Ωραία ...Και να ρωτήσω...paypal πώς το φτιάχνουμε;;Κάνει και για live στοίχημα;;;
[/quote]

Όχι για το στοίχημα δε χρειάζεται paypal. Όλες οι εταιρείες αφού δημιουργήσεις ένα λογαριασμό, σου ζητούν απευθείας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να καταθέσεις λεφτά.

heyya

New Member

geofish είπε:
[quote author=Adriano link=topic=1971.msg36162#msg36162 date=1277718429]
[quote author=tse link=topic=1971.msg36159#msg36159 date=1277717988]

[/quote]

Όχι για το στοίχημα δε χρειάζεται paypal. Όλες οι εταιρείες αφού δημιουργήσεις ένα λογαριασμό, σου ζητούν απευθείας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να καταθέσεις λεφτά.
[/quote]

Πλέον οι μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες δέχονται και paypal μέθοδος (williamhill, bwin...)

kabamarou

Member

Καλά τι χαρτιά είναι αυτά που ζητάνε για μια απλή κάρτα; furious3 furious3 furious3
Εγώ πάντως όταν πήγα να βγάλω αυτήν την κάρτα τέτοιες βλακείες που γράφει στο link που παραθέτεις δεν μου ζητήσανε.
Μια απλή κάρτα είναι που μπορείς να κάνεις αγορές μόνο αν έχεις βάλει χρήματα μέσα.
Τι φοβούνται και το θέλουν όλο αυτό το χαρτομάνι;

Panos1982

Well-Known Member

ποια χαρτια ρε παιδια??? εγω μονο μια ταυτοτητα ειχα παρει μαζι και μου την εβγαλαν.......
βεβαια αυτο εγινε πριν 3 χρονια......δε ξερω μηπως τωρα το εχουν αλλαξει???

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Panos1982 είπε:
ποια χαρτια ρε παιδια??? εγω μονο μια ταυτοτητα ειχα παρει μαζι και μου την εβγαλαν.......

πρέπει να άλλαξε Πάνο, κι εγώ αυτή την prepaid της Κύπρου έβγαλα πριν μερικούς μήνες και εκτός από την ταυτότητα ήθελαν και επίσημο έγγραφο που να λέει το ΑΦΜ σου.

Panos1982

Well-Known Member

Fenimore είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1971.msg36191#msg36191 date=1277746161]

πρέπει να άλλαξε Πάνο, κι εγώ αυτή την prepaid της Κύπρου έβγαλα πριν μερικούς μήνες και εκτός από την ταυτότητα ήθελαν και επίσημο έγγραφο που να λέει το ΑΦΜ σου.
[/quote]

ε και παλι ευκολο ειναι.....αν πας στα κεπ στο βγαζουν σε 2 λεπτακια αυτο το χαρτι....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα