χαπι μινοξιδιλησ

pngto0

New Member
βαζω εδω και καιρο 5% foam αλλα επειδη εχω σχετικα μακρυ μαλλι ειναι ψηλο δυσκολο να πιασω ολο το κεφαλι. γνωριζει κανεισ αν το χαπι 1.25 ειναι πιο αποτελεσματικο(δε θα θελα να παω σε 2,5 να μαι ειλικρινησ ); σκεφτομαι να το αναφερω στο δερματολογο μου τουλαχιστον ετσι για κανα 6 μηνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Well-Known Member
Ε σίγουρα το χάπι θα είναι ποιο αποτελεσματικό βέβαια σε αυτή την δοσολογία δεν ξέρω αλλά στα 2,5 mg που είναι η ελαχιστη είναι σίγουρο.Βεβαια ίσως αυξηθούν και η πιθανότητα για παρενέργειες.Δοκιμαζεις.και.βλεπεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
βαζω εδω και καιρο 5% foam αλλα επειδη εχω σχετικα μακρυ μαλλι ειναι ψηλο δυσκολο να πιασω ολο το κεφαλι. γνωριζει κανεισ αν το χαπι 1.25 ειναι πιο αποτελεσματικο(δε θα θελα να παω σε 2,5 να μαι ειλικρινησ ); σκεφτομαι να το αναφερω στο δερματολογο μου τουλαχιστον ετσι για κανα 6 μηνο.
Εξαρτάται από το πως θα το μεταβολίσει το συκώτι σου, αλλά σε γενικές γραμμές το χάπι είναι πολύ πιο ισχυρό από το τοπικό.

pngto0

New Member
Εξαρτάται από το πως θα το μεταβολίσει το συκώτι σου, αλλά σε γενικές γραμμές το χάπι είναι πολύ πιο ισχυρό από το τοπικό.
υπαρχει τροποσ ν το ξερω απ πριν αυτο η δοκιμη και παλι και βλεπουμε; επισησ γνωμη για δουταστεριη 0,5 μερα παρ μερα αντι για 1,25 φινα καθε μερα

Μπλουζα