Καταρχήν, θα πρέπει να αποβάλλεις το άγχος. Σαν παθών -και άντρας πόσο μάλλον δε- μπορώ να σου εγγυηθώ οτι το να ξυπνάς κάθε πρωί και να αναρωτιέσαι πόσες τρίχες έχασες στο μαξιλάρι, και μετά να πηγαίνεις τρέχοντας στον καθρέφτη, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Η ψυχολογία, θεωρώ οτι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ πρόληψη αλλά και θεραπεία. Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο... μην ξεχνάς οτι βρισκόμαστε στην ίδια κοινότητα
αλλά θα πρέπει να το παλέψεις μέσα σου αρχικώς. Αφέσου, βρες τα εργαλεία για την μάχη σου, και όλα θα πάνε καλά.
Τώρα, για τα σαμπουάν της Frezyderm έχω ακούσει πολλές και καλές κριτικές. Για τις κάψουλες όμως.. δεν γνωρίζω. Αν μπλέξεις με oral θεραπεία θα πρέπει να τσεκάρεις για τυχών παρενέργειες με τα αντισυλληπτικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέω. Αν μιλάμε για βιταμίνες, αμινοξέα ή πρωτεϊνούχα ροφήματα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά αν τολμήσεις σε κάψουλες βιοτίνης (π.χ priorin) ή hair formula θα πρέπει να το ψάξεις καλά.
Τώρα, για τα σαμπουάν της Frezyderm έχω ακούσει πολλές και καλές κριτικές. Για τις κάψουλες όμως.. δεν γνωρίζω. Αν μπλέξεις με oral θεραπεία θα πρέπει να τσεκάρεις για τυχών παρενέργειες με τα αντισυλληπτικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέω. Αν μιλάμε για βιταμίνες, αμινοξέα ή πρωτεϊνούχα ροφήματα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά αν τολμήσεις σε κάψουλες βιοτίνης (π.χ priorin) ή hair formula θα πρέπει να το ψάξεις καλά.