φινα-σπιρο...ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ?????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
ενα θεμα το οποιο πιστευω δεν εχει πολυσυζητηθει....
μηπως με τον συνδυασμο αυτο ριχνουμε ενα γερο και ολικο χτυπημα στην τριχοπτωση????με την φινα η οποια ειναι οτι καλυτερο στα dht blocker(μετα το avodart το οποιο ομως δεν το συνιστω)ριχνουμε την dht κατα πολυ στο σωμα μας και με την σπιρονολακτονη η οποια ειναι οτι καλυτερο στα αντιανδρογονα τοπικα(μετα τη φλουταμιδη η οποια και αυτη απο οτι ακουγεται εχει πολλες παρενεργειες)εμποδιζουμε ακομα και αυτη τη μικρη ποσοτητα dht που υπαρχει να ενωθει με τους υποδοχεις των ανδρογονων....

με αυτον τον συνδυασμο ομως μηπως υπαρχει περιπτωση να υπαρξουν σοβαρες παρενεργειες???

επισης την σπιρο καθε ποτε πρεπει να τη χρησιμοποιουμε και σε τι ποσοτητα...καπου ειδα(νομιζω ο παναγιωτης το ελεγε)οτι για να εχουμε αποτελεσμα πρεπει να τη χρησιμοποιουμε 3 φορες τη μερα....

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ οποιος θελει να κρατησει τα μαλλια του για παρα πολυ καιρο αυτη η θεραπεια ειναι απλα ΤΟΥΜΠΑΝΟ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: φινα-σπιρο...ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ?????

μπαααα.....οχι και παρελθον.....εγω πιστευω οτι τα 3 πρωτα χρονια περιπου σε κρατανε σταθερο.....και ισως κερδισεις και μερικες τριχες.....και μετα χρονο με τον χρονο θα αρχισεις να χανεις πρωτα αυτα που ειχες κερδισει κανοντας την θεραπεια (μιας και ειναι τα πιο αδυναμα...) και μετα σιγα σιγα θα αρχισεις να χανεις και τα υπολοιπα.....βεβαια με αργους ρυθμους φυσικα.....εξαρταται κ το ατομο....

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
μπαααα.....οχι και παρελθον.....εγω πιστευω οτι τα 3 πρωτα χρονια περιπου σε κρατανε σταθερο.....και ισως κερδισεις και μερικες τριχες.....και μετα χρονο με τον χρονο θα αρχισεις να χανεις πρωτα αυτα που ειχες κερδισει κανοντας την θεραπεια (μιας και ειναι τα πιο αδυναμα...) και μετα σιγα σιγα θα αρχισεις να χανεις και τα υπολοιπα.....βεβαια με αργους ρυθμους φυσικα.....εξαρταται κ το ατομο....

καλα οταν λεω παρελθον δεν το εννοω και στην κυριολεξια...δεν ειμαι κανενας που εμαθε τωρα για την τριχοπτωση και τρελαθηκε....δεν παιρνουν τα μυαλα μου αερα....αλλα μαλλον αυτη η θεραπεια θα σε κρατησει και για πολλα χρονια και θα ειναι παναξιος υποστηρικτης μιας μεταμοσχευσης.....

show_palmettos

New Member

αντι για φινα μπορεις να βαζεις κρεμα κετοκοναζολης σαν dht blocker ....και ναι σε συνδυασμο με τη σπιρονολακτονη δινεις ενα πολυ δυνατο χτυπημα στην dht

η σπιρο ειναι το μοναδικο προιον που μου εδωσε αποτελεσματα!!! αλλα την παρατησα για καποιο λογο :p

giannis1991

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
η σπιρο ειναι το μοναδικο προιον που μου εδωσε αποτελεσματα!!! αλλα την παρατησα για καποιο λογο :p

γτ αν επιτρεπεται?επισης οταν λες αποτελεσματα τι εννοεις?και καθε ποτε και ποσο εβαζες?1μλ 2 φορες?

giannis1991

Well-Known Member

show_palmettos είπε:
αντι για φινα μπορεις να βαζεις κρεμα κετοκοναζολης σαν dht blocker ....και ναι σε συνδυασμο με τη σπιρονολακτονη δινεις ενα πολυ δυνατο χτυπημα στην dht

φιλε η φινα νομιζω ειναι πιο δυνατη...βασικα ειναι η σιγουρη και δυνατη λυση...για την κετο δεν εχουμε και πολλα στοιχεια...εδω δεν ξερουμε τι ποσοτητα πρεπει να βαζουμε,καθε ποτε,για ποσο διαστημα κτλπ...

ANAR

Well-Known Member

Eιναι πολυ δυνατος συνδυασμός και θα υπάρξουν σίγουρα παρενέργειες.

akishellas3

Well-Known Member

Bασικα χρησιμοποιω Σπιρο με διαφορα πραγματακια που εχω ριξει μεσα σε ενα μπουκαλακι κ ψεκαζομαι μια δυο φορες την μερα,επειτα περνω κ φινα ανα μια μερα απο 0,6 εως 1 mg δεν εχω δει καμια αξιολιγη παρενεργεια ολα μια χαρα ,το κεφαλι μπροστα εχει βγαλει τριχες τωρα μπορει να ειναι κ απο την μινοξ. δεν ξερω ειναι στους κροταφους κ χρησιμοποιω κ κρεμα φουνγκοραλ .
Εγω βασικα βαζω ολα αυτα εκτος απο τη σπιρο στην περιοχη που εχω προβλημα δηλαδη μπροστα στα μαλια κ οχι σε ολο το κεφαλι(minox-διαλυμα george-κρεμα φουνγκοραλ) .
Μονο την σπιρο την βαζω σε ολο το κεφαλι .
Αποψη μου τελικα ειναι να μην στεναχωριεσται κ να μην το σκεφτεστε ,ετσι οποιαδηποτε θεραπεια θα πιασει τοπο η τουλαχιστον δεν θα επιδινωθει κατα πολυ η κατασταση .

Conan

Member

Την σπιρο , ειχα διαβασει, την βαζει καποιος 2 φορες την ημερα για να παραμενει ενεργη ( καπως ετσι- το γραφει το αναλογο θεμα). Η δοσολογια της ανα ημερα ειναι 1μλ( καπου το εγραφε), σωστα? Οποτε τις δυο φορες βαζεις μιση και μιση δοση για να εχεις τελικα το 1ml . Καπως ετσι ειναι?

show_palmettos

New Member

να σου πω την αληθεια τι κανω με τη σπιρο? δεν κοιταω τη δοσολογια αλλα χυνω λιγο απτο μπουκαλακι στα δακτυλα και μετα απλωνω εκει που υπαρχει αραιωση....θα μου πεις ετσι οτι μπορει και χωρις να το παιρνω ειδηση να υπερβαινω τη δοσολογια αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμια παρενεργεια απο σπιρο....φινα ακομα δεν εχω παρει και αν θα παρω κατι σε χαπι μαλλον θα ειναι το δυνατοτερο δηλαδη ντουτα....και για να μην το παρακανουμε τελειως δε θα κανω συνδυασμο ποτε φλουτα-ντουτα που ειναι τα συστατικα ενος προιοντος samson therapeutics..ειπαμε να ριψοκινδυνευουμε αλλα οχι και τοσο....με ντουτα και σπιρο εχουμε ενα δυνατο και ενα ηπιο οσον αφορα αποτελεσματα και παρενεργειες...η μινοξ ποτε δεν πρεπει να λειπει απ τη συνταγη,ουτε φυσικα το καινουριο φρουτο για τις θεραπειες η λοσιον ή κρεμα κετοκοναζολης που ειναι ακρως ελπιδοφορα κι αυτη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

κοιτα must σε μια θεραπεια ειναι dht blocker και αντιανδρογονο....αλλα δεν θα συστηνα ντουτα και φλουτα...πρεπει να ειναι πολυ δυνατα...με φινα και σπιρο νομιζω ειμαστε υπερκαλλυμενοι...οσον αφορα μινοξ αν μετα τα 2-3 χρονια χασεις τα μαλλια που ειχες κερδισει απο αυτην τοτε πρεπει να την κοψεις....γτ τα υπολοιπα μαλλια δεν τα διατηρει....οσο για την κρεμα τισ ενστασεις μου τις εγραψα παραπανω...ειναι λιγο αγνωστο προιον....αλλα γιατι οχι..να το μαθουμε και αυτο ;)

giannis1991

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
Bασικα χρησιμοποιω Σπιρο με διαφορα πραγματακια που εχω ριξει μεσα σε ενα μπουκαλακι κ ψεκαζομαι μια δυο φορες την μερα,επειτα περνω κ φινα ανα μια μερα απο 0,6 εως 1 mg δεν εχω δει καμια αξιολιγη παρενεργεια ολα μια χαρα ,το κεφαλι μπροστα εχει βγαλει τριχες τωρα μπορει να ειναι κ απο την μινοξ. δεν ξερω ειναι στους κροταφους κ χρησιμοποιω κ κρεμα φουνγκοραλ .
Εγω βασικα βαζω ολα αυτα εκτος απο τη σπιρο στην περιοχη που εχω προβλημα δηλαδη μπροστα στα μαλια κ οχι σε ολο το κεφαλι(minox-διαλυμα george-κρεμα φουνγκοραλ) .
Μονο την σπιρο την βαζω σε ολο το κεφαλι .
Αποψη μου τελικα ειναι να μην στεναχωριεσται κ να μην το σκεφτεστε ,ετσι οποιαδηποτε θεραπεια θα πιασει τοπο η τουλαχιστον δεν θα επιδινωθει κατα πολυ η κατασταση .

σπιρο ποσες φορες τη μερα και τι δοσολογια(ψεκασμους)???το να το βαζεις σε ολο το κεφαλι δε μου φαινεται και τοσο πρακτικο αλλα οκ...οτι προτιμα ο καθενας...

akishellas3

Well-Known Member

Sorry alla den mporo na vgalo akri me ta linux gia na gyriso thn glossa.
Loipon stin spiro exo valei mesa ena soro pragmata k ladaki tin exo ftiaksei etsi pou krataei k to malli ;D .
Kapoia stigmi prepei na anevaso k foto alla pisteyo tin pio megali douleia tin kanei h minox k to dialima tou george .

giannis1991

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
Sorry alla den mporo na vgalo akri me ta linux gia na gyriso thn glossa.
Loipon stin spiro exo valei mesa ena soro pragmata k ladaki tin exo ftiaksei etsi pou krataei k to malli ;D .
Kapoia stigmi prepei na anevaso k foto alla pisteyo tin pio megali douleia tin kanei h minox k to dialima tou george .

ποσες φορες τη μερα βαζεις σπιρο και τι ποσοτητα φιλε?

djvasilis85

New Member

ρε παιδιά μπορεί να σας φανεί λίγο άκυρη η ερώτηση αλλά που την βρίσκουμε την σπιρονολακτόνη?είναι λοσιόν?

giannis1991

Well-Known Member

djvasilis85

New Member

ευχαριστώ πολύ mesie giannis ...........πάω να την φτιάξω απο σήμερα κιόλας.........

giannis1991

Well-Known Member

djvasilis85 είπε:
ευχαριστώ πολύ mesie giannis ...........πάω να την φτιάξω απο σήμερα κιόλας.........

τιποτα φιλε...γιαυτο ειμαστε εδω....παντα στο πλευρο του πολιτη(ωπα,αυτο ειναι απο αλλο ποστο μου ;D)

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=djvasilis85 link=topic=2049.msg37790#msg37790 date=1281433494]

τιποτα φιλε...γιαυτο ειμαστε εδω....παντα στο πλευρο του πολιτη(ωπα,αυτο ειναι απο αλλο ποστο μου ;D)
[/quote]

:knup: :knup: :knup: :knup:

Πανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακους ρε φιλε ???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα