Γεια σας!Ειμαι 29 ετων και χρησιμοποιω μινοξιδιλη εδω κ 1,5 χρονο.Ενα διαστημα χρησιμοποιουσα και ελαιολαδο το εβαζα στα μαλλια μου 1 2 ωρες πριν κανω μπανιο. Μετα απο λιγο καιρο χρησης του ελαιολαδου λοιπον τα μαλλια μου ηταν πολυ καλυτερα πιο πυκνα (το λαδι παρεχει στα μαλλια βιταμινες κ ακομα κ αν δεν βγουν νεες τριχες η ηδη υπαρχουσες χονδρενουν)Μετα το σταματησα για κπ μηνες γιατι μου ειπε 1 κομμωτης οτι τα κανει πιο αγρια τα μαλλια η κτ τετοιο δε θυμαμαι κ να παρω μια μασκα με πρωτεινη κ επειδη ηταν περιπου 1 χρονος που χρησιμοποιουσα τη μινοξιδιλη τοτε σκεφτηκα οτι ισως τα αποτελεσματα που ειχα δει να ηταν απο τη μινοξιδιλη κ οχι απο το λαδι κ σταματησα να βαζω.Τα μαλλια μου εδω κ ενα διμηνο πεφτουν πολυ (το ξανααρχισα μην ρωτησετε)Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα δεν εχετε να χασετε τιποτα ολοι το εχουμε σπιτι μας.Μαλιστα μια κομμωτρια ειπε σε μια φιλη μου οτι ο αδελφος της ο οποιος ηταν ΚΑΡΑΦΛΟΣ???????!! εβαζε καθε βραδυ λαδι στο κεφαλι του και το τυλιγε με μια πετσετα (λενε οτι λαδι και η θερμοτητα που παραγεται αν τυλιχτει το κεφαλι με μια πετσετα ειναι πολυ καλο)και το πρωι λουζοταν και οπως της ειπε τωρα εχει μαλλια και μαλιστα αρκετα και συνεχιζει κ βαζει λαδι χρονια τωρα!!(αν ηταν κτ να το πουλαει κπ θα ειχα αμφιβολιες ομως αυτο αρχιζω να το πιστευω οτι ναι κανει δουλεια!!)
Επισης κτ αλλο που μου ειπε μια φιλη η οποια εχει υποθυροειδησμο κ υψηλα αντισωματα (χασιμοτο)ο ενδοκρινολογος της της εγραψε σεληνιο το οποιο παραγεται στο θυροειδη κ αφου καταστρεφεται ο θυροειδης μας δεν παραγουμε τις ποσοτητες που χρειαζομαστε με αποτελεσμα να χτυπαει σε διαφορα σημεια βλεπε τριχοπτωση, η κοπελα παιρνει λοιπον το σεληνιο της (κοιταξτε και στη wikipedia να δειτε τι αναφερει για αυτο) και μου ειπε οτι εχει βγαλει νεα μαλλια κ οτι ακομα κ ο κομμωτης της παρατηρησε την διαφορα μετα την χρηση του σεληνιου.Ρωτησα κ εγω τον ενδοκρινολογο μου κ μαλλον θα αρχισω να το παιρνω κ εγω.Μου ειπε οτι αφου η περιοδος ειναι σταθερη δεν θα επρεπε ισως να εχω ξεκινησει καθολου μινοξιδιλη (παρατηρησα αραιωση τον καιρο που εμαθα οτι εχω θυροειδη) κ οτι θα επρεπε να εχω ξεκινησει το σεληνιο λογικα απο την αρχη.Ρωτησα αν κατα την γνωμη του αν παιρνω το σεληνιο θα μπορω να σταματησω τη μινοξιδηλη κ μου ειπε ναι.
Α!οποιος αποφασισει να χρησιμοποιησει το λαδι πριν να βαλει νερο στο κεφαλι του στο λουσιμο να βαζει σαμπουαν πρωτα με λιγο νερο στο χερι του κ να το βαζει στο κεφαλι, ετσι το λαδι θα φευγει πολυ πιο ευκολα και μετα να βρεχει το κεφαλι και να λουζεται κανονικα!!
Ελπιζω να κανουν δουλεια ολα αυτα!Εγω θα σας ενημερωσω για την προοδο μου..
Καλη υπομονη σε ολες/ους μας!!
Επισης κτ αλλο που μου ειπε μια φιλη η οποια εχει υποθυροειδησμο κ υψηλα αντισωματα (χασιμοτο)ο ενδοκρινολογος της της εγραψε σεληνιο το οποιο παραγεται στο θυροειδη κ αφου καταστρεφεται ο θυροειδης μας δεν παραγουμε τις ποσοτητες που χρειαζομαστε με αποτελεσμα να χτυπαει σε διαφορα σημεια βλεπε τριχοπτωση, η κοπελα παιρνει λοιπον το σεληνιο της (κοιταξτε και στη wikipedia να δειτε τι αναφερει για αυτο) και μου ειπε οτι εχει βγαλει νεα μαλλια κ οτι ακομα κ ο κομμωτης της παρατηρησε την διαφορα μετα την χρηση του σεληνιου.Ρωτησα κ εγω τον ενδοκρινολογο μου κ μαλλον θα αρχισω να το παιρνω κ εγω.Μου ειπε οτι αφου η περιοδος ειναι σταθερη δεν θα επρεπε ισως να εχω ξεκινησει καθολου μινοξιδιλη (παρατηρησα αραιωση τον καιρο που εμαθα οτι εχω θυροειδη) κ οτι θα επρεπε να εχω ξεκινησει το σεληνιο λογικα απο την αρχη.Ρωτησα αν κατα την γνωμη του αν παιρνω το σεληνιο θα μπορω να σταματησω τη μινοξιδηλη κ μου ειπε ναι.
Α!οποιος αποφασισει να χρησιμοποιησει το λαδι πριν να βαλει νερο στο κεφαλι του στο λουσιμο να βαζει σαμπουαν πρωτα με λιγο νερο στο χερι του κ να το βαζει στο κεφαλι, ετσι το λαδι θα φευγει πολυ πιο ευκολα και μετα να βρεχει το κεφαλι και να λουζεται κανονικα!!
Ελπιζω να κανουν δουλεια ολα αυτα!Εγω θα σας ενημερωσω για την προοδο μου..
Καλη υπομονη σε ολες/ους μας!!