υπαρχει περιπτωση??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

takaros

New Member
να εχει ξεκινησει η τριχοπτωση μου απο χαπια που επαιρνα πριν 2μιση χρονια για την ακμη???επαιρνα για 5 μηνες χαπια τρετινης..γνωριζει καποιος???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member
Απ: υπαρχει περιπτωση??

η τριχοπτωση που αναφερεται σε καποια φαρμακα ως παρενεργεια δεν εχει καμια σχεση με την ανδροειδη αλωπεκια. Εκτος αν δεν αναφερεσαι σε ανδροειδη αλωπεκια

takaros

New Member

αν οντως ξεκινησε η τριχοπτωση απο τ χαπια της ακμης δεν θα επρεπε εφοσον τα εχω σταματησει 2 χρονια τωρα να σταματησει???

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

kwstas34 είπε:
tropheus πολύ σίγουρο σε βλέπω :-\ γιατρός είσαι?

αυτα τα σχολια καλο θα ηταν να μην υπαρχουν

εδω μεσα ανταλασουμε αποψεις ( οπως γραφει και στο συμφνωνητικο )
καποια μελη τους φορουμ εχουν πολλες γνωσεις
και εχουν δοκιμασει παρα πολλα πραγματα και εχουν αποψη
η αποψη αυτη δεν αντικαθιστα την ιατρικη αλλα ειναι προσωπικη εκτιμηση

και γενικα προς ολους : να σεβεστε ανθρωπους που προσπαθουν με οσα ξερουν να βοηθησουν και να μοιραστουν τις γνωσεις τους με ολους εμας

Pierre

Member

Ναι φίλε μου, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται...
Ειδικά τα χάπια ισοτρετινοίνης(π.χ. roaccutan) έχουν ως πιθανή παρενέργεια την τριχόπτωση, η οποία όμως είναι παροδική και συνήθως αναστρέψιμη.
Το θέμα είναι πως η θεραπεία με ισοτρετινοίνη διαρκεί πολύ...καθώς και η παραμονή της στον οργανισμό μετά το πέρας της θεραπείας. Αρα παίζει να αργήσει να επανέλθει το μαλλί σου...

Εμένα μου έκανε Σμηγμ.Δερματ. και με ταλαιπώρησε καιρό τόσο κατα τη διάρκεια όσο και μετά την θεραπεία.

Υ.Γ. Νομίζω πάντως πως δεν έχει σχέση με Ανδρογ.Αλωπεκία, αλλά με την δράση του φαρμάκου...

Φιλικά

Pierre

tropheus

Well-Known Member

Pierre είπε:
Το θέμα είναι πως η θεραπεία με ισοτρετινοίνη διαρκεί πολύ...καθώς και η παραμονή της στον οργανισμό μετά το πέρας της θεραπείας. Αρα παίζει να αργήσει να επανέλθει το μαλλί σου...

Ο χρόνος ημίσειας ζωής της ισοτρετινοΐνης είναι περίπου 21 ώρες ...
Ο φίλος takaros την έπαιρνε πριν 2,5 χρόνια !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα