τριχόπτωση

basilhs

New Member
Για σας παιδιά , είμαι νέο μέλος. Ονομάζομαι Βασίλης και είμαι 21 χρονών, έχω πρόβλημα με την τριχόπτωση που άρχισα να το παρατηρώ πριν 8 μήνες. Δηλαδή , όταν κάνω μπάνιο χάνω πολλές τρίχες και όταν τις πειράζω πάλη το ίδιο. Λοιπόν για να μην σας τα πολυλογώ, πήγα σε ένα δερματολόγο στην περιοχή μου ( δυτική Θεσσαλονίκη) που δεν μου φάνηκε και τόσο σοβαρός. Με είδε και χωρίς να κάνει κάποιες εξετάσεις με λέει ότι έχεις ανδρογενές αλωπεκία δηλαδή λόγο κληρονομικότητας. Μου έδωσε την εξής θεραπεία
• Λοσιόν ,hairway (minoxidil 5%) με ένα άλλο υλικό (δεν θυμάμαι ποιο ήταν ) που το έκανε το φαρμακείο μίξη.
• Συμπληρώματα διατροφής anagena cups
• Σαμπουάν bioclin for oily hair
Τα χρησιμοποιώ εδώ και 5 εβδομάδες και δεν βλέπω καμία διαφορά. Μάλιστα παρατηρώ και αραίωση στα σημεία που το εφάρμοζα αλλά μπορεί να ένα και η ιδέα μου…
Θέλω να με πείτε την γνώμη σας γα την θεραπεία. Αν ένα καλή η όχι, ή αν έχει χρησιμοποίηση κανένας σας παρόμοια ???? Να την συνεχίσω για κανένα 2 μήνες ακόμα μπας και θα δω αποτέλεσμα η να την σταματήσω??? Τέλος επειδή εγώ θέλω μονό να σταματήσει η τριχόπτωση δηλαδή να γίνουν δυνατά τα μαλλιά μου και όχι regrowth έχετε να με προτείνετε καμία λοσιόν η χάπια η σαμπουάν για να δυναμώσουν τα μαλλιά????
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
καλως ηρθες (δυστηχως) στο φορουμ..
λογικο ειναι να εχεις αραιωση εκει που χρησιμοποιεις τη μινοξιδιλη γτ ετσι λειτουργει..περνας εναν καιρο εντονης τριχοπτωσης στον οποιο πεφτουν οι αδυναμες τριχες για να βγουν νεες πιο δυνατες...οποτε ειναι καλο..συνηθως διαρκει ενα μηνα η τριχοπτωση και γυρω στον 4ο μηνα αρχιζεις και βλεπεις τα καλα αποτελεσματα,..επισης την μινοξιδιλη αμα αποφασισεις να την παιρνεις δεν θα πρεπει να την σταματησεις ποτε...για να σταματησει η τριχοπτωση και οχι για regrowth οπως λες υπαρχουν τα χαπια φιναστεριδης τα οποια καλυτερα να μην τα παρεις γιατι εισαι και 21 χρονων και υπαρχει περιπτωση να σε πιασουν παρενεργειες (να μη σου σηκωνεται , νερομενο σπερμα κτλ) και υπαρχει και το cg210 το οποιο αρκετοι που το αρχισαν εδω στο φορουμ λενε οτι ειναι καλο και χωρις παρενεργειες..αν και λιγο ακριβο

Atermon

Member
5 βδομάδες είναι κρίσιμο σημείο για τη μινοξιδίλη. Δώσε της κανα δυο βδομάδες ακόμη χρόνο. Η αραιωμένη μινιξιδίλη που σου έφτιαξε το φαρμακείο ίσως καθυστερεί να δείξει αποτελέσματα.

Μπλουζα