Για σας παιδιά , είμαι νέο μέλος. Ονομάζομαι Βασίλης και είμαι 21 χρονών, έχω πρόβλημα με την τριχόπτωση που άρχισα να το παρατηρώ πριν 8 μήνες. Δηλαδή , όταν κάνω μπάνιο χάνω πολλές τρίχες και όταν τις πειράζω πάλη το ίδιο. Λοιπόν για να μην σας τα πολυλογώ, πήγα σε ένα δερματολόγο στην περιοχή μου ( δυτική Θεσσαλονίκη) που δεν μου φάνηκε και τόσο σοβαρός. Με είδε και χωρίς να κάνει κάποιες εξετάσεις με λέει ότι έχεις ανδρογενές αλωπεκία δηλαδή λόγο κληρονομικότητας. Μου έδωσε την εξής θεραπεία
• Λοσιόν ,hairway (minoxidil 5%) με ένα άλλο υλικό (δεν θυμάμαι ποιο ήταν ) που το έκανε το φαρμακείο μίξη.
• Συμπληρώματα διατροφής anagena cups
• Σαμπουάν bioclin for oily hair
Τα χρησιμοποιώ εδώ και 5 εβδομάδες και δεν βλέπω καμία διαφορά. Μάλιστα παρατηρώ και αραίωση στα σημεία που το εφάρμοζα αλλά μπορεί να ένα και η ιδέα μου…
Θέλω να με πείτε την γνώμη σας γα την θεραπεία. Αν ένα καλή η όχι, ή αν έχει χρησιμοποίηση κανένας σας παρόμοια ???? Να την συνεχίσω για κανένα 2 μήνες ακόμα μπας και θα δω αποτέλεσμα η να την σταματήσω??? Τέλος επειδή εγώ θέλω μονό να σταματήσει η τριχόπτωση δηλαδή να γίνουν δυνατά τα μαλλιά μου και όχι regrowth έχετε να με προτείνετε καμία λοσιόν η χάπια η σαμπουάν για να δυναμώσουν τα μαλλιά????
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ….
• Λοσιόν ,hairway (minoxidil 5%) με ένα άλλο υλικό (δεν θυμάμαι ποιο ήταν ) που το έκανε το φαρμακείο μίξη.
• Συμπληρώματα διατροφής anagena cups
• Σαμπουάν bioclin for oily hair
Τα χρησιμοποιώ εδώ και 5 εβδομάδες και δεν βλέπω καμία διαφορά. Μάλιστα παρατηρώ και αραίωση στα σημεία που το εφάρμοζα αλλά μπορεί να ένα και η ιδέα μου…
Θέλω να με πείτε την γνώμη σας γα την θεραπεία. Αν ένα καλή η όχι, ή αν έχει χρησιμοποίηση κανένας σας παρόμοια ???? Να την συνεχίσω για κανένα 2 μήνες ακόμα μπας και θα δω αποτέλεσμα η να την σταματήσω??? Τέλος επειδή εγώ θέλω μονό να σταματήσει η τριχόπτωση δηλαδή να γίνουν δυνατά τα μαλλιά μου και όχι regrowth έχετε να με προτείνετε καμία λοσιόν η χάπια η σαμπουάν για να δυναμώσουν τα μαλλιά????
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ….