τριχωπτωση στους κροταφους

καλησπερα παιδια.σας διαβαζω εδω κ λιγες μερες και βλεπω οτι εισαστε πολλοι ψαγμενοι (μαλλον καλυτερα κ απο δερματολογους)και ηθελα αν μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για το δικο μου προβλημα.εχω εδω και 3 πρπ ισως και παραπανω χρονια τριχοπτωση στους κροταφους και λιγο πισω (το οποιο το εχω λυσει απο την θεραπεια που κανω).παιρνω εδω και 2 χρονια το propecia 1mg ενα το πρωι και regaine5% το οποιο το πρωτο χρονο εβαζα πρωι βραδυ αλλα τν τελευταιο βαζω μονο το βραδυ λογω της δουλειας το πρωι(οικοδομη)δεν μπορω να σηκωνομαι νωρις.τα αποτελεσματα μου ειναι να την εχω σταθεροποιησει αλλα σταδιακα μ πεφτουν.ειδικα εδω και 2 μηνες μ φαινεται χειροτερεψαν ειδικα απο την μια πλευρα.θα προσπαθησω να ανεβασω κ καμια φωτο να δειτε καλυτερα.σκεφτομαι να αντικαταστησω το propecia me to proscar λογω τιμης κυριως γιατι καπου διαβασα εδω μεσα οτι κανουν την ιδια δουλεια και για αυτη την κρεμα αιρολ τι γνωμη εχετε?σορι μαγκες για το κατεβατο αλλα με εχει πιασει απογοητευση και δεν ξερω τι να κανω.τι λετε να δοκιμασω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
δημητρηςss είπε:
καλησπερα παιδια.σας διαβαζω εδω κ λιγες μερες και βλεπω οτι εισαστε πολλοι ψαγμενοι (μαλλον καλυτερα κ απο δερματολογους)και ηθελα αν μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για το δικο μου προβλημα.εχω εδω και 3 πρπ ισως και παραπανω χρονια τριχοπτωση στους κροταφους και λιγο πισω (το οποιο το εχω λυσει απο την θεραπεια που κανω).παιρνω εδω και 2 χρονια το propecia 1mg ενα το πρωι και regaine5% το οποιο το πρωτο χρονο εβαζα πρωι βραδυ αλλα τν τελευταιο βαζω μονο το βραδυ λογω της δουλειας το πρωι(οικοδομη)δεν μπορω να σηκωνομαι νωρις.τα αποτελεσματα μου ειναι να την εχω σταθεροποιησει αλλα σταδιακα μ πεφτουν.ειδικα εδω και 2 μηνες μ φαινεται χειροτερεψαν ειδικα απο την μια πλευρα.θα προσπαθησω να ανεβασω κ καμια φωτο να δειτε καλυτερα.σκεφτομαι να αντικαταστησω το propecia me to proscar λογω τιμης κυριως γιατι καπου διαβασα εδω μεσα οτι κανουν την ιδια δουλεια και για αυτη την κρεμα αιρολ τι γνωμη εχετε?σορι μαγκες για το κατεβατο αλλα με εχει πιασει απογοητευση και δεν ξερω τι να κανω.τι λετε να δοκιμασω?

Καλησπέρα δημητρηςss και καλώς όρισες :)

Μπορώ να πω πως η θεραπεία που κάνεις είναι ήδη "βόμβα". Η αλήθεια είναι πως όσο βόμβα και να είναι, για κροτάφους και hairline δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα.. κάποια στιγμή ότι θεραπεία και να κάνεις, οι κρόταφοι θα υποχωρήσουν. Μπορεί να μείνουν σταθεροί για χρόνια π.χ. η απλά να χάνεις πολύ πιο αργά, αλλά σε βάθος χρόνου χάνεις.

Με την μινοξιδίλη, και μια φορά την ημέρα είναι οκ, τα ίδια αποτελέσματα θα έχει στην ουσία.

Δεν ξέω πως τα πας με την φιναστερίδη, αν σου παρουσιάζει sides κλπ εννοώ. Θα μπορούσες να κάνεις ένα test drive (με proscar εννοείται) να ανεβάσεις την δόση στο 1,25 δηλαδή 1/4 του proscar. Δόσεις πάνω του 1mg είναι περισσότερο αποδοτικές για τα μπροστινά σημεία.

Με την airol για εμένα είναι ένα ρίσκο, δηλαδή αν σε πιάσει θετικά θα δεις καλά αποτελέσματα, αν όμως όχι θα δεις αραίωση μεγάλη.

Επίσης, θα μπορούσες να πειραματιστείς με μινοξιδίλη 15% για πιο δυνατά αποτελέσματα.. αλλά double sides.. Και για εμένα δεν αξίζει τον κόπο πραγματικά.

Διάβασε καλά το forum και τις ενότητες με τις θεραπείες, ότι αποφασίσεις θα είναι καθαρά δική σου επιλογή, ανάλογα με τι θέλεις εσύ, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε.

Καλό θα είναι να βάλεις καμιά φωτό να καταλάβουμε περισσότερα :)

γεια σου φιλε καλως σας βρηκα.αυτο που λες με το propecia δλδ αν παρουσιάζει sides τι εννοεις?παντως δεν εχω κανενα προβλημα.για το προσκαρ 1/4μαλλον θα το δοκιμασω οταν μ τελειωσει το propecia.με το αιρολ το εχω διαβασει κ αλλου οτι ειναι ρισκο οποτε τ αφηνω για αρχη.θα ανεβασω κ φωτο να δειτε.ευχαριστω για τις πληροφοριες.ξεχασα να πω οτι σαμπουαν χρησιμοποιω το ducray

φιλε Chs αν χρησιμοποιησω το προσκαρ τι επιπτωσεις μπορει να εχω?πηγα και ρωτησα σε μια φιλη φαρμακοποιο και μ ειπε καλυτερα να ρωτησω τν δερματολογο πρωτα.εσυ βλεπω το χρησιμοποιεις.thanks

Chs

Μέλος του προσωπικού
Propecia και Proscar είναι η ίδια ουσία, Φιναστερίδη. Απλά το propecia βγαίνει έτοιμο σε pills του 1mg και είναι μετρημένη - ζυγισμένη για την τριχόπτωση και τα sides. Και το proscar είναι pills των 5mg και είναι για την υπερπλασία του προστάτη. Είναι ακριβώς η ίδια ουσία όμως.. ;)

Επίσης, φίλε δημητρηςss πίνεις φιναστερίδη και δεν γνωρίζεις για αυτή; Βασικά από ότι είπες δεν σου έχει παρουσιάσει κάτι και αυτό είναι καλό. Από την άλλη οφείλεις να ξέρεις τα πάντα για αυτή την ουσία.

Στο link παρακάτω είναι η κατηγορία "Παρενέργειες (side effects)", όπου εκεί υπάρχουν όλα. [Μια συμβουλή, διάβασε, μάθε, αλλά προσπάθησε να μην επηρεαστείς αρνητικά από τα όσα διαβάσεις. Έχε καθαρό το νου σου, και πάντα κρίνε από εσένα τον ίδιο και το σώμα σου. Ένα να ξέρεις.. πολλοί έπιναν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, μόλις διάβασαν για παρενέργειες κλπ, τις έβγαλαν όλες. Η ψυχολογία και το μυαλό, κάνουν τρελά πράγματα..

Link: http://www.hairlossgr.com/forum/forum-31.html

τα ειχα διαβασει αλλα δεν εδωσα κ μεγαλη σημασια ακριβως για το λογο που ειπες.απλα ειπα αν μου παρουσιασει κατι θα το κοιταξω.ευχαριστω κ παλι!!!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
δημητρηςss είπε:
τα ειχα διαβασει αλλα δεν εδωσα κ μεγαλη σημασια ακριβως για το λογο που ειπες.απλα ειπα αν μου παρουσιασει κατι θα το κοιταξω.ευχαριστω κ παλι!!!!!

Να έχεις τον νου σου πάντα με αυτό το φάρμακο, και να κάνεις και εξετάσεις που και που να βλέπεις τι γίνεται. :)

gkast

Active Member
Chs είπε:
δημητρηςss είπε:

Να έχεις τον νου σου πάντα με αυτό το φάρμακο, και να κάνεις και εξετάσεις που και που να βλέπεις τι γίνεται. :)
Μπράβο chs σωστή αντιμετώπιση και σώστες συμβούλες σε νέα άτομα ΓΙΑΤΙ όντως τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν είναι αθώα και χρειάζεται κάθε τρείς μηνες εξετάσεις ....

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ φίλε gkast, αλλά νομίζω ο κάθε ένας θα έκανε το ίδιο, πόσο μάλλον ένας ήδη χρήστης της ουσίας αρκετό καιρό :)

Και κάθε 6 μήνες να γίνονται οι εξετάσεις είναι καλά, πάνω από όλα πρέπει να προσέχει κανείς πως αντιδρά το σώμα του.

35007

Member
Ποσο επικινδυνη θεωρείτε την χρηση S5 Cream στον έναν τουλάχιστον κροταφο? Ποσο πιθανο είναι να εμφανιστουν sides από την καθημερινη χορηγηση μιας πολύ μικρης ποσοτητας σε μια τοσο περιορισμενη εκταση της κεφαλής?

Chs

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Ποσο επικινδυνη θεωρείτε την χρηση S5 Cream στον έναν τουλάχιστον κροταφο? Ποσο πιθανο είναι να εμφανιστουν sides από την καθημερινη χορηγηση μιας πολύ μικρης ποσοτητας σε μια τοσο περιορισμενη εκταση της κεφαλής?

Φίλε 35007, καλύτερα θα είναι ερωτήσεις που δεν αφορούν άμεσα το θέμα, να γίνονται σε ανάλογο thread. :) Αλλά οκ, δεν πειράζει.

Στο ερώτημα τώρα.

Κατ εμέ αμελητέα.. σαφώς θα μιλάμε για μικρή ποσότητα λόγο μικρής περιοχής. Δεν πιστεύω να παρουσιάσει κάτι, βέβαια εξαρτάται και από το πόσο ευαίσθητος είναι κάποιος στα αντι-ανδρογόνα.. Άλλος έχει sides με ελάχιστη ποσότητα, και άλλος με μεγάλες ποσότητες δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Μια δοκιμή εκ του ασφαλούς, είναι πάντα η απάντηση στο ερώτημα :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα