δημητρηςss είπε:
καλησπερα παιδια.σας διαβαζω εδω κ λιγες μερες και βλεπω οτι εισαστε πολλοι ψαγμενοι (μαλλον καλυτερα κ απο δερματολογους)και ηθελα αν μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για το δικο μου προβλημα.εχω εδω και 3 πρπ ισως και παραπανω χρονια τριχοπτωση στους κροταφους και λιγο πισω (το οποιο το εχω λυσει απο την θεραπεια που κανω).παιρνω εδω και 2 χρονια το propecia 1mg ενα το πρωι και regaine5% το οποιο το πρωτο χρονο εβαζα πρωι βραδυ αλλα τν τελευταιο βαζω μονο το βραδυ λογω της δουλειας το πρωι(οικοδομη)δεν μπορω να σηκωνομαι νωρις.τα αποτελεσματα μου ειναι να την εχω σταθεροποιησει αλλα σταδιακα μ πεφτουν.ειδικα εδω και 2 μηνες μ φαινεται χειροτερεψαν ειδικα απο την μια πλευρα.θα προσπαθησω να ανεβασω κ καμια φωτο να δειτε καλυτερα.σκεφτομαι να αντικαταστησω το propecia me to proscar λογω τιμης κυριως γιατι καπου διαβασα εδω μεσα οτι κανουν την ιδια δουλεια και για αυτη την κρεμα αιρολ τι γνωμη εχετε?σορι μαγκες για το κατεβατο αλλα με εχει πιασει απογοητευση και δεν ξερω τι να κανω.τι λετε να δοκιμασω?
Καλησπέρα δημητρηςss και καλώς όρισες
Μπορώ να πω πως η θεραπεία που κάνεις είναι ήδη "βόμβα". Η αλήθεια είναι πως όσο βόμβα και να είναι, για κροτάφους και hairline δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα.. κάποια στιγμή ότι θεραπεία και να κάνεις, οι κρόταφοι θα υποχωρήσουν. Μπορεί να μείνουν σταθεροί για χρόνια π.χ. η απλά να χάνεις πολύ πιο αργά, αλλά σε βάθος χρόνου χάνεις.
Με την μινοξιδίλη, και μια φορά την ημέρα είναι οκ, τα ίδια αποτελέσματα θα έχει στην ουσία.
Δεν ξέω πως τα πας με την φιναστερίδη, αν σου παρουσιάζει sides κλπ εννοώ. Θα μπορούσες να κάνεις ένα test drive (με proscar εννοείται) να ανεβάσεις την δόση στο 1,25 δηλαδή 1/4 του proscar. Δόσεις πάνω του 1mg είναι περισσότερο αποδοτικές για τα μπροστινά σημεία.
Με την airol για εμένα είναι ένα ρίσκο, δηλαδή αν σε πιάσει θετικά θα δεις καλά αποτελέσματα, αν όμως όχι θα δεις αραίωση μεγάλη.
Επίσης, θα μπορούσες να πειραματιστείς με μινοξιδίλη 15% για πιο δυνατά αποτελέσματα.. αλλά double sides.. Και για εμένα δεν αξίζει τον κόπο πραγματικά.
Διάβασε καλά το forum και τις ενότητες με τις θεραπείες, ότι αποφασίσεις θα είναι καθαρά δική σου επιλογή, ανάλογα με τι θέλεις εσύ, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε.
Καλό θα είναι να βάλεις καμιά φωτό να καταλάβουμε περισσότερα