τριχες στο μπανιο +(4 pics)

scott13

New Member
καλησπερα παιδια

θελω να ρωτησω ποσες τριχες ειναι φυσιολογικο να χανουμε καθημερινα στον υπνο. Σημερα διαπιστωσα οτι μολις ξυπνησα και πηγα καπακι να λουστω ,μολις εβαλα νερο κ ετριψα τα μαλλια μου 2-3 φορες μου εμειναν 10 περιπου τριχες στο χερι. κατι το οποιο δεν ειναι φυσιολογικο.Στη συνεχεια αφου εβαλα κ σαμπουαν κλπ οι τριχες στο χερι μου δεν ηταν πανω απο 3.. παιζει ρολο το πρωτο τραβηγμα της ημερας, στον υπνο σπανε τριχες? η λεω βλακειες?
Γενικως οταν διαπερναω το χερι στις τριχες της κεφαλης μου συνηθως μενουν 1-2 τριχες! δεν θα ηταν λογικο να μην μενει τπτ?

τον σεπτεμβριο ξεκινησα αγωγη για 2 μηνες γιατι ειχα αρκετη τριχοπτωση, εβρισκα μεχρι και 30 τριχες στο μαξιλαρι αλλα εφευγαν αρκετες κ στο λουσιμο καθε φορα. (με μινοξιδιλη, saw palmeto k betnovate) για 2 μηνες μερα παρα μερα. εχω περιπου εναμιση μηνα που εχω σταματησει τη θεραπεια κ ενταξει υπηρξε βελτιωση σε σχεση με την αρχη. δηλαδη στην τροχοπτωση οχι regrowth. υπαρχει περιπτωση να ξαναρχισει ξανα επιθετικα? σορρυ αν κουρασα.
παντως η διατροφη μου δεν ειναι πολυ καλη κ θα ηθελα να μαθω τι μπορω να κανω.

-παλιο thread : http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8807.html

-προσθετω καποιες φωτογραφιες απο πανω και κορυφη. με φλας και χωρις. ειναι ελαχιστα βρεγμενα τα μαλλια.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    241 KB · Προβολές: 716
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    260.2 KB · Προβολές: 717
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    283.6 KB · Προβολές: 640
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    103.5 KB · Προβολές: 639

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
τυχερος εισαι που χανεις μονο τοσες..και απο οτι βλεπω πανω δεν εχεις καποιο προβλημα...ισως μονο στους κροταφους..
 

scott13

New Member
στους κροταφους φιλε εχω προβλημα. αυτο το ξερω κ ειναι κυριως κληρονομικο. απλα ειμαι 22 χρονων κ ειναι διαφορετικο να χανεις τριχες στην ηλικια αυτη κ διαφορετικο στα 32 ας πουμε η στα 42...
ψαχνω επισης για ενα σαμπουαν καλυτερο του ultrex και καποιο jojoba me ελαια και δενδρολιβανο για εβδομαδιαια χρηση αλλα δεν ξερω ποσο κανουν και ποιο να παρω.
 

petrospap

Active Member
επισης απτη στιγμη που αρχιζεις θεραπεια με τη μινοξ αν τη σταματησεις χανεις και οτι σου εδωσε..απο σαμπουαν βαζε fungoral 2 φορες τη βδομαδα..τις υπολοιπες ενα του εμποριου...τα σαμπουαν δν βοηθανε στο θεμα με την τριχοπτωση..το μονο που βοηθαει ΕΛΑΧΙΣΤΑ ειναι το fungoral
 

scott13

New Member
εδω που τα λεμε, δεν μου εδωσε και τιποτα η μινοξ...τουλαχιστον αν εξαιρεσουμε οτι η τριχοπτωση μειωθηκε, δηλαδη δν εβλεπα τοσες τριχες πια στο μαξιλαρι κ στο μπανιο, regrowth δεν ειχα. θα μου πεις δεν εκανα κ πολυ..το fungoral εχει τασεις εξαρτησης ? δεν θελω να μπλεξω με τετοια σκευασματα που εθιζουν το μαλλι..
 

petrospap

Active Member
οχι...το fungoral οποτε θες το κοβεις αλλα απο μονο του για τριχοπτωση δν κανει τπτ...για πιτυριδα και ξηροδερμια παντως κανει...εμενα με βοηθησε να απαλλαγω απτα ασπρακια και την ξηροδερμια που με προκαλοθυσε η μινοξ
 

scott13

New Member
θελω οπωσδηποτε κατι κατα της ξηροδερμιας διοτι εχω αρκετη. κ δεν ειναι απο τη μινοξ διοτι ειχα κ πριν την αρχισω αλλα κ τωρα 2 μηνες μετα τη διακοπη της. να σε ρωτησω,στο μπανιο ενας φυσιολογικος αριθμος τριχων,ποσο ειναι?αλλες φορες βρισκω λιγες και αλλες φορες πολυ περισσοτερες..
 

petrospap

Active Member
κοιτα για το ποσες χανεις στο λουσιμο δεν ξερω αλλα λενε μεχρι και 100 να χανεις τη μερα ΣΥΝΟΛΟ ειναι φυσιολογικο...αν και εγω πιστευω παπαριες ειναι αυτα γιατι οταν δεν ειχα προβλημα με το ζορι να χανα 10 τριχες τη μερα...οσο και να τραβουσα μαλλι τριχα δεν επεφτε..το πολυ πολυ να χανα κανα 2 τριχες στο λουσιμο και βαλε μερικες ακομα στον υπνο και κατα τη διαρκεια της μερας
 
Μπλουζα