το ειδα και ανατριχιασα...ριξτε μια ματια...για τη φινα λ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: το ειδα και ανατριχιασα...ριξτε μια ματια...για τη φι

Τι το ανατριχιαστικο ειδες δλδ??

crossfire

Well-Known Member

ανατριχιασε με το ποσο κακια ειναι η merc

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Πολύ παλιά μαντάτα, moderator κάμε το καθήκον σου :)

δλδ αυτο τι σημαινει π λεει το βιντεο;οτι ακομη και περνοντας φιναστεριδη εμεις θα χανουμε το μαλλι;

hairlosscursed

Well-Known Member

Φιλαρακο ριξε και μια ματια στο site αυτου που εβγαλε το βιντεακι και θα καταλαβεις...ο τυπος ειναι αλλος ενας που παει να βγαλει φραγκα απο το θεμα.χωρις να αμφισβητω φυσικα αθτα που λεει.το οτι παει να πουλησει τον κατατασει στο ιδιο επιπεδο με ολους...οποτε μια απο τα ιδια...

ApofasismenosPsyxakias

Το ηθικό δίδαγμα είναι πως θεραπεία αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει.

Αν έχεις το γονίδιο να πέσουν οι π....νες οι μπούκλες, μπορείς να το καθυστερήσεις 5-6 χρόνια με κόπο και ψυχική φθορά διαρκή κι αυτό αν είσαι τυχερός.

Στην τελική, μόνο να συμβιβαστείς μπορείς ή να γίνεις γραφικός.

Καλά τα βίντεα και το 'να και τ'άλλο, αλλά απο φιλέτο τίποτα.

δλδ συγνωμη ρε ψυχακια,ποσοι ανθρωποι χρησιμοποιουν το προσκαρ πανω απο 10 χρονια και τα μαλλια τους ειναι μια χαρα;δεν ισχυει η διαρκεια που λες (5-6)χρονια...και συγνωμη δλδ αν τελικα ισχυει αυτο που λες,απο καποια στιγμη η φιναστεριδη δλδ λειτουργει οπως η μινοξιδιλη;σταματαει να εχει την δυναμη της μεσα στο σωμα μας και οτι κερδισαμε αρχισει να φευγει παλι;

αμα μας μεινουν για 5-6 χρονια καλα ειμαστε.

Σε 5 χρονια θα εχει βγει η θεραπεια εξαλου 8) 8)

Μολις 5 χρονια μακρια! :worshipper

νομιζω πως μιλας με τρομερη ακριβεια για κατι π σχεδον σιγουρα δεν θα γινει...αμφιβαλλω αν η θεραπεια (κλονποιηση κτλ) θα ερθει σε 5 χρονια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι ειρωνια σε καποιον, ειναι ετσι ενα αστιακι που κικλοφορει στα φορουμς της φαλακρας 8) 8)

5 χρονια μονο ακομα!!! :tease:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

skeptikistis είπε:
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι ειρωνια σε καποιον, ειναι ετσι ενα αστιακι που κικλοφορει στα φορουμς της φαλακρας 8) 8)

5 χρονια μονο ακομα!!! :tease:

Ο σκεπτικιστής είναι εθισμένος στην ειρωνία :p

true story αλλα οχι εδω, εδω εκτος του οτι το βιντεο ειναι ρεσιταλ ασχετοσυνης, δεν εχουμε να πουμε πολλα. Μονο οτι σε 5 χρονια θα εχουμε ολοι σφουγγαριστρες στα κεφαλια μας!

ApofasismenosPsyxakias

Φυσικά και χάνει την αποτελεσματικότητά της η φιναστερίδη με τα χρόνια χρήσης. Συνηθίζει ο οργανισμός και θέλει μεγαλύτερη δόση. Και μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. Και μαζώχνονται οι παρενέργειες. Αν ήταν έτσι απλά και ωραία όλα, θα ξεκινούσαμε φίνα όλοι στα 22 και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

ΥΓ Εγώ με TRX2 είμαι ΗΔΗ σφουγγαρίστρα! Σε 5 χρόνια έμαθα θα χει βγει TRX7 που θα σου βγάζει τρίχες και στο στήθος, θα αναγεννά το συκώτι και το επερχόμενο TRX8 συζητιέται αν θα σε κάνει και αθάνατο :D

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Φυσικά και χάνει την αποτελεσματικότητά της η φιναστερίδη με τα χρόνια χρήσης. Συνηθίζει ο οργανισμός και θέλει μεγαλύτερη δόση. Και μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. Και μαζώχνονται οι παρενέργειες. Αν ήταν έτσι απλά και ωραία όλα, θα ξεκινούσαμε φίνα όλοι στα 22 και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Ναι ακριβως ετσι ειναι! ειναι με τον ιδιο ακριβως τροπο που οι γυναικες παιρνουν 1 χαπι αντισυληπτικο στα 20, μετα 2 στα 25, μετα στα 30 περιπου 5 χαπια για να τις πιασει (μερικες παιρνουν τουρτα αντισυληπτικη και την κοβουν σε 5 κομματια γιατι ειναι φτηνοτερο), και στα 50 κανουν ενδοφλεβιες.

ApofasismenosPsyxakias

Δείξε μου εσύ μια γυναίκα που να παίρνει αντισύλληψη μετά τα 25 και σου βγάζω το καπέλο :D

Άντε απο τα 18-20 και ΠΟΛΥ λέω. Πώς και τί περιμένουν να γκαστρωθούν για να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου λέβεντη. Οι ελάχιστες που παίρνουν αντισύλληψη για 10+ χρόνια, εκτός απο δυσκολίες στη σύλληψη είναι και θεόζουρλες ως τότε, οπότε η απόπειρά σου για σαρκασμό πάει κατά διαόλου :D

xDante

Member

Δείξε μου εσύ μια γυναίκα που να παίρνει αντισύλληψη μετά τα 25 και σου βγάζω το καπέλο :D

Άντε απο τα 18-20 και ΠΟΛΥ λέω. Πώς και τί περιμένουν να γκαστρωθούν για να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου λέβεντη. Οι ελάχιστες που παίρνουν αντισύλληψη για 10+ χρόνια, εκτός απο δυσκολίες στη σύλληψη είναι και θεόζουρλες ως τότε, οπότε η απόπειρά σου για σαρκασμό πάει κατά διαόλου :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

αν η γνωστες σου δεν περνουν αντισιληψη μετα τα 18-20 το πολυ θα σου προτινω να το κοιταξεις λιγο παραπανω με ποιους κανεις παρεα :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

χαχαχα πόσο δίκιο έχεις φίλες μου, εγώ μια φορά παλιότερα, αφού είχα γίνει σαν τον Louka alcoholic ;) (είχα πιει τον βόσπορο δηλαδη) είχα πάει μετά στην κοπέλα μου, και ενω δεν μπορούσα καλά καλά να πάρω τα πόδια μου, αυτή ΕΠΕΜΕΝΕ τόσο πολύ να πάμε στο κρεβάτι λες και ήταν η τελεύταια μέρα του κόσμου. Αυτή ήταν νηφάλια εννοείτε. Από του χάρου τα δόντια γλίτωσα :D :D :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα