τελικα μονο η φινα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kyris

Member
Απ: τελικα μονο η φινα!!!

κοιτα φιλε εγω αρχισα με 0,6 κ ειχα κατι λιγα ασημαντα sides αλλα το αυξησα σε 1mg τωρα και μετα απο 2-3 μερες εξαφανιστικαν τα sides γιατι μαλλον συνηθησε ο οργανισμος..πλεον ουτε που σκεφτομαι οτι παιρνω φινα κ ολα στον οργανισμο μου ξαναγιρισαν στο φυσιολογικο με καλα αποτελεσματα στο μαλλι...κοιτα απλα δοσε λιγο χρονο στον οργανισμο σου να την συνιθισει αλλα αν θες να δεις αποτελεσμα μην το παιρνεις μερα παρα μερα..να εισαι συνεπεις στις δοσεις κ να μην φοβασε δεν εχει τιποτα...η γνωμη μου παντα φιλικα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member

δεν γινεται αλιως με ριχνει πολυ η φινα πρεπει να βρω μια μεση λυση γτ με κοβω να γινομαι τραβεστι :D :D :D :D :D

kyris

Member

:D :D :D :D :Dεε ενας ακομα στην λιστα μας...οχι ρεεεε πλακα κανωωω... :D :D...τι να σου πω φιλε κ μενα με εριχνε αλλα τορα τιν ριχνω εγο...

cmos516

Member

οχι ρε φιλε alexXXX,απο μενα δεν θα ακουσεις συγχαρητηρια και μπραβο.
Εκανες μεγαλο λαθος που πηρες αυτο το φαρμακο για να εχεις τα μαλλια σου.
Δεξου οτι κληρονομισες το κωλογονιδιο ,και μη προσπαθεις με φαρμακα να τα φερεις πισω,γιατι φτιαχνεις 1 και χαλας αλλα πολυ πιο σημαντικα.(ηδη ειδες παρενεργειες λογικο αφου ειδες και ενεργειες...)

(Κι εγω στη φαση που ειμαι ,δεν παιρνω τιποτα απολυτος ,αν επερνα ειμαι σιγουρος οτι θα ειχα παλι τη hairline που ειχα στο δημοτικο.Και μενα μου ματωνει η καρδια οταν βλεπω στο καθρεπτη τον κροταφο πισω,ομως η ζωη ειναι σκληρη,καποια πραγματα πρεπει να τα δεχεσε ,η τουλαχιστων οταν τα καταπολεμας μη το κανεις εισ βαρος αλλων(που ειναι πιο σημαντικα)

Επισης εχε στο νου 2 πραγματα, οσο ενθαρυντικα και να ειναι τα αποτελεσματα και ευτηχες το γεγονος οτι τα μαλλια "ξαναηρθαν",τι να το κανεις αν εισαι ερμεως ενος φαρμακου μια ζωη,που εχει τετοιες παρενεργειες...
Το αλλο ειναι οτι...μεταξυ μας γιατι αντρες ειμαστε, ολα τα κανουμε ειτε συνειδητα ειτε υποσυνειδητα για τις ταριολες τις γυναικες (κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ,για να αρεσουμε)
Εχε υποψιν σου λοιπον οτι ολες μα ολες (ουδεμια εξαιρετεα)θα προτειμουσαν 1000 φορες ενα καραφλο (η εστω εναν με λιγα μαλλακια και ωραιο στυλ),που το ταβλι του ειναι σκληρο σα πετρα και τις ικανοποιει,(και μετα τις ριχνει 20 κυβικα σπερμα στο προσωπακι :D),και την κανει και νιωθει γυναικα.
Παρα εναν μαλλια nw 0 ,μαλακοπεουλα και τρομπα.
Στα λεω οπως ειναι, με φιλικη διαθεση για καλο δικο σου. ;)

Άκης

Administrator

@cmos516
Πρόσεξε λίγο πως εκφράζεσαι.
Εγώ προσωπικά, όσο καιρό χρησιμοποιούσα φίνα, δεν παρατήρησα ότι έβγαζα 19 "κυβικα σπέρμα" λιγότερα από όσους δεν χρησιμοποιούσαν, αλλά και ούτε μου ήταν πιο μαλακό από πριν.

Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχεις δίκιο, με την άποψη ότι τα λες με την έννοια να προσέχει.

@alexXXX
Είχα και εγώ παρενέργειες με την ίδια σχεδόν ποσότητα. Την είχα μειώσει ακόμη περισσότερο και την είχα κάνει μέρα παρά μέρα (και πιο αραιά μετά) και με τον καιρό εξαφανίστηκαν -σχεδόν.
Αυτό που έχω να πω σε όσους παίρνουν φινα, είναι να μην παίρνουν μεγάλη ποσότητα (πάνω από 0.6), ειδικά αν βλέπουν ότι ο οργανισμός τους δεν την "θέλει".
Ανάλογα τον οργανισμό, λογικά η ποσότητα της φινας έχει και διαφορετικά/πιο "εμφανή" sides.
Επειδή υπάρχει έρευνα που δείχνει αποτέλεσμα και με 0.2mg, θεωρώ περιττή την παραπάνω ποσότητα φινας (πάνω από 0.6).

Μπορεί να μην έχει διαφορά στην τριχόπτωση η παραπανίσια φινα, αλλά μεγαλύτερη ποσότητα της, μπλοκάρει και περισσότερους υποδοχείς 5ar2,με αποτέλεσμα λιγότερη dht στο σώμα (δεν έχει από που να δημιουργηθεί άλλωστε) άρα παραπάνω τεστοστερονη στο αίμα, που δεν ξέρουμε τι συνέπειες μπορεί να έχει σε άτομα που δεν μπορούν να την "κοντρολάρουν".
Γιατί πάντα το είχα σαν απορία, που διάολο "καταλήγει" η παραπάνω τεστοστερόνη...

Και εγώ έπαιρνα και ενδεχομένως να ξαναπάρω στο μέλλον, αν δω ότι με τα τοπικά δεν βλέπω "φως", αλλά όπως και να έχει προσέχουμε το πόσο παίρνουμε.

magic810

New Member

cmos516
Καλη η <<αποψη>> σου.....και ισως να ειναι εν μερη και αληθεια....συμφωνα παντα με αυτα που εχεις διαβασει και οχι απο προσωπικη σου εμπειρια....

Εχεις παρει ποτε φινα...? Μαλλον οχι...και καλα θα κανεις αν δεν παρεις και ποτε σου.....

Το θεμα ομως ειναι οτι διαβαζεται και αναπαραγεται στο μυαλο σας μονο αυτα που θελετε και στη συνεχεια εκφερεται και αποψη...

Εγω χωρις να θελω να αμφισβητησω την αποψη σου...θα σου μιλησω σαν καποιος χρηστης φινας κοντα στα 6μιση χρονια....
Δοξα το θεο δεν εχω βρεθει ακομα στη θεση που εσυ λες του μαλακοπεουλα και του τρομπα και πιστεψε με εχω παει με αρκετες γυναικες.....
Ισως το χω παθει μια δυο φορες και αυτες επειδη ημουν παρα πολλυ μεθυσμενος....
Κατι που εχει συμβει σε ολους.....και οχι σε χρηστες φινας....

Μπορω επισης να σου πω περιπτωσεις φιλων που γνωρισαν κοπελα και αισθανονταν αβολα με το προβλημα τους και τους οδηγησε σε ψυχολογικη ανασφαλεια και συνεπως στην δικη σου αποψη του μαλακοπεουλα και του τρομπα...
Και κατι τελευταιο τελειως φιλικα....

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΙΑΣ........
Παντα φιλικα

cmos516

Member

magic810 είπε:
cmos516

Το θεμα ομως ειναι οτι διαβαζεται και αναπαραγεται στο μυαλο σας μονο αυτα που θελετε και στη συνεχεια εκφερεται και αποψη...
Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΙΑΣ........
Παντα φιλικα

Ειμαι και εγω fun,αυτης της πολυ σωστης ρησης !
Ομως για ποια ημιμαθεια μιλας ?επισης θεωρεις οτι για να ειναι πιο εμπεριστατομενη η αποψη μου και πιο εγκυρη,θα ηταν σωστοτερο να εχω δοκιμασει και εγω?
Τι θα αλλαζε δηλαδη?ενοσο εδω υπαρχουν τοσες καταθεσεις παιδιων(θα ημουνα ηλιθιος αν επερνα για να το διαπιστωσω και εγω κ να εκφερω αποψη)
Ναι συμφωνα με οτι εχω διαβασει εχω σχηματισει γνωμη.(Αν και σε πληροφορω θα ηθελα παρα πολυ να ειχα σχηματισει την αντιθετη γιατι θα με βολευε αφανταστα!)
Τελος στο παραπανω ποστ μου ισως δεν καταλαβατε -υπερβαλο λιγο,προφανως κ δεν υπαρχει κ@βλι τοσο σκληρο σαν πετρα,ουτε εκπερματιση 20κυβικων.

sofo85

New Member

cmos516 είπε:
Παρα εναν μαλλια nw 0 ,μαλακοπεουλα και τρομπα.
Στα λεω οπως ειναι, με φιλικη διαθεση για καλο δικο σου. ;)
οποιος παιρνει φινα δεν σημαινει οτι ειναι μαλακοπεουλας και τρομπας ημαρτον ρε φιλε!!!Ακομα και αν εσυ εβγαλες παρενεργειες απο φινα υπαρχουν τοσοι αλλοι που δεν εχουν βγαλει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

εδω τεριαζει ενα ωραιο post που ειχα δει σε ξενο forum..
τι να την κανεις την γ@μωλιμπιντο αν δεν μπορεις να βρεις μια σωστη γκομενα να μ@μησεις επειδη εισαι nw30?????

mindtrapper

Member

dimitris1991 είπε:
τι να την κανεις την γ@μωλιμπιντο αν δεν μπορεις να βρεις μια σωστη γκομενα να μ@μησεις επειδη εισαι nw30?????

Ναι καλά ;D

Jason+Statham+lingerie+model+Rosie+Huntington+0PMCIiCZY5pl.jpg

Panos1982

Well-Known Member

mindtrapper είπε:
[quote author=Άκης link=topic=2406.msg43145#msg43145 date=1292169142]Γιατί πάντα το είχα σαν απορία, που διάολο "καταλήγει" η παραπάνω τεστοστερόνη...

Αρωματοποιείται και γίνεται οιστρογόνα; Δεν είμαι σίγουρος βέβαια, πρέπει να το ψάξω.
[/quote]

μπαααα.....με την καμμια...!!!!
αυτα τα δυο πραγματα ειναι αντιθετα δε το νομιζω να γινεται κατι τετοιο.....

ασε που δεν καταλαβαινω γενικα την απορια του ακη....
δλδ τι που καταληγει η παραπανω τεστοστερονη???
καταρχην η τεστοστερονη που υπηρχε ηδη που καταληγει ας πουμε???

Hairboost

Member

mindtrapper είπε:
[quote author=dimitris1991 link=topic=2406.msg43176#msg43176 date=1292191349]

Ναι καλά ;D

Jason+Statham+lingerie+model+Rosie+Huntington+0PMCIiCZY5pl.jpg

[/quote]

κωλαρα

mindtrapper

Member

Panos1982 είπε:
[quote author=mindtrapper link=topic=2406.msg43156#msg43156 date=1292178183]
[quote author=Άκης link=topic=2406.msg43145#msg43145 date=1292169142]Γιατί πάντα το είχα σαν απορία, που διάολο "καταλήγει" η παραπάνω τεστοστερόνη...

Αρωματοποιείται και γίνεται οιστρογόνα; Δεν είμαι σίγουρος βέβαια, πρέπει να το ψάξω.
[/quote]

μπαααα.....με την καμμια...!!!!
αυτα τα δυο πραγματα ειναι αντιθετα δε το νομιζω να γινεται κατι τετοιο.....

ασε που δεν καταλαβαινω γενικα την απορια του ακη....
δλδ τι που καταληγει η παραπανω τεστοστερονη???
καταρχην η τεστοστερονη που υπηρχε ηδη που καταληγει ας πουμε???

[/quote]

Πάνο αυτό γίνεται σίγουρα, δεν είναι αντίθετα τα ανδρογόνα και τα οιστρογόνα. Απλά δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στην extra τεστοστερόνη που μένει, ας πούμε, από τη χρήση αναστολέων 5AR. Εγώ στο μυαλό μου το έχω συνδυάσει ότι αυτό συμβαίνει και γι αυτό παίζει και κίνδυνος γυναικομαστίας. Κοίτα και εδώ να δεις πως γίνεται η αντίδραση: http://en.wikipedia.org/wiki/Aromatase

Όσο για την τεστοστερόνη που υπήρχε ήδη νομίζω όλοι ξέρουμε ότι γίνεται DHT και πάει και κάθεται σε υποδοχείς σε διάφορα σημεία του σώματος. Και η τεστοστερόνη που μένει πάει σε υποδοχείς στους μύες κυρίως.

Panos1982

Well-Known Member

η τεστοστερονη που μενει λες οτι παει στους μυες!!! αυτο οκ λογικο ειναι.....
γιατι ομως αυτο το 10% παραπανω τεστοστερονη που υπαρχει να μην παει κι αυτο στους μυες?? δεν νομιζω να εχουν οι μυες καποιο προβλημα με αυτο......ισα ισα...πολυ αθλητες βαζουν με ενεσεις τοπικα τεστοστερονη στους μυες.....
Αρα γιατι αυτο το +10% να μην παει κι αυτο στους μυες και πιστευεις οτι γινεται οιστρογονα??? ποιος ο λογος??

tatini

New Member

Χωρίς να έχω κάποια βάσιμη πληροφορία, δε μου φαίνεται παράλογο αυτό που λέει ο Πάνος... Εδώ άλλοι σκίζονται στα χάπια τεστοστερόνης για να μεγαλώσει ο μυς (όχι ότι το προτείνω φυσικά), η ποσότητα που δημιουργείται από τη φίνα δε θα ξέρει πού να πάει;

cmos, μετά το αρθράκι σου περί μαλακοκαυλίασης σε συνδυασμό με τα όσα είχε γράψει ο φίλος Σαμψών για το ένα κουτάκι propecia, προτείνω να αρχίσουμε να μεταδίδουμε τις γνώσεις μας σε κάτι αγοράκια που συχνάζουν στη Συγγρού και πίνουν όλη μέρα χημειοθεραπείες και ορμόνες για να βγάλουν βυζάκι και να τους μαραθεί το απαυτό... "Παιδιά, ξεχάστε ό,τι παίρνετε, με ένα κουτάκι propecia έχετε εγγυημένα αποτελέσματα. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα σαρκώδη χείλη".

mindtrapper

Member

Δεν είπα ότι δεν πάει, απλά ανέφερα ένα πιθανό μονοπάτι. Μπορεί να πηγαίνει και στους μύες δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνει μόνο ένα πράγμα. Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο. Εμπειρικά πάντως πιο πολύ ακούμε για χρήστες φίνας με γυναικομαστία και εύκολη κούραση (οιστρογόνα) παρά να σπάνε προσωπικά ρεκόρ στα βαθιά καθίσματα και τις άρσεις θανάτου (τέστο στους μύες).

Αν υπάρχει κάποια έρευνα θα χαρώ πολύ να τη διαβάσω. Αυτό που ξέρω σίγουρα προς το παρόν είναι ότι όταν χρησιμοποιείς φίνα ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι λείπει DHT (επειδή διεγείρονται λιγότερο ορισμένοι υποδοχείς ανδρογόνων) και δίνει σήμα να παραχθεί περισσότερη LH (http://en.wikipedia.org/wiki/Luteinizing_hormone) και σαν συνέπεια περισσότερη τέστο (με σκοπό να γίνει στην πορεία DHT, κάτι που δεν καταφέρνει τελικά βέβαια).

Τώρα τι γίνεται αυτή η παραπάνω τέστο, όπως είπα και πριν, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα