alexXXX
Active Member
Παιδια καλησπερα εχω πολυ καιρο να γραψω γιατι ειχα απογοητευτει απο ολες τις θεραπειες (ρεβινογκεν,ριγκειν,ντουτα και γενικα πολλα αλλα τοπικα)και το μαλλι ειχε γινει χαλια ολοι μου ελεγαν πως σε λιγουσ μηνες θα ημουν καραφλας.ετσι λοιπον πηρα μια ωραια μηχανη και τα πηρα τελειως αλλα δεν ηταν κ τοσο ασχημο.κατι με ετρωγε ομως να μην το βαλω κατω ετσι λοιπον σκεφτηκα να αρχισω μια θεραπεια με φινα που δεν ειχα παρει ποτε (και ημουν πολυ αντιθετος λογω των γνωστων προβληματων)για ενα και μονο λογο ηθελα να δω εστω και λιγο τα μαλλια μου να σταματησουν να πεφτουν.εδω να πω πως οταν πηγαινα στον νυπτηρα και τα ετριβα για να δω τι γινεται επεφταν δεκαδες τριχεσ μπορει και πανω απο εκατο και με πειραζε αφανταστα.ξεκινησα λοιπον εδω κ 3 μηνες 0.6 μλ φινα και τιποτα αλλο και λουσιμο με φουγκοραλ 3 φορες την βδομαδα .ο πρωτος μηνας ηταν περιεργος πολυ τριχοπτωση και πτωση δυστηχως στις ορεξεις μου στο σεξ καθως και αραιο σπερμα και λιγοτερη ποσοτητα .απο τον δευτερο μηνα ομως κ μεχρι τωρα τα μαλλια δεν πεφτουν ΚΑΘΟΛΟΥ .μιλαμε τιποτα κανω το τεστ του νυπτηρα και δεν φευγει ουτε μια τριχα το κεφαλι μου εχει γεμισει κ παω για νοργουντ 1 απο 3 που ημουν και βαδιζα για 4.τα μαλλια τα ξανα ξυρισα αλλη μια φορα κ τωρα στους τρεις μηνες εχουν βγει μαυρα και χοντρα.οποιος με βλεπει μου λεει πως εκανα μεταμοσχευση σιγουρα κ δεν με πιστευουν.το θεμα ομως ειναι πως ενω η στυση ειναι οκ το σπερμα ειναι λιγο νερουλο ακομα και αν τυχει και το κανω πανω απο 1 φορα την μερα τις υπολποιπες ειναι πολυ λιγο .δεν ξερω τι να κανω γιατι ειμαι 32 και ηθελα τα επομενα χρονια να κανω οικογενεια και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια!!αν ξερει κανεις καποια εξεταση που θα μπορουσα να κανω ασ με βοηθησει.