τελικα μονο η φινα!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

alexXXX

Active Member
Παιδια καλησπερα εχω πολυ καιρο να γραψω γιατι ειχα απογοητευτει απο ολες τις θεραπειες (ρεβινογκεν,ριγκειν,ντουτα και γενικα πολλα αλλα τοπικα)και το μαλλι ειχε γινει χαλια ολοι μου ελεγαν πως σε λιγουσ μηνες θα ημουν καραφλας.ετσι λοιπον πηρα μια ωραια μηχανη και τα πηρα τελειως αλλα δεν ηταν κ τοσο ασχημο.κατι με ετρωγε ομως να μην το βαλω κατω ετσι λοιπον σκεφτηκα να αρχισω μια θεραπεια με φινα που δεν ειχα παρει ποτε (και ημουν πολυ αντιθετος λογω των γνωστων προβληματων)για ενα και μονο λογο ηθελα να δω εστω και λιγο τα μαλλια μου να σταματησουν να πεφτουν.εδω να πω πως οταν πηγαινα στον νυπτηρα και τα ετριβα για να δω τι γινεται επεφταν δεκαδες τριχεσ μπορει και πανω απο εκατο και με πειραζε αφανταστα.ξεκινησα λοιπον εδω κ 3 μηνες 0.6 μλ φινα και τιποτα αλλο και λουσιμο με φουγκοραλ 3 φορες την βδομαδα .ο πρωτος μηνας ηταν περιεργος πολυ τριχοπτωση και πτωση δυστηχως στις ορεξεις μου στο σεξ καθως και αραιο σπερμα και λιγοτερη ποσοτητα .απο τον δευτερο μηνα ομως κ μεχρι τωρα τα μαλλια δεν πεφτουν ΚΑΘΟΛΟΥ .μιλαμε τιποτα κανω το τεστ του νυπτηρα και δεν φευγει ουτε μια τριχα το κεφαλι μου εχει γεμισει κ παω για νοργουντ 1 απο 3 που ημουν και βαδιζα για 4.τα μαλλια τα ξανα ξυρισα αλλη μια φορα κ τωρα στους τρεις μηνες εχουν βγει μαυρα και χοντρα.οποιος με βλεπει μου λεει πως εκανα μεταμοσχευση σιγουρα κ δεν με πιστευουν.το θεμα ομως ειναι πως ενω η στυση ειναι οκ το σπερμα ειναι λιγο νερουλο ακομα και αν τυχει και το κανω πανω απο 1 φορα την μερα τις υπολποιπες ειναι πολυ λιγο .δεν ξερω τι να κανω γιατι ειμαι 32 και ηθελα τα επομενα χρονια να κανω οικογενεια και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια!!αν ξερει κανεις καποια εξεταση που θα μπορουσα να κανω ασ με βοηθησει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: τελικα μονο η φινα!!!

;)χαιρομαι που σου εκανε καλο η φινα και ιδιως απο τον 3 μηνα πολυ σπανιο ......πολυ σπανιο ως ακατορθωτο .....τεσπα για να επιδρασει η φινα θελει ενα διαστημα 6 μηνων και πανω εγω την περνω 1.5 χρ και εχει καμει μια τρυπα στο νερο !!!

tatini

New Member

Όντως ακατόρθωτο... 0,6 mg φίνας και σε 3 μήνες είχες τόσο καλά αποτελέσματα; Μπράβο! Εγώ θέλω να κλείσω χρόνο για να εκφέρω άποψη, αν και οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι αρκετά ενθαρρυντικές. :)

dim74

Member

alexxx μια φωτο θα ηταν καλο ωστε να δουμε πραγματι αυτο το εκπληκτικο αποτελεσμα...

alexXXX

Active Member

οκ μπορω να βαλω φωτο αλλα δεν εχω καμια απο το πριν που να δειχνει μονο μαλλια τραβουσα κ μολλις τισ αβλεπα τις εβλεπα απο την στεναχςρια μου τις εσβηνα .θα βαλω ομως να δειτε τωρα πως ειμαι.το θεμα ειναι με την φινα τι να κανω να συνεχισω η οχι?και κατι αλλο που σκεφτομαι ειναι επειδη την περνω ετοιμη απο ενα φαρμακειο ν.σμυρνη μηπως η δοση ειναι παραπανω μλ γτ κ οι περενεργειες υπαρχουν κ το αποτελεσμα ειναι φανταστικο.αυτοι ειναι καθετοι σε αυτο το οτι δεινουν ακριβως 0.6 γτ συνεργαζονται με εταιρια που κανει αυτην την δουλεια για ολα τα φαρμακα.πως θα μπορουσα να ελεγξω αν οντως ειναι 0.6??

sofo85

New Member

alexx εγω παιρνω φινα 4 μηνες 1 mg εχω δει καποια αποτελεσματα με μοναδικη παρενεργεια οι πρωινες στυσεις πιο χαλαρες και αραιωμενο σπερμα,τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι τα πραγματα βελτιωνονται και στις δυο παρενεργειες δωσε χρονο και ισως βελτιωθουν τα πραγματα.Τη φινα αν θες να κρατησεις τα μαλλια σου συνεχισε τη,αν την κοψεις τα μαλλια σου θα ξαναπεσουν(σκληρη αληθεια).Οσο για τη ποσοτητα τα 0,6 mg ημερησιως ειναι η μιση ποσοτητα που εχει η φινα σαν οριο ασφαλειας(1,2 mg) οποτε μην σε πιανει αγχος και σκεφτεσαι συνεχεια για παρενεργειες αλλα να σκεφτεσαι οτι η φινα θα σου κρατησει τα μαλια.Οσο για το αν μπορεις να ελεγξεις τη ποσοτητα φανταζομαι πως εαν πας σε ενα ιδιωτικο χημειο γινεται να σου κανουν αναλυση για το τι ουσιες περιεχει και σε ποια ποσοτητα(χωρις να ειμαι σιγουρος).

alexXXX

Active Member

...για το ντουτα εκανα λαθος σπιρολακτονη ειχα βαλει και ναι τοπικα αλλα τιποτα δεν εκανε οπως και ολα τα αλλα .το προβλημα μου ειναι πως αν πραγματι σταματησουν οι παρενεργειες σιγα σιγα μηπως εγω νομιζω πως ολα ειναι οκ και κανω καμια μονιμη ζημια και δεν μπορω να κανω παιδια η να εχω προβληματα στυσης κλπ.θυμαμαι καποια στιγμη μερικα παιδια απο εδω εκαναν εξετασεις ορμονικες για να δουν αν ειναι ολα οκ .θα ηθελα να μου πειτε και εμενα τι να παω να κοιταξω ακριβως για να ηρεμησω λιγο .

alexXXX

Active Member

δεν το πιστευω πως σταματησε ετσι η τριχοπτωση δεν πεφτει ουτε μια χωρις υπερβολες.ηταν 100% λογω dht τωρα που πηρα το φαρμακο ειναι σαν να μην ειχα ποτε προβλημα .τωρα δεν ξερω ποσο καιρο θα το παιρνω καθημερηνα ισως στους 8 μηνες που λενε πως το αποτελεσμα πιανει ταβανι μειωσω την δοση μερα παρα μερα.για αλλα σαιντς δεν εχω δει γυναικομαστια ειχα κ απο πριν λογω πολυ φαγητου κ καθολου γυμναστικης εδω κ 2 χρονια οποτε εχω γινει λιγο κεφτες αλλα αυτο διορθωνεται .τα αλλα με ανησυχουν .πειτε καμια γνωμη για τεστ ορμονικα τι να κοιταξω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

komgr

New Member

Φίλε καταρχήν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και καλή τύχη.
Χαίρομαι που είδες αποτελέσματα.
Και εγώ χρησιμοποιώ φίνα τους τελευταίους 2,5 μήνες.
Και εμένα η τριχόπτωση έχει μειωθεί αρκετά.
Βέβαια μαλλιά δεν βλέπω.
Άντε να δούμε.
Βάλε πάντως κάποιες φώτο να δούμε αποτελέσματα να πάρουμε κουράγιο.

alexXXX

Active Member

μερικες φωτο ...ειναι λιγο σκοτεινεισ αλλα κ με φως τα μαλλια ειναι μια χαρα

alexXXX

Active Member

τα μαλλια τα ειχα παρει με μηχανη πριν 20 μερες τωρα ειναι σχεδον ενα ποντο .το προβλημα ηταν γενικα μπροστα κ κροταφους τωρα ειναι πολυ οκ ειδηκα αν βαλω κ μια δυο ριξιες τοπικ δεν φαινεται τιποτα σαν μην ειχα ποτε προβλημα.α και εχω και διαφορα στον τροπο που αισθανομαι το τριχωτο γενικοτερα δεν εχω φαγουρες κ ερεθισμους τα νοιωθω πολυ σταθερα στο κεφαλι μου .μακαρι να μην μου βγει σε κακο.θα προσπαθησω να βγαλω κ πιο καλες φωτο...

kyris

Member

φαινονται καλα τα αποτελεσματα αλλα αν μπορεις βγαλε κ καμια φοτο με λιγο περισσοτερο φωτισμο για να φανει καλυτερα το αποτελεσμα!!

alexXXX

Active Member

εσυ φιλε kyrisεχεις καθολου παρενεργειες απο φινα ?το ρωταω επειδη παιρνουμε ιδια ποσοτιτα 0.6

alexXXX

Active Member

λεω να το παω μερα παρα μερα μπας κ ερθω στα ισια μου απο σαιντς γιατι δεν λεει καθολου ετσι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα