τα χανω!!! απο ερυθρυματοδη λυκο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ευη

New Member
γεια σας παιδια εδω σας παραθετω την δικη μου ιστορια
οταν ειμουν στην τρυφερη ηλικια των 20 εβγαλα κατι καρουμπαλα στο κεφαλι και μετα απο κανα μηνα εφυγαν τα καρουμπαλα και οι τριχες μαζι :( οι γιατροι τοτε διεγνοσαν (τρομαρα τους) γυροειδες ανδρωγενετικη αλωπεκιαση μετα απο ενα σκασμο χαπια και λοσιον και σαμποθαν και γιατροσοφια και με μηδεν αποτελεσμα και φυσικα μετα απο 3 βιοψιες εγινε διαγνωση!!! ερυθρυματοδες λυκος :chinscratch και μετα απο τρελο ψαξιμο,γιατρους ,πολους γιατρους ολοι δερματολογοι και φαρμακα πολλα φαρμακα κορτιζονες κτλ και στεναχωρια ΠΟΛΥ στεναχωρια το προβλημα μετατοπιζετε σε διαφορα σημεια του κεφαλιου μου και απο την πλουσια ξανθια ζηλευτη κομη μου μμενουν 15 τριχες τισ οποιες προσπαθω να κατανεμω στην κεφαλη μου για να κρυψω το προβλημα της τριχοπτωσης οχι απλη σαν να εχεις τριχοφαγο ας πουμε αλλα με ( διιθηση) σκαμενο κοκκινο κρανιο furious3 και τοοοοσα χρονια (10) στο συνολο δεν βρεθηκε ενας γιατρος να μου πει οτι για το προβλημα μου χρειαζετε ρευματολογος οχι δερματολογος!!!!! :down :down :down :knup: :knup: :knup:
και εγω καποια στιγμη αγανακτησα και επαψα να ασχολουμε με ΤΡΙΧΕΣ και απο τοτε μου εφυγε το ΑΝΧΟΣ και ειμαι μια χαρα και κουκλα!!!!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Απ: τα χανω!!! απο ερυθρυματοδη λυκο

είναι που θα πέσεις Ευη....
ευτυχως βρήκες την άκρη. Καλή θεραπεία...
 

tatini

New Member
Απ: τα χανω!!! απο ερυθρυματοδη λυκο

οι γιατροί στην πλειοψηφία τους στην Ελλάδα είναι ζώα, μην την ψάχνεις...
 

kkathi

Member
Απ: τα χανω!!! απο ερυθρυματοδη λυκο

Φοβερή η ιστορία σου ! Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις που έκανες την βιοψία στο Συγγρός ή σε ιδιώτη δερματολόγο. Δε μπορεις να φανταστείς πόσους επισκέφτηκα και ποσες διαφορετικές διαγνώσεις έχω. Και η συνταγή βεβαια δεν αλλαζει πάντα ιδια η μινοξιδιλη η βάση της που δε με βοηθά καθόλου .
 

Yian

New Member
Απ: τα χάνω!!! από ερυθηματώδη λυκο

Eύη, πρώτα απ' όλα εύχομαι να έχεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Και μένα θα βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες πού σου έγινε η σωστή βιοψία. Εγώ χρησιμοποιώ κατά καιρούς plaquenil για ουλωτική αλωπεκία. Ίσως χρησιμοποιείς κι εσύ το ίδιο. Θα με βοηθούσες αν μου έλεγες τι εξετάσεις κάνεις για να προλάβεις παρενέργειες -εκτός τις οφθαλμολογικές- και αν κατά καιρούς το σταματάς, πόσον καιρό το παίρνεις συνολικά, τι λένε οι δικοί σου γιατροί πάνω σ'αυτό κ.ά. τέτοια.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων είτε μου απαντήσεις είτε όχι και πάνω απ' όλα μη χάνεις το θάρρος σου.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα