προτασεις-κλινικές για κάλυψη ΟΥΛΗΣ με FUE

Scar

Active Member
Συναγωνιστές καλησπέρα.
Το πρόβλημα μου είναι μια ουλή που "κληρονόμησα" από ένα χασάπη γιατρό μετά από αφαίρεση σπίλου στο τριχωτό της κεφαλής το 1998. Το 2008 απευθύνθηκα σε γνωστό πλαστικό των Αθηνών όπου μου αφαίρεσε την ουλή με νυστέρι και εραψε το δέρμα (όπως στην strip) με αποτέλεσμα να γίνει χειρότερα και να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ουλή σαν ένα φαλακρό φρύδι μήκους 7 εκατοστών μία παλάμη πάνω από το αριστερο αυτί. Θέλω να επισημάνω ότι δεν έχω τριχόπτωση και τα μαλλιά μου είναι στη θέση τους, η ουλή όμως με τα βίας καλύπτεται όταν έχω τα μαλλιά μου κοντά ή μετά από βουτιά στη θάλασσα. Σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μέθοδο FUE μετά απο ανάγνωση στο forum (πραγματικά η βοήθεια σας είναι πολύτιμη). Έτσι, έκλεισα ραντεβού με τον κ.Φ****η της H*C την τρίτη (1-10-13) για να το συζητήσουμε. Περιμένω προτάσεις και αν πρέπει να το ψάξω και άλλου (π.χ. Γεωργ***). Εύχομαι σε όλα τα παιδια να έχουν τα καλύτερα αποτέλεσμα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
Scar είπε:
Συναγωνιστές καλησπέρα.
Το πρόβλημα μου είναι μια ουλή που "κληρονόμησα" από ένα χασάπη γιατρό μετά από αφαίρεση σπίλου στο τριχωτό της κεφαλής το 1998. Το 2008 απευθύνθηκα σε γνωστό πλαστικό των Αθηνών όπου μου αφαίρεσε την ουλή με νυστέρι και εραψε το δέρμα (όπως στην strip) με αποτέλεσμα να γίνει χειρότερα και να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ουλή σαν ένα φαλακρό φρύδι μήκους 7 εκατοστών μία παλάμη πάνω από το αριστερο αυτί. Θέλω να επισημάνω ότι δεν έχω τριχόπτωση και τα μαλλιά μου είναι στη θέση τους, η ουλή όμως με τα βίας καλύπτεται όταν έχω τα μαλλιά μου κοντά ή μετά από βουτιά στη θάλασσα. Σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μέθοδο FUE μετά απο ανάγνωση στο forum (πραγματικά η βοήθεια σας είναι πολύτιμη). Έτσι, έκλεισα ραντεβού με τον κ.Φ****η της H*C την τρίτη (1-10-13) για να το συζητήσουμε. Περιμένω προτάσεις και αν πρέπει να το ψάξω και άλλου (π.χ. Γεωργ***). Εύχομαι σε όλα τα παιδια να έχουν τα καλύτερα αποτέλεσμα!

για τατοο το σκεφτηκες? ή δε σε ενδιαφερει κατι τετοιο

Scar

Active Member
Όχι φίλε μου, δε νομίζω ότι είναι λύση το tatoo. Είμαι αποφασισμένος για FUE. Νομίζω ότι η ελάχιστη χρέωση είναι 2000 ευρώ στην H*C. Θέλω να προσθέσω ότι έχω πολλή πλούσια δότρια και η ηλικία μου είναι 33. Περιμένω προτάσεις από όλους τους συναγωνιστές.
Υ.Γ. και για τον Γεωργ*** στην μεγαλόνησο περιμένω σχόλια

krhtikos21

Member
εγώ έχω κάνει στον Γε**γίου φυε και επειδή ρώταγα για στριπ αρχικά επειδή αυτό ήθελα τότε, μ χε πει οτί κάνει πολλές διορθώσεις πάνω σε ουλές ειδικά από ΄θύματα που χαράκωθηκαν από έλληνες πλαστικούς και κλινικές που κάνανε στριπ παλιότερα αλλά και τώρα.

τον θεωρώ αντάξιο της h*c ίσως και καλύτερο κατά την άποψη μ.
βέβαια η δουλεία σ είναι απλή οπότε όπου και να πας θα χεις αποτέλεσμα. αν θες κτ τ παραπάνω πήγαινε εξωτερικό αλλά το θεωρώ υπερβολή.

πάρε τιμές και από τον Γε**ργίου και τους άλλους και πες μας αν θες τ παίζει

Scar

Active Member
krhtikos21 είπε:
εγώ έχω κάνει στον Γε**γίου φυε και επειδή ρώταγα για στριπ αρχικά επειδή αυτό ήθελα τότε, μ χε πει οτί κάνει πολλές διορθώσεις πάνω σε ουλές ειδικά από ΄θύματα που χαράκωθηκαν από έλληνες πλαστικούς και κλινικές που κάνανε στριπ παλιότερα αλλά και τώρα.

τον θεωρώ αντάξιο της h*c ίσως και καλύτερο κατά την άποψη μ.
βέβαια η δουλεία σ είναι απλή οπότε όπου και να πας θα χεις αποτέλεσμα. αν θες κτ τ παραπάνω πήγαινε εξωτερικό αλλά το θεωρώ υπερβολή.

πάρε τιμές και από τον Γε**ργίου και τους άλλους και πες μας αν θες τ παίζει

Krhtikos21 εννοείται πως θα ενημερώσω για οποιαδήποτε εξέλιξη, τιμές, απόψεις γιατρών κλπ... στο φόρουμ γράφτηκα αφενός για να με βοηθήσετε αφετέρου για να μοιραστώ και γω τις εμπειρίες μου (τωρινές και μελλοντικές). Θα ανεβάσω και φωτογραφία με το πρόβλημά μου για να έχετε καλύτερη εικόνα.
Το site του Γεωργί** μου φάνηκε πολύ πρόχειρο και ελλειπέστατο με αποτέλεσμα να δημιουργεί άσχημη εικόνα για τον υποψήφιο πελάτη. Μία αναβάθμιση την θέλει! Θα επικοινωνήσω και με αυτόν.
Για Ελλάδα δε έχω καμία εμπιστοσύνη και από τα λεγόμενά σας αποφάσισα Κύπρο.
Παιδιά φοβάμαι και το shock loss ή την περίπτωση που αποβάλει ο οργανισμός μου τα μοσχεύματα. Όταν είχα κάνει την επέμβαση το 2008 στον πλαστικό-χασάπη τις πρώτες 10 μέρες δεν φαινόταν ούτε η γραμμή από τα ράμματα και η ψυχολογία μου ήταν στα ύψη. Τις επόμενες μέρες όμως έχασα όλες τις τρίχες περιμετρικά των ραμμάτων και το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιοτικό! :-/ Μήπως έπαιξε ρόλο που τα ράμματα μου τα έκοψε στις 7 μέρες ή ότι δεν μου έδωσε καμία φαρμακευτική αγωγή να ακολουθήσω για να περιορίσω τις μετεγχειρητικές απώλειες?
Παιδιά είναι πολύ άσχημο στα καλά καθούμενα να βρεθείς με μια ουλή και να σε στοιχειώνει για χρόνια :(

krhtikos21

Member
αυτό διορθώνεται φίλε τ χειρότερο είναι να μην έχεις μαλλία και να μην μπορείς να κάνεις κτ γ αυτό. αυτό πονάει.....

το σαι τ Γ**ργίου είναι αρκετά πρόχειρο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!! του τ έχω πει και εγώ τότε αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο να ασχολείται με αυτά όσο θα πρέπε. αλλά θα τ αλλάξει μ χε πει τότε γτ τώρα περιμένει ν τ βγούνε τ δικά τ αποτελέσματα από την νέα τ επιχείρηση.

Scar

Active Member
παρακάτω επισυνάπτω φωτογραφίες με την ουλή (η τελευταία είναι με φλας). Πόσα ΤΘ χρειάζονται για να καλύψω πλήρως την περιοχή?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    296.1 KB · Προβολές: 233
  • 2.jpg
    2.jpg
    404.1 KB · Προβολές: 234
  • 3.jpg
    3.jpg
    331.8 KB · Προβολές: 214
  • me flash.jpg
    me flash.jpg
    846.7 KB · Προβολές: 196

Scar

Active Member
geroksouras είπε:
θα πρέπει να μας πεις μήκος και πλάτος.
πολύ ψηλά δεν είναι η ουλή η μου φαίνεται?
7,5 εκατοστά μήκος & 1 εκατοστό πλάτος
= 7,5 τετρ.εκατοστά
Η ουλή είναι στο σημείο που κάποτε υπήρχε ο σπίλος. Ο σπίλος ήταν 4 φορές μικρότερος από την ουλή... χασάπηδες!
Υ.Γ. Νομίζω με φλας δείχνει πολλή μεγαλύτερη από το κανονικό η ουλή.
Υ.Γ.2 Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζετε μεγαλύτερα προβλήματα από το δικό μου και σε καμία περίπτωση δε παρουσιάζω τη δική μου περίπτωση ως μελοδραματική. Στόχο έχω να λύσω το πρόβλημά μου και πιστεύω ότι το forum είναι σημαντικός αρωγός.

Gio

New Member
Scar είπε:
geroksouras είπε:
= 7,5 τερτ.εκατοστά
Η ουλή είναι στο σημείο που κάποτε υπήρχε ο σπίλος. Ο σπίλος ήταν 4 φορές μικρότερος από την ουλή... χασάπηδες!
Υ.Γ. νομίζω με φλας δείχνει πολλή μεγαλύτερο από το κανονικό η ουλή.

Με δεδομένο οτι δεν έχεις ΑΑ θεωρώ οτι θα πρέπει να πας για maximum πυκνότητα, ώστε τα μεταμοσχευμένα μαλλάκια να δένουν με τα προυπάρχοντα. Μια μέση δότρια έχει περι τα 70-90 τριχοθυλάκια ανα τετραγωνικό εκατοστό, συνεπώς με απλά μαθηματικά θα χρειαστείς περίπου 1000 με 1400 τριχοθυλάκια. Ωστόσο, ακόμα και αν πας σε μικρότερες πυκνότητες τύπου 45-55 θυλάκια ανα cm2 πάλι θα έχεις φοβερό αποτέλεσμα γιατί έχεις μαλλάκια γύρω γύρω που υποστηρίζουν το σύνολο..

Συνοψίζοντας και με βάση την οικονομική διάσταση του θέματος, αν έχεις τα χρήματα πήγαινε για το τέλειο αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις τα χρήματα, μην ανέβεις σε πολλά μοσχεύματα ανα τετραγωνικό, άλλωστε όπως γνωρίζεις όσο περισσότερα, τόσες περισσότερες και οι απώλειες τους..

Scar

Active Member
Gio είπε:
Scar είπε:
geroksouras είπε:
= 7,5 τερτ.εκατοστά
Υ.Γ. Νομίζω με φλας δείχνει πολλή μεγαλύτερη από το κανονικό η ουλή.
Υ.Γ.2 Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζετε μεγαλύτερα προβλήματα από το δικό μου και σε καμία περίπτωση δε παρουσιάζω τη δική μου περίπτωση ως μελοδραματική. Στόχο έχω να λύσω το πρόβλημά μου και πιστεύω ότι το forum είναι σημαντικός αρωγός

Με δεδομένο οτι δεν έχεις ΑΑ θεωρώ οτι θα πρέπει να πας για maximum πυκνότητα, ώστε τα μεταμοσχευμένα μαλλάκια να δένουν με τα προυπάρχοντα. Μια μέση δότρια έχει περι τα 70-90 τριχοθυλάκια ανα τετραγωνικό εκατοστό, συνεπώς με απλά μαθηματικά θα χρειαστείς περίπου 1000 με 1400 τριχοθυλάκια. Ωστόσο, ακόμα και αν πας σε μικρότερες πυκνότητες τύπου 45-55 θυλάκια ανα cm2 πάλι θα έχεις φοβερό αποτέλεσμα γιατί έχεις μαλλάκια γύρω γύρω που υποστηρίζουν το σύνολο..

Συνοψίζοντας και με βάση την οικονομική διάσταση του θέματος, αν έχεις τα χρήματα πήγαινε για το τέλειο αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις τα χρήματα, μην ανέβεις σε πολλά μοσχεύματα ανα τετραγωνικό, άλλωστε όπως γνωρίζεις όσο περισσότερα, τόσες περισσότερες και οι απώλειες τους..
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου... έχω όμως κάποιες απορίες :rolleyes:
*"Με δεδομένο οτι δεν έχεις ΑΑ..." τι είναι το "ΑΑ" βρε παιδιά?
*πως υπολόγισες 1000 με 1400 τριχοθυλάκια?... σαν πολλά δεν είναι?
* Όταν λες "τέλειο αποτέλεσμα" ποια ακριβώς μέθοδο εννοείς?
Πιστεύω ότι η περίπτωσή μου δεν είναι για παραπάνω από 2000 ευρώ :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geroksouras

Active Member
7.5 χ 80(70-90)=600
εγω θα πρότεινα όμως λιγότερα γιατί
τόσο μεγάλη πυκνότητα δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν
να την επιτύχουν με ασφαλή κριτήρια φύτρωσης
θα πρότεινα αφου έχεις και δυνατό μαλλί περιμετρικά
και γενικά, 50grafts/τ.ε. δηλ περί τα 400
ταπεινής άποψης

Scar

Active Member
geroksouras είπε:
7.5 χ 80(70-90)=600
εγω θα πρότεινα όμως λιγότερα γιατί
τόσο μεγάλη πυκνότητα δεν ξέρω κατα πόσο μπορούν
να την επιτύχουν με ασφαλή κριτήρια φύτρωσης
θα πρότεινα αφου έχεις και δυνατό μαλλί περιμετρικά
και γενικά, 50grafts/τ.ε. δηλ περί τα 400
ταπεινής άποψης
50grafts/τ.ε. πιστεύω ότι είναι το maximun και θα έχει αρκετά καλό αποτέλεσμα.
Δέχομαι κάθε καλοπροαίρετη άποψη Καρντάσια! ;)

Gio

New Member
Φίλε Scar έκανα ενα λάθος στον υπολογισμό οπότε σου ζητώ συγνώμη και μπράβο στον geroksoura που έκανε την μαθηματική πράξη!
Ορθώς λοιπόν μιλάμε για 600 τριχοθυλάκια, περίπου 1500-1700 τρίχες.

Τώρα όσον αφορά το ΑΑ είναι η Aνδρογενετικού τύπου αλωπεκία, και ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι εμείς εδώ :p
Στο θέμα πυκνότητας πάλι, θεωρώ οτι απο την στιγμή που δεν σε επηρεάζει η απώλεια των μοσχευμάτων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πας για max πυκνότητα τύπου 60-70 τριχοθυλακίων ανα cm2. Aκόμα και 10-15% απώλεια να έχεις -που δεν θα έχεις γιατί η αιμάτωση στο συγκεκριμένο σημείο είναι απόλυτα υγιής λόγω των υπαρχόντων μαλλιών σου- το αποτέλεσμα σου θα είναι φανταστικό.

Όμως, επειδή μιλάμε και με βάση το οικονομικό αλλά και το αισθητικό κομμάτι, ακόμα και με 50 μοσχεύματα θα είσαι super.

Flosk

Well-Known Member
Οταν τα grafts τοποθετουνται πανω σε ουλωδη ιστο οπως ειναι αυτος μιας τομης κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το πως θα αντιδρασει ο οργανισμος και ποσα μοσχευματα θα πιασουν γιαυτο εγω θα ελεγα να μην πας για maximum πυκνοτητα αμεσως και να επανελθεις αν δεν εισαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτα που θα βαλεις μια δευτερη φορα!

Scar

Active Member
Καλημέρα Παίδες!
Gio είσαι γίγαντας! επιβεβαιώνεις το όνομά σου (εκ του Giovanni) ;)
1. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το ελάχιστο κόστος με τα επιθυμητά αποτελέσματα? Τα 2000 ευρώ είναι η ελάχιστη ταρίφα?... γιατί αν χρειαστώ 400 ΤΘΛ νομίζω ότι και τα 2000 ευρώ είναι πολλά.
Για ένα καλό αποτέλεσμα τα θυσιάζω βέβαια!
2. Προτείνετε μμ fue με 3τριχα και 4τριχα grafts για καλύτερο αποτέλεσμα?

Flosk είπε:
Οταν τα grafts τοποθετουνται πανω σε ουλωδη ιστο οπως ειναι αυτος μιας τομης κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το πως θα αντιδρασει ο οργανισμος και ποσα μοσχευματα θα πιασουν γιαυτο εγω θα ελεγα να μην πας για maximum πυκνοτητα αμεσως και να επανελθεις αν δεν εισαι απολυτα ευχαριστημενος με αυτα που θα βαλεις μια δευτερη φορα!

Φίλε Flosk ο ουλώδης ιστός είναι κάτι που με φοβίζει και μένα :-/ δε θέλω να απογοητευτώ. Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί και 2η φορά?... δηλαδή και διπλάσιο κόστος?
Και γω σκέφτομαι να μην υπερβάλω στην πυκνότητα.

Flosk

Well-Known Member
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ακουσεις τον γιατρο που θα εμπιστευτεις! Οταν με το καλο αποφασισεις (ελπιζω προς Κυπρο μερια) θα σου πει ο γιατρος τις δυνατοτητες που υπαρχουν!
Εγω προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να δεις πως θα αντιδρασει το δερμα σου προτου τα σκασεις χοντρα γιατι απο δοτρια εισαι κομπλε! 35-40 /cm θα ηταν αρκετα για να βελτιωσουν την κατασταση και αν βγαιναν ολα θα επανερχοσουν για ενα αριστο αποτελεσμα! Αν ομως δεν εβγαινε τπτ θα επρεπε να κατσεις στα αβγα σου μαλλον και να μην επενδυσεις περισσοτερο χρονο χρονο και χρημα..Γιαυτο καλυτερα εμπιστευσου κλινικες που δεν θα χρειαστει να αναρωτιεσαι αργοτερα αν ορθως επελεξες σε περιπτωση που απογοητευθεις απο τα αποτελεσματα!

n094

Active Member
Scar είπε:
Καλημέρα Παίδες!
Gio είσαι γίγαντας! επιβεβαιώνεις το όνομά σου (εκ του Giovanni) ;)
1. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το ελάχιστο κόστος με τα επιθυμητά αποτελέσματα? Τα 2000 ευρώ είναι η ελάχιστη ταρίφα?... γιατί αν χρειαστώ 400 ΤΘΛ νομίζω ότι και τα 2000 ευρώ είναι πολλά.
Για ένα καλό αποτέλεσμα τα θυσιάζω βέβαια!
2. Προτείνετε μμ fue με 3τριχα και 4τριχα grafts για καλύτερο αποτέλεσμα?

Flosk είπε:

Φίλε Flosk ο ουλώδης ιστός είναι κάτι που με φοβίζει και μένα :-/ δε θέλω να απογοητευτώ. Πιστεύεις ότι θα χρειαστεί και 2η φορά?... δηλαδή και διπλάσιο κόστος?
Και γω σκέφτομαι να μην υπερβάλω στην πυκνότητα.

Παίδες δυστυχώς είναι έτσι όπως τα γράφει ο Φλοσκ... σε ουλώδη ιστό (με ινώσεις κλπ) τα πράγματα είναι λίγο περίεργα όσον αφορά τα μοσχεύματα που τελικά θα πιάσουν καθώς επίσης γίνεται και πιο δύσκολη η σωστή τοποθέτηση (όσον αφορά τη γωνία και τη φορά). Πιθανά φίλε Scar να χρειαστείς και δεύτερη, μπορεί όμως και όχι. Γενικά θα σου πρότεινα και εγώ να μην υπερβάλλεις όσον αφορά την πυκνότητα τοποθέτησης. Όσο για το κόστος, υπολόγισε από 2-3 ευρώ το μόσχευμα.

Scar

Active Member
Flosk είπε:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ακουσεις τον γιατρο που θα εμπιστευτεις! Οταν με το καλο αποφασισεις (ελπιζω προς Κυπρο μερια) θα σου πει ο γιατρος τις δυνατοτητες που υπαρχουν!
Εγω προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να δεις πως θα αντιδρασει το δερμα σου προτου τα σκασεις χοντρα γιατι απο δοτρια εισαι κομπλε! 35-40 /cm θα ηταν αρκετα για να βελτιωσουν την κατασταση και αν βγαιναν ολα θα επανερχοσουν για ενα αριστο αποτελεσμα! Αν ομως δεν εβγαινε τπτ θα επρεπε να κατσεις στα αβγα σου μαλλον και να μην επενδυσεις περισσοτερο χρονο χρονο και χρημα..Γιαυτο καλυτερα εμπιστευσου κλινικες που δεν θα χρειαστει να αναρωτιεσαι αργοτερα αν ορθως επελεξες σε περιπτωση που απογοητευθεις απο τα αποτελεσματα!
Flosk σκέφτομαι μόνο τις 2 Κυπριακές κλινικές... απλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω από τις 2. Η περίπτωσή μου είναι ιδιαίτερη και δεν βρήκα στο φόρουμ αντίστοιχη... ελπίζω ο ουλώδης ιστός της ουλής μου να είναι φιλόξενος με τα ΤΘΛ :s

Αύριο το πρωί έχω ραντεβού με τον κ.Φιου** στο ξενοδοχείο Fre** και ελπίζω να με καλύψει τις απορίες μου. Μετά την συνάντηση θα ποστάρω στο φόρουμ για ενημέρωση των συναγωνιστών. Σίγουρα αύριο δε θα είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος του φόρουμ στο ξενοδοχείο :wink:

Gio

New Member
Όσον αφορά τον ουλώδη ιστό, χμ... απο ιατρικής πλευράς δεν ξέρω αν επιρρεάζεται η αιμάτωση υποδερμικά (νομίζω πως οχι) , ωστόσο θα συμφωνήσω στο γεγονός οτι δυσκολεύει η τοποθέτηση των μοσχευμάτων, τόσο η γωνία εισαγωγής όσο και το βάθος αφού το δέρμα στο σημείο είναι πιο σκληρό.

Συνοψίζωντας φίλε Scar συμβουλεύσου τον Γιατρό που θα σε αναλάβει, και κάνε την έρευνα σου τόσο σε Κύπρο, όσο και σε Ελλάδα.

Μπλουζα