καλησπερα θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσων αφορα το τι επιλογες για την αραιωση στους κροταφους, θα ηθελα να σας πω οτι χρησιμοποιω περιπου 5 χρονια μινοξιδιλη με καποιες διακοπες αλλα μονιμα τα τελευταια 2 χρονια στην αρχη με βοηθησε παρα πολυ αλλα νομιζω οτι πλεον η δραση της εχει εξασθενισει αισθητα χανω αρκετες τριχες καθημερινα και οι κροταφοι μου εχουν υποχωρησει πολυ ειδικα τους τελευταιους μηνες για αυτο αποφασισα να ξεκινησω και propecia το οποιο παιρνω πλεον 7 μηνες η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν ειχα καμια διαφορα συνεχιζε η τριχοπτωση κανονικα το τελευταιους ομως 2 μηνες εχει γινει αρκετα πιο εντονη δεν λεω οτι ευθυνεται το propecia για αυτο απλα το αναφερω το τελευταιο 1 μιση μηνα κανω και χρηση roller 0,5 καθε 4 μερες και ουτε απο αυτο ειδα καποια αλλαγη, επισης χρησιμοποιω σαμπουαν fungoral. Το μεγαλυτερο μερος του προβληματος μου ειναι στους κροταφους και αυτος ηταν και ο κυριοτερος λογος που ξεκινησα το propecia αλλα η κατασταση οχι μονο δεν βελτιωνεται δεν μενει καν σταθερη επιδινωνεται συνεχως, θα ηθελα να μου πειτε λοιπον αν εχετε να μου προτεινεται κατι για τους κροταφους μηπως και καταφερω να σταθεροποιησω τη κατασταση. Σας ευχαριστω πολυ