προτασεις για προσθηκη νεας θεραπειας

aserty

New Member
καλησπερα θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσων αφορα το τι επιλογες για την αραιωση στους κροταφους, θα ηθελα να σας πω οτι χρησιμοποιω περιπου 5 χρονια μινοξιδιλη με καποιες διακοπες αλλα μονιμα τα τελευταια 2 χρονια στην αρχη με βοηθησε παρα πολυ αλλα νομιζω οτι πλεον η δραση της εχει εξασθενισει αισθητα χανω αρκετες τριχες καθημερινα και οι κροταφοι μου εχουν υποχωρησει πολυ ειδικα τους τελευταιους μηνες για αυτο αποφασισα να ξεκινησω και propecia το οποιο παιρνω πλεον 7 μηνες η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν ειχα καμια διαφορα συνεχιζε η τριχοπτωση κανονικα το τελευταιους ομως 2 μηνες εχει γινει αρκετα πιο εντονη δεν λεω οτι ευθυνεται το propecia για αυτο απλα το αναφερω το τελευταιο 1 μιση μηνα κανω και χρηση roller 0,5 καθε 4 μερες και ουτε απο αυτο ειδα καποια αλλαγη, επισης χρησιμοποιω σαμπουαν fungoral. Το μεγαλυτερο μερος του προβληματος μου ειναι στους κροταφους και αυτος ηταν και ο κυριοτερος λογος που ξεκινησα το propecia αλλα η κατασταση οχι μονο δεν βελτιωνεται δεν μενει καν σταθερη επιδινωνεται συνεχως, θα ηθελα να μου πειτε λοιπον αν εχετε να μου προτεινεται κατι για τους κροταφους μηπως και καταφερω να σταθεροποιησω τη κατασταση. Σας ευχαριστω πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
aserty είπε:
καλησπερα θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσων αφορα το τι επιλογες για την αραιωση στους κροταφους, θα ηθελα να σας πω οτι χρησιμοποιω περιπου 5 χρονια μινοξιδιλη με καποιες διακοπες αλλα μονιμα τα τελευταια 2 χρονια στην αρχη με βοηθησε παρα πολυ αλλα νομιζω οτι πλεον η δραση της εχει εξασθενισει αισθητα χανω αρκετες τριχες καθημερινα και οι κροταφοι μου εχουν υποχωρησει πολυ ειδικα τους τελευταιους μηνες για αυτο αποφασισα να ξεκινησω και propecia το οποιο παιρνω πλεον 7 μηνες η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν ειχα καμια διαφορα συνεχιζε η τριχοπτωση κανονικα το τελευταιους ομως 2 μηνες εχει γινει αρκετα πιο εντονη δεν λεω οτι ευθυνεται το propecia για αυτο απλα το αναφερω το τελευταιο 1 μιση μηνα κανω και χρηση roller 0,5 καθε 4 μερες και ουτε απο αυτο ειδα καποια αλλαγη, επισης χρησιμοποιω σαμπουαν fungoral. Το μεγαλυτερο μερος του προβληματος μου ειναι στους κροταφους και αυτος ηταν και ο κυριοτερος λογος που ξεκινησα το propecia αλλα η κατασταση οχι μονο δεν βελτιωνεται δεν μενει καν σταθερη επιδινωνεται συνεχως, θα ηθελα να μου πειτε λοιπον αν εχετε να μου προτεινεται κατι για τους κροταφους μηπως και καταφερω να σταθεροποιησω τη κατασταση. Σας ευχαριστω πολυ

Χμ.. πράγματι το propecia δεν τα πάει τόσο καλά στους κροτάφους και αυτό πιθανόν να σχετίζεται με την υπερ-ευαισθησία στην DHT στους υποδοχείς του ενζύμου α-ρεντουκτάση στα τριχοθυλάκια. Με λίγα λόγια είσαι big 3 και παρόλα αυτά συνεχίζεται η τριχόπτωση. Είσαι σίγουρος όμως οτι δεν είναι φυσιολογική ή εποχιακή; Έχεις άγχος; Κάνεις κακή διατροφή; Kαπνίζεις; Έχεις οικογενειακή κληρονομικότητα;

Μπορείς να μας δείξεις φωτογραφίες πριν... και μετά την θεραπεία σου;
Περίεργο πάντως γιατί με την χρήση derma-roller θα έπρεπε να δείς ενα boost αφου βοηθάει την μινοξιδίλι να δράσει καλύτερα.

aserty

New Member
Gio είπε:
aserty είπε:

Χμ.. πράγματι το propecia δεν τα πάει τόσο καλά στους κροτάφους και αυτό πιθανόν να σχετίζεται με την υπερ-ευαισθησία στην DHT στους υποδοχείς του ενζύμου α-ρεντουκτάση στα τριχοθυλάκια. Με λίγα λόγια είσαι big 3 και παρόλα αυτά συνεχίζεται η τριχόπτωση. Είσαι σίγουρος όμως οτι δεν είναι φυσιολογική ή εποχιακή; Έχεις άγχος; Κάνεις κακή διατροφή; Kαπνίζεις; Έχεις οικογενειακή κληρονομικότητα;

Μπορείς να μας δείξεις φωτογραφίες πριν... και μετά την θεραπεία σου;
Περίεργο πάντως γιατί με την χρήση derma-roller θα έπρεπε να δείς ενα boost αφου βοηθάει την μινοξιδίλι να δράσει καλύτερα.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου δεν εχω τραβηξει φωτογραφιες ποτε οποτε δεν μπορω να δειξω το πριν και μετα απλα επειδη τους τελευταιους 2 μηνες ειναι μεγαλη η διαφορα για αυτο εγινε αντιληπτη απο το ματι μου τωρα οσων αφορα αυτα που με ρωτησες ειναι αληθεια οτι ο κομμωτης μου ειπε οτι την εποχη αυτη η τριχοπτωση ειναι πιο εντονη αλλα και παλι θεωρω οτι με τη θεραπεια που κανω περιμενα να δω να βελτιωνεται η κατασταση μου η τουλαχιστον να σταθεροποιηθει αλλα ματαια και για το αλλο που με ρωτησες η αληθεια ειναι οτι στην οικογενεια μου εχουμε ιστορικο φαλακρας. Το θεμα μου ειναι οτι διαβασα απο αλλα μελη τις ιστοριες τους και λιγο πολυ απο roller ειδαν οι περισσοτεροι να φρεναρετε η τριχοπτωησ τους αλλα και αυτοι που εκαναν χρηση Propecia επισης ειχαν αρκετα καλα αποτελεσματα σε διαστημα 7 μηνων, η αληθεια ειναι οτι απο forum του εξωτερικου ολοι συνηστουν υπομονη καθως υπηρχαν περιστατικα που τους πηρε ακομα και πανω απο χρονο για να αρχισουν να βλεπουν αποτελεσματα και κατι παρομοιο νομιζω ειπε και ο γιατρος που ειχατε live συνομιλια τις προαλλες οποτε περιμενω να δω τι θα γινει αλλα και παλι σε λιγο καιρο ακομα και να ξεκινησει να λειτουργει θα ειναι δωρο αδωρο αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους η τριχοπτωση. Το ολο θεμα το ξεκινησα για να ακουσω αποψεις για το αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω και δεν εχω κανει ακομα μηπως μπορω να προσθεσω ακομα κατι που μου διαφευγει αν και απο οτι εχω ακουσει τα μεγισta αποτελεσμτα τα πιανεις με big 3, απλα στους κροταφους δεν βλεπω να κανει απολυτως τιποτα τουλαχιστον οχι ακομα.

35007

Member
Ισως η Topical Spironolactone S5 cream βοηθησει. Μονο στους κροταφους ομως γιατι εχει sides αν την εφαρμοσεις σε ολο το τριχωτο της κεφαλης.
Θα παρω και εγω ρολλερ, 0.25 ομως που ειναι καλυτερο για regrowth. Αν δεν με βοηθησει ουτε αυτο στους κροταφους τοτε σκεφτομαι να προσπαθησω με την κρεμα

Gio

New Member
35007 είπε:
Ισως η Topical Spironolactone S5 cream βοηθησει. Μονο στους κροταφους ομως γιατι εχει sides αν την εφαρμοσεις σε ολο το τριχωτο της κεφαλης.
Θα παρω και εγω ρολλερ, 0.25 ομως που ειναι καλυτερο για regrowth. Αν δεν με βοηθησει ουτε αυτο στους κροταφους τοτε σκεφτομαι να προσπαθησω με την κρεμα

+1 για τον φίλο 35007. Και η Σπίρονολακτόνη μπορεί να κάνει δουλειά. Airol δοκίμασες;

35007

Member
Δεν εχω δοκιμασει, λενε πως προκαλει πρηξιμο στο προσωπο σε συνδιασμο με τη μινοξ που τη χρησιμοποιω

aserty

New Member
περαν αυτων που αναφερω στην αρχη δεν εχω δοκιμασει ποτε απολυτος τιποτα αλλο. Απο αυτα που μου ειπατε τα εχει χρησιμοποιησει καποιος και αν ναι εχει δει καμια βελτιωση στη περιοχη των κροταφων? και ακομα μια απορια αν σταματησω το regaine και κανω παραγγελια απο εξωτερικο rogaine foam πιστευεται οτι μπορει να δω καμια αλλαγη η επειδη η βασικη ουσια που μας ενδιαφερει ειναι ιδια δεν υπαρχει καμια διαφορα?

weznem

Well-Known Member
δεν υπαρχει διαφορα περαν της γλυκερινης αντι της προπυλενογλυκολης ως οχημα απορροφησης φιλε..

Μπλουζα