προσθετικη μαλλιων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gpeiraias

Member
Εν πάση περιπτώση , επειδή όλα τα παραπάνω είναι να 'χαμε να λέγαμε..Όταν υπάρξει εταιρία η οποία όπως αναφέρθηκε πιο πάνω με 70-100 τον μήνα(ας πούμε 100 γιατί είμαστε large) σου εγγυάται ότι θα έχει κάποιος το αποτέλεσμα του τύπου στο βίντεο- το οποίο παρεπιπτόντως είναι αντιγραφή απο μια εταιρία που ονομάζεται newroots και το σύστημα αυτό, στοιχίζει αγορά και μόνο 900 δολλάρια+μεταφορικά απο αυτούς)και επίσης ο ενδιαφερόμενος δεν έχει να νοιάζεται για το πότε θα χρειαστέι να αλλάξει επόμενο προσθετικό κ.λ.π αλλά αυτά θα τα κανονίζει η εταιρία(μιας και η συμφωνία είπαμε θα είναι στα 100 ευρώ τον μήνα..) και όχι με μισόλογα του τύπου , υπάρχουν και προθετικά με πιο σκληρή μεμβράνη που διαρκουν περισσότερο κ.λ.π(χαίρω πολύ...όμως το αποτέλεσμα ειδικά στην hair line, είναι ψεύτικο)τότε το συζητάμε...Αλλιώς για να επανέλθω στην αρχική μου τοποθέτηση, για να έχει κάποιος το αποτέλεσμα που έχει ο τύπος στο βίντεο θα χρειάζεται 4000+ τον χρόνο μαζί με την συντήρηση.
Τέλος,μια σοβαρή εταιρία που θέλει να ασχολείται με την προσθετική δεν βάζει βιντεάκια άλλων εταιριών, αλλά δημιουργεί δικά της με αληθινά περιστατικά που έχει "δουλέψει" η ίδια.Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
thegrdream είπε:
Καλησπέρα σας,

Απλός γράφτηκα εδώ επειδή γνωρίζω από τον ξάδερφο μου πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω.

βοηθα καλυτερα κανενα παιδακι που δεν εχει να πιει νερο στην αφρικη..και οταν ξεμπερδεψεις απο κει ελα να μας βοηθησεις μετα εμας..να παμε αναλογικα με σειρα προταιρεοτητας στο προβλημα..ευχαριστουμε παντως που μας θεωρεις μαλακες.εεεεεεεεε συγνωμη που θελεις να προσφερεις την βοηθεια σου σε εμας..ηθελα να πω 7SFGSFA

xk

Active Member
μην παρετε απο τον περουκες-Αγγελος....εχει τριχες απο ασβο και θα βρωματε

gpeiraias

Member
Προς thegrdream Καλησπέρα φίλε, μπήκες πρώτη φορά στο forum για να μας πεις οτι ο ξάδερφος σου φοράει προσθετικό?Πραγματικά δηλαδή,αυτή η πληροφορία ποιόν θα ενδιέφερε, ακόμα και αληθινή να ήταν...?Λες να μην γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Άγγελος έχει περούκες και προσθετικά?Ο ξάδερφος σου που έχει και το πρόβλημα πως και δεν μπαίνει στο site?Η μήπως αυτός σου το σύστησε?LOL Επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι αυτός που προμηθεύει αυτές τις εταιρίες με προσθετικά,και έχουμε μιλήσει και τηλεφωνικά η γνώμη μου είναι να μιλάς ευθέως και όχι με ξαδέρφους , νονούς συζύγους που ξεφυτρώνουν απο το πουθενά και κάνουν αναρτήσεις στο site.Η αλήθεια μετράει πάντα και είναι σεβαστή απο όλους.Το να κοροιδέυεις τον εαυτό σου --γιατί μόνο κανα πιτσιρίκι θα πίστευε αυτά τα χαζά που γράφεις με τα διάφορα account που μπαίνεις στο site εσύ ή οι δικοί σου, δεν σε κολακεύει.Εξάλλου οι άνδρες δεν κρύβονται.Μπες και πες την αλήθεια, ναι παιδία εγώ τα φέρνω και στοιχίζουν τόσο και μπορείται να τα βρέιτε εκεί και εκεί. κ.λ.π .Εσύ ξέρεις να τα διαφημίζεις εξάλλου, ή μήπως όχι...?

baldy

Member
thegrdream είπε:
weznem είπε:
thegrdream είπε:
Καλησπέρα σας,

Είμαι νέο μέλος εδώ .... δεν έχω εγώ πρόβλημα με τριχόπτωση, αλλά ο ξάδερφος μου. Εκείνος είχε μεγάλο πρόβλημα από μικρός και αποφάσισε να αγοράσει πρόσθετο. Η γνώμη μου είναι ότι πάνω του φενετε φυσικό, εκείνος το αγόρασε από τον Αγγέλο στην αθήνα. Μια ιστοσελίδα που βρεικά ειναι www.peroukes-aggelos.gr Περούκες Άγγελος

Απλός γράφτηκα εδώ επειδή γνωρίζω από τον ξάδερφο μου πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω.

βοηθα καλυτερα κανενα παιδακι που δεν εχει να πιει νερο στην αφρικη..και οταν ξεμπερδεψεις απο κει ελα να μας βοηθησεις μετα εμας..να παμε αναλογικα με σειρα προταιρεοτητας στο προβλημα..ευχαριστουμε παντως που μας θεωρεις μαλακες.εεεεεεεεε συγνωμη που θελεις να προσφερεις την βοηθεια σου σε εμας..ηθελα να πω 7SFGSFA

Μπράβο η εξυπνάδα σου θα σε φάει! Εγώ μια γνώμη είπα τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω, άμα δεν σ'αρέσει μην την διαβάζεις!

ναι και επειδη ειναι τοσο ψυχοφθορο για τον ξαδερφο σου σκεφτηκες δεν παω να γραφτω στο hairloss φορουμ να προτεινω στους ραφλες να βαλουνε περουκες για να τους βοηθησω.Τοση ευαισθησια πια!

τουλαχιστον μπες ευθεως και πες διαφιμιζω περουκινα ενδιαφερεστε? να σου πουμε ενα οχι και ξεμπερδεψες,μην μπαινεις και τζαμπα στο κοπο.Ελπιζω να σου πεσουν ολλα τα μαλλια και να μπεις στο φορουμ για να ψαχνεις τι μπορεις να κανεις,και ολλοι να σου λεμε πηγαινε στον Αγγελουκο να σου βαλει μαλλακια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα