προγεστερονη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akol

Member
γνωριζει κανειs που μπορω να βρω προγεστερονη για την κανω αναμειξη με την μινοξιδιλη.????και αν ναι πωs γινεται η αναμειξη?? εχει δοκιμασει κανειs την εν λογω αναμειξη για να πει τι αποτελεσματικοτητα εχει????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: προγεστερονη

ρε φιλε για προγεστερονη μιλας...οχι για κοκαινη!!τι που θα βρεις??στα φαρμακεια κ λες στο φαρμακοποιο να σου ετοιμασει το διαλυμμα!εχει αποτελεσματα!βοηθαει και αυτη οπως και αλλα τη σημαντικοτερη ουσια.....την minoxidil.!!

akol

Member

ειμαι σε επαρχια και ολοι οι φαρμακοπιοι μου λενε οτι υπαρχει μονο σε χαπια.για το πωs θα γινει η αναμειξη με την μινοξιδιλη υπαρχει αγνοια.οποτε μην τα θεωρειs ολα δεδομενα.πολλοι φαρμακοπιοι δεν ξερουν καν οτι αυτη η ουσια αναμιγνυεται με μινοξιδιλη

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

akol είπε:
ειμαι σε επαρχια και ολοι οι φαρμακοπιοι μου λενε οτι υπαρχει μονο σε χαπια.για το πωs θα γινει η αναμειξη με την μινοξιδιλη υπαρχει αγνοια.οποτε μην τα θεωρειs ολα δεδομενα.πολλοι φαρμακοπιοι δεν ξερουν καν οτι αυτη η ουσια αναμιγνυεται με μινοξιδιλη

+1 για τα φαρμακεία στην επαρχεία, ποιά προγεστερόνη ρε παιδιά εδώ τους ζητάς πολύ πιο απλά προιόντα και κάνεις την προσευχή σου να τα έχουν ;)

akol

Member

σωστοs fenimore!! τουλαχιστον εσυ καταλαβαινειs πωs ειναι η κατασταση...γιατι καπιοι αλλοι ειρωνευονται δυστυχωs!!ξερειs εσυ μηπωs σχετικα με την προγεστερονη???

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

akol είπε:
σωστοs fenimore!! τουλαχιστον εσυ καταλαβαινειs πωs ειναι η κατασταση...γιατι καπιοι αλλοι ειρωνευονται δυστυχωs!!ξερειs εσυ μηπωs σχετικα με την προγεστερονη???

όχι λυπάμαι... :(

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα