προβλημα τριχοπτωσης 20 χρονων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gkasmas

New Member
γεια σας ειμαι 20 χρονων και αντιμετωπιζω προβληματα τριχοπτωσης,
θα ηθελα να με βοηθησετε για την σωστη επιλογη φαρμακων για την κατασταση μου.ειμαι νεο μελος και δεν μπορω ακομα να βαλω λινκ με εικονες,η τριχα μου ειναι λεπτη και εχει αρχισει η αραιωση μπροστα και λιγο πισω,Ποια θα ηταν τα καλυτερα φαρμακα για να αρχισω θεραπεια?

ευχαριστω,
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
γεια σας ειμαι 20 χρονων

Γεια σου φιλε.Ωραια αν ασχοληθεις με την υγεια σου σε αυτη την ηλικια,θα βοηθησεις πολυ τον ευατο σου.

και αντιμετωπιζω προβληματα τριχοπτωσης,

Παρα πολλα παιδια της γενιας μας το παθαινουν αυτο σε μικροτερη ηλικια.Το θεμα ειναι να το βλεπεις ολιστικα,σαν ενδειξη του οργανισμου οτι κατι δεν παει καλα εσωτερικα.Μη σε φοβιζει αυτο.Εφοσον δεν μας εχεις παραθεσει περαιτερω λεπτομερειες,φανταζομαι εχει να κανει με τον τροπο (διατροφικο,κοινωνικο) ζωης που επιταχυνει τη διαδικασια.

θα ηθελα να με βοηθησετε για την σωστη επιλογη φαρμακων για την κατασταση μου

Φαρμακα? Στα 20 ο οργανισμος σου θα αντιμετωπισει την τριχοπτωση χωρις κανενα φαρμακο.

.
ειμαι νεο μελος και δεν μπορω ακομα να βαλω λινκ με εικονες,η τριχα μου ειναι λεπτη και εχει αρχισει η αραιωση μπροστα και λιγο πισω,

Οκ.Ακουγεται σαν να εχεις αραιωση σε συγκεκριμενο παττερν,που η πλειοψηφια των προσωπων την εχει και ονομαζεται ανδρογενετικη αραιωση.

Ποια θα ηταν τα καλυτερα φαρμακα για να αρχισω θεραπεια?

Οπως ειπαμε κανενα φαρμακο.
-Διαβασε αυτα τα νηματα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371-page-3.html

- Και αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039.html

Δηλαδη μικροβελονισμος και βουρτσισμα για αιματωση.

Αν ο θυροειδης σου υπολειτουργει ,μπορεις να παρεις φυκια σε σκονη(bladderwrack). Θαλασσινο φαγητο προτεινεται 3 φορες την εβδομαδα. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις βαμμα ιωδιου και να βαψεις ενα τετραγωνο καπου στο σωμα σου(ενα μερος του θα απορροφηθει αργοτερα).

Πρεπει να θεσεις τον οργανισμο σου σε φαση building.Αρα πρεπει πρωτα να περασεις τη φαση detoxing και αυτο αναγκαστικα σημαινει να αφησεις τις περισσοτερες κακες διατροφικες και οχι μονο συνηθειες(βαλε πολλα φρουτα στη διατροφη σου,για μενα κοψε κρεας και γαλακτοκομικα(ps δεν εχω κανενα θεμα με μυικη αναπτυξη και εχω κοψει το κρεας εδω και 2 μηνες+το κρεας απο το ψαρι =μυθος,το αβοκαντο εχει μια χαρα πρωτεινη ,και βιοδιαθεσιμη;))Σταδιακα μειωσε αλευρια(μακαρονια και ψωμι). Θυμησου οτι η αποχη απο την κακη διατροφη επουλωνει κυριως τον οργανισμο.

Αν εχεις θεμα με εντερο,να εψαχνες λιγα προβιοτικα δεν θα εβλαπτε.
Τα φρουτα θα σε βοηθησουν.

Αν εχεις θεμα με σπονδυλικη στηλη,προσπαθησε να διορθωσεις πρωτα αυτο(η yoga θα σε βοηθησει ,και το grounding/earthing,πολυ απλα περπατα ξυπολητος στο χωμα/γρασιδι/παραλια ωστε να διεγερθουν οι αποληξεις των νευρων στα ποδια .Θελεις ενα σωμα σωστο απο ηλεκτρικη αποψη απο τα ποδια εως το τριχωτο).

Παρε ενα φυτικο σαμπουαν και βαλε μεσα τειοδεντρο/δαφνη/ευκαλυπτο.

Αν εχεις καποια αλλεργια κανε μια θεραπεια βιοσυντονισμου.
Μασαζ με emu oil,καρυδελαιο, λαδι μαγνησιου βοηθανε την κυκλοφορια του τριχωτου.

Κανε αυτη την ασκηση http://www.shapeyourface.com/exercise_five.htm

Τελος , απολαυσε το καλοκαιρακι που βοηθαει τα μαλλακια :D


Να σαι καλα.
 

gkasmas

New Member
1.Ξεχασα να αναφερω πως εχω ξυροδερμια, πιτυρίδα (υποθετω) πχ. οταν χτενιζω τα μαλια η μετα το μπανιο αρκετα ασπρα κοματακια.Επισης ειμαι φοιτητης , και την διατροφη μου δεν θα την χαρακτηρισω καλη .. :p

2.Θαλασσινα δεν τρωω σχεδον καθολου,οποτε καιρος να αρχισω

3.αυτο εντελως τυχαια μπορω να κανω αυτη την ασκηση οποτε θα αρχισω απο τωρα

ευχαριστω για την ανταποκριση !
 

baldy

Member
ειναι κληρονομικο κυριως και οχι διατροφικο, κοιταξε συγγενεις και μαρκαρε τους καραφλες να παρεις μια ιδεα
 

gianniskritikos2

Active Member
να πω και εγω την γνωμη μου πανο σε αυτα που ειπε ο πανος λοιπον η διατροφη παιζει ταιραστιο ρολο στην καραφλα αλλα πρεπει να εχεις και προδιαθεση δηλαδει εαν ετρογες σωστα παλι θα ακαραφλιαζες αλλα οχι τοσο νωρις μπορει στα 24 μπορει στα 22 μπορει στα 30 κανεις δεν ξερει.. παλαιοτερα η καραφλες ξεκιναγαν απο τα 30+ τωρα οι περισσοτεροι ξεκινανε στα 20 μια πολυ λογικη εξηγιση ειναι ο τροπος ζωης ο αερας το νερο η τροφη.. αλλα αν εχεις προδιαθεση απλα καθιστερης με την τροφη γνωμη μου ειναι οτι απο την στιγμη που εχεις αρχισει να αραιωνεις και να αλαξεις την διατροφη σου παλι θα χανεις απο την στιγμη που μπηκες στην διαδικασια να χανεις μαλλια δεν εχει επιστροφη απο διατροφες απλα μπορεις να το καθιστερισεις αλλα στασιμος μονο απο διατροφη δεν μενεις αμα ρολλαρεις αμμα βουρτσαρεις κατι γινεται και σε θεμα επανεκφυσης οποτε μην στιριζεσαι τοσο στην διατροφη παιζει ρολο αλλα ειναι αργα για ολους μας εδω μεσα.. αμα εισουν 15 χρονων τωρα μπορει με την διατροφη να προλαβενες να σωσεις τιποτα αλλα τωρα δωσε βαση σε θεραπιες οπως ρολλερ βουρτισμα και σκεψου για καμια μινοχ για φινες αποψη μου μακρια φτιαξε την διατροφη σου αν εχεις πολυ χαλια διατροφη ισως τοτε να δεις τρομερα αποτελεσματα με την ενοια αν τρως σουβλακια πιτσες συνεχια τοτε σε εσενα παιζει πολυ μεγαλο ρολο η διατροφη .


αυτος που δεν εχει προδιαθεση για καραφλα οτι και να φαει θα ειναι τουμπανος απο μαλλι εμεις οι καρμιριδες πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε και αυτα για οσο γινεται :(
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα