Γιωργος econuoa
New Member
καλησπερα σε ολους.ειμαι ο Γιωργος 20 ετων.πηγα πριν 1μιση χρονο τον οκτωβριο του 2009 στη δερματολογο για το οτι ειχα φαγουρα στα γενια και στο τριχωτο της κεφαλης.μου ειπε οτι εχω σμηγματοροικη δερματιτιδα και μου εδοσε δυο σαμπουαν το squaphane και το ecophane.επισης το botafex με minoxidil 5% γιατι ηθελα να αντιμετωπισω την εμφανιζομενη τριχοπτωση..τα πηρα μεχρι τον μαιο.ειδα βελτιωση μεχρι τοτε που δεν την περιμενα.σταματησα το botafex για ενα μηνα και τα μαλλια παλι επεσαν(ισως εφταιγε και ο μαιος που πεφτουν τα μαλλια)...τον ιουνιο πηγα στο Συγγρο και μου εδοσε μια lotion(συστατικά:mometasone target και κατι αλλο που δεν θυμαμαι)το πηρα μεχρι τον οκτωβριο του 2010 οπου αρχισε ξαφνικα η φαγουρα και η τριχοτωση.το σταματαω εκει και λεω να παω παλι πισω στην δερματολογο να με ξαναδει...μου εδοσε παλι το botafex(τα σαμπουαν δεν τα αναφερω,γενικα μου εχει σταματησει η φαγουρα με αυτα και με το oliprox ενα τριτο σαμπουαν που μου ειπαν απο το συγγρο).περνω το botafex το μπουκαλι και μολις τελιωνει περνω και δευτερο συνεχομενο μπουκαλι botafex minoxidil 5% το οποιο εχω μεχρι σημερα...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ απο τον οκτωβρη του 2009 θυμαμαι να εχω προβλημα στυσης και οσο διεκοπτα τη χρηση της minoxidil,τοτε ξαναπηγαιναν ολα ρολοι,αλλα εχανα παλι τα μαλλια μου..η δερματολογος την πρωτη φορα που ειχα παει μου ειχε πει οτι μετα το botafex θα χρησιμοποιoυμε φυτικα προιντα και βλεπουμε,ενω την δευτερη φορα που πηγα εκει μου ειπε οτι μπορω να χρησιμοποιω botafex συνεχομενα για οσο καιρο θελω.διαπιστωνω μια ανακολουθεια στα λεγομενα της...δεν μπορουσα να συνδεσω την στυση με την ουσια που βαζω στα μαλλια μου ομως οσο το φερνω στο μυαλο μου νομιζω οτι τελικα το προβλημα στυσης προκαλειτε απο την μινοξιδιλη..!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ