Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
roukoun είπε:παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα απο το ριγκειν το μονο side που εχω ειναι το πρησμενο προσωπο ειδικα η κατω γναθος....παιζει με καμια ενυδατικη να τουλαχιστον να μειωσω το πρηξιμο? :chinscratch :chinscratch
xk είπε:εγω εχω γυρω στις 3-4 βδομαδες εχω ξαναρχισει μινοξ αλλα λογο οτι γυμναζομαι κανω αεροβικη και πινω νερα κ χυμους δεν βλεπω το παραμικρο πρηξιμο...βεβαια βαζω μονο μια φορα τη μερα 0.6 ml..Παντως οταν την ειχα πρωτοαρχισει τη μινοξ πριν 4 χρονια την πρωτη βδομαδα κιολας εβαζα 2 φορες τη μερα και ειχα γινει στρογγυλοπροσωπος με τριχες σε ματια κι αυτια...χαλια δε γουσταρω να ξαναγινω ετσι γι αυτο κ η μικρη δοση(αν και δε νομιζω να κανει τιποτα θετικο στο μαλλι,δε ξερω κι εγω γιατι το βαζω καν γαμωτ πρεζακια ειμαστε)
badday είπε:xk και εγω τα ιδια ...μονο που τωρα εκοψα και το 0,5 που εβαζα
xk είπε:επειδη ειχες παρενεργειες ή επειδη δε κανει δουλεια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμενα παλι το αλκοολ μου πρηζει πολυ το προσωπο!takis7 είπε:αν ρωτησουμε καναν διατροφολογο ή και παθολογο θα μας πει οτι για κατακρατηση καλο μας κανει το τσαι αλλα και λιγο αλκοολ
Georgex6 είπε:Υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι το πρηξιμο δημιουργειτε λογω αυξησης των επιπεδων της κορτιζολης στο αιμα.Η οποια κοτριζολη μπλοκαρει το καψιμο λιπους αυξανει το αγχος και ειναι συνδεδεμενη με τη τριχοπτωση, καποιοι χρησιμοποιουν Phosphatidylserine που ειναι cortisol blocker
xDante είπε:τί είναι αυτό τι παρενέργειες έχει και πως το λαμβάνουν ? γενικά εγώ έχω προβληματάκι στο πρόσωπο το οποίο εξαφανίζεται το καλοκαίρι.... το χειμώνα αρχίζει πάλι το πρήξιμο.....