ποιοτητα τριχας απο θεραπεια

panosREV

New Member
καλημερα,
εχω μια συγκεκριμενη απορια.

ακολουθω ολοκληρωμενη θεραπεια εδω κ 2 μηνες περιπου.
περιπου 10 μηνες καθημερινης χρησης μινοξιδιλης κ τους τελευταιους 2 μηνες,προσθεσα revivogen κ 1/5 proscar.
αν δω καλα αποτελεσματα θα το γυρισω στο super zix 2 κ ευχομαι να μπορει να κανει συντηρηση.

λοιπον,μετα απο δυνατο shedding πανω στο μηνα η τριχωπτωση εχει σταθεροποιηθει.
το ξερω οτι ειναι νωρις για να κρινω αποτελεσματα,
ομως θα θελα να ξερω αν η θεραπεια επιρεαζει κ την ποιοτητα στις ηδη υπαρχουσες τριχες.

δλδ,αν ο θυλακας τροφοδοτει την τριχα συνεχως κ την δυναμωνει σε καποιο βαθμο,η αν προετοιμαζεται κυριως για την επομενη.

εμενα μου φαινεται σαν να εχει αρχισει να αλλαζει κατι,σαν να ειναι πιο λαμπερες μετα το λουσιμο.δεν ειναι ξερες κ τοσο λεπτες πλεον.τριχακια μικρα υπαρχουν αναμεσα στα μαλλια,αλλα οπως ειπα κ πριν ειναι νωρις.

τι πιστευετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
panosREV είπε:
καλημερα,
εχω μια συγκεκριμενη απορια.

ακολουθω ολοκληρωμενη θεραπεια εδω κ 2 μηνες περιπου.
περιπου 10 μηνες καθημερινης χρησης μινοξιδιλης κ τους τελευταιους 2 μηνες,προσθεσα revivogen κ 1/5 proscar.
αν δω καλα αποτελεσματα θα το γυρισω στο super zix 2 κ ευχομαι να μπορει να κανει συντηρηση.

λοιπον,μετα απο δυνατο shedding πανω στο μηνα η τριχωπτωση εχει σταθεροποιηθει.
το ξερω οτι ειναι νωρις για να κρινω αποτελεσματα,
ομως θα θελα να ξερω αν η θεραπεια επιρεαζει κ την ποιοτητα στις ηδη υπαρχουσες τριχες.

δλδ,αν ο θυλακας τροφοδοτει την τριχα συνεχως κ την δυναμωνει σε καποιο βαθμο,η αν προετοιμαζεται κυριως για την επομενη.

εμενα μου φαινεται σαν να εχει αρχισει να αλλαζει κατι,σαν να ειναι πιο λαμπερες μετα το λουσιμο.δεν ειναι ξερες κ τοσο λεπτες πλεον.τριχακια μικρα υπαρχουν αναμεσα στα μαλλια,αλλα οπως ειπα κ πριν ειναι νωρις.

τι πιστευετε?
ειναι αλληλενδετα πεφοτυν για να βγουν καινουργιες πιο χονδρες αυτο συμβαινει για να εχει λογω υπαρξης το shedding...δεν θα διατηρησεις με σουπερ ζιχ (τιποτα απο την φινα)η φινα εχει αποτελεσματα καλα μετα το χρονο οτι βλεπεις ειναι μινοξιδια αποτελεσματα τωρα..το ρεβιβοτζεν παρατατο δεν αξιζει τα λεφτα του διαβασε το φορουμ καλα ξεκινα pgd2 λοσιον..

Μπλουζα