ποια η διαφορα μεταξυ propecia και proscar?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

al3x.mks

New Member
ρε παιδια μια ερωτηση να κανω.... ποια η διαφορα μεταξυ propecia και proscar? ποιο ειναι πιο αποτελεσματικο? ειμαι 22 χρησιμοποιω regaine 5% αλλα τριχωπτωση συνεχιζω να εχω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: (Χωρίς τίτλο)

και τα 2 το ίδιο φάρμακο είναι απλά η διαφορά τους είναι στην δοσολογία. το propecia είναι 1mg , και το Proscar 5mg.

al3x.mks

New Member

και η διαφορα τους ειναι μονο στην τιμη??? ή μηπως καποιο ειναι περισσοτερο αποτελεσματικο??

xDante

Member

οι ίδια ουσία είναι .....
η συγκέντρωσή τους αλλάζει και οτι το προσκαρ το παίρνουν όσοι έχουν πρόβλημα με τον προστάτη και το προπεσια το παίρνουν οι ράφλες ... 8)

xDante

Member

skeptikistis είπε:
[quote author=xDante link=topic=2683.msg47845#msg47845 date=1297628246]
οι ίδια ουσία είναι .....
η συγκέντρωσή τους αλλάζει και οτι το προσκαρ το παίρνουν όσοι έχουν πρόβλημα με τον προστάτη και το προπεσια το παίρνουν οι ράφλες ... 8)
η οσοι δεν θελουν να γινουν ραφλες :p :p :D
[/quote]

και απο ραφλες κινδυνέυουν να γίνουν ράφτρες :mad:

tatini

New Member

Δεν υπάρχουν μόνο γκέι τύπου Κωστέτσος, δηλαδή ένα βήμα πριν την αλλαγή. Υπάρχουμε κι εμείς οι αρρενωποί και τρυφεροί. Σας παρακαλώ. Καπαμαρού πες.

Panos1982

Well-Known Member

Blindfold είπε:
Δεν υπάρχουν μόνο γκέι τύπου Κωστέτσος, δηλαδή ένα βήμα πριν την αλλαγή. Υπάρχουμε κι εμείς οι αρρενωποί και τρυφεροί. Σας παρακαλώ. Καπαμαρού πες.

τι να πω....δε ξερω ποσα ηδη γκει υπαρχουν......δε με εχει απασχολησει και ποτε......

Ο καπαμαρου ομως γιατι να ξερει? οεο?
αααααα....δε μας τα χατε πει αυτα......ενας ενας εκδηλωνεστε βλεπω σιγα σιγα......

ΑΝΑΑΑΑΡ......μονο οι δυο μας θα μεινουμε ρεεεεεε..... :D :D
κι εγω παιζεται....γιατι τωρα με την φινα.....ποτε δε ξερεις... :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα