πληροφοριες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Απ: πληροφοριες

[sup]Μελέτες σε πειραματόζωα έδειξαν ότι η ουσία P προκαλεί μετάβαση της τρίχας από telogen στην αναγενή φάση. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει παρατηρηθεί με το δραστικό συστατικό του πιπεριού, καψαϊκίνη, η οποία απελευθερώνει ουσία P από νευρικές απολήξεις στο δέρμα. [19] Ουσία P συνδέεται επίσης με υποδοχείς στην προσαγωγών νευρικών ινών C, που παράγουν πόνο.[/sup]

ενδιαφέρον

[sup] είναι ένας αναστολέας της βιοσύνθεσης των ανδρογόνων και επίσης ένα αποκλειστή των υποδοχέων των ανδρογόνων, αλλά συγγένεια για τους υποδοχείς των ανδρογόνων είναι χαμηλή. Η συστηματική χορήγηση κετοκοναζόλης για τη θεραπεία της υπερτρίχωσης απαιτεί υψηλές δόσεις, οι οποίες θα συνδέονται με υψηλή συχνότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών [45].[/sup]

Αρα η κετο είναι DHT blocker και όχι growth stimulant

και αυτό που λέει για την ινσουλίνη απ ότι κατάλαβα η ινσουλίνη αυξάνει την τριχοφυϊα ? :chinscratch αυτός δλδ ο γιατρό που έδωσε ινσουλίνη στον φίλο λέτε κάτι να ήξερε ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

ενα αλλο ενδιαφερον κοματι λεει
πολοι παραγοντες επηρεαζουν τον αριθμο και την δραστηριοτητα τω υποδοχεων των ανδογονων στα κυτταρα του δερματος.ρετινοικο οξυ(παραγωγο βιταμινης Α)εφοσον χρησιμοποιειτε για μεγαλο χρονικο διαστημα μπορει να μειωσει τον αριθμο των υποδοχεων των ανδρογονων σε 30 εως 40%

κατι καλυτερο απο dht blocker που κανει το αντιθετο

tatini

New Member

κατ'αρχάς η ρετινόλη χρησιμοποιείται σε καλλυντικές κρέμες κατά της γήρανσης και ξέρω ότι δεν πρέπει να εκτεθείς στον ήλιο όταν τη φοράς... αλλά για τι χρονικό διάστημα λέει η έρευνα, δε βλέπω κάτι.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
κατ'αρχάς η ρετινόλη χρησιμοποιείται σε καλλυντικές κρέμες κατά της γήρανσης και ξέρω ότι δεν πρέπει να εκτεθείς στον ήλιο όταν τη φοράς... αλλά για τι χρονικό διάστημα λέει η έρευνα, δε βλέπω κάτι.
επηφυλασομαι και κραταω μικρο καλαθι,το πετυχα τυχαια ψαχνοντας τα συστατικα του RU.
δεν ξερω ποσο ευαισθητο δερμα εχει ο καθενας,αλλα εγω την χρησιμοποιω 2 φορες την μερα μαζι με την μινοξιδιλη στους κροταφους και βγαινω κανονικα στον ηλιο,δεν εχω κανεναν ερεθισμο,μακροχρονια παρενεργεια της ειναι η παχυνση της επιδερμιδας,το αντιθετο δηλαδη απο αυτο που κανουν οι κορτιζονες,θεωρητικα αυτο δυναμωνει το δερμα.
ισως τελικα οι δερματολογοι που συνταγογραφουν,μινοξ,κορτιζονη,tretinoin στο ιδιο διαλυμα να ειναι καλο σαν ιδεα,μιας και οι κορτιζονη λεπτενει και η τρετινοινη παχαινει :chinscratch

tatini

New Member

O λόγος που δεν κάνει να εκτίθεσαι στον ήλιο με ρετινόλη είναι επειδή προκαλούνται πανάδες και δυσχρωμίες (μιλάμε για την καθαρή), δεν έχεις καμια τρελή παρενέργεια δηλαδή... τώρα αυτό με κορτιζόνη και τρεινοίνη λίγο οξύμωρο μου κάνει, μήπως η τρετινοίνη λειτουργεί αλλιώς;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
O λόγος που δεν κάνει να εκτίθεσαι στον ήλιο με ρετινόλη είναι επειδή προκαλούνται πανάδες και δυσχρωμίες (μιλάμε για την καθαρή), δεν έχεις καμια τρελή παρενέργεια δηλαδή... τώρα αυτό με κορτιζόνη και τρεινοίνη λίγο οξύμωρο μου κάνει, μήπως η τρετινοίνη λειτουργεί αλλιώς;
αν υπαρχει βιταμινη που επηρεαζει αμεσα την αλωπεκια αυτην ειναι η Α.
υπαρχουν πολλα παραγωγα της ομως :chinscratch

xDante

Member

ρε σεις εγώ διάβασα για την τρετινοινη οτι δημοιοργεί ΛΕΠΤΥΝΣΗ της επιδερμίδας και όχι πάχυνση....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2790.msg49885#msg49885 date=1300802310]
μια ερευνα που ειχα πετυχει παλιοτερα λεει οτι και η oral μορφη της βοηθαει στην αλωπεκια
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2676911

η τόπικ μορφή της ?
[/quote]
η τοπικ μορφη της νομιζω ακομα ποιο πολυ,ουτε σαν σκεψη δεν μου περναει να ξαναχρησιμοποιησω σκετη μινοξιδιλη,ποιο πολυ regrowth θα δω με νερο της βρυσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα