περι παρουσιασεων μεταμοσχευσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
κατι ακομα που πρεπει να λαβουμε πολυ σοβαρα υποψιν.
ο Ακης δεν θελει γιατρους η εκπροσωπους στο site.
το site ειναι δικο του παρεμπιπτόντως
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
εχετε υποψιν οτι σε διαφορετικα διαστηματα ειχαμε διαφορετικους φυλακες στο φορουμ.
περασαμε στην εποχη του kapa.
δηλαδη δεν θα ειναι οπως ηταν τα πραγματα,ασχετο αν αυτο ειναι προς το καλυτερο η προς το χειροτερο,δεν μπορω να κρινω εμενα.
εσεις ομως μπορειτε να φανταστειτε βαση του δικου μου χαρακτηρα ενα μελοντικο πλανο η οχι.
αλλα και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν κατι τετοιο θα βοηθουσε.
Προσωπικά...
Εγώ θα ήθελα την επροσώπηση των κλινικών στο forum για πάρα πολλούς λόγους σημαντικούς λόγους που έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα .
Το ιδανικό θα ήταν να είναι στο επίπεδο του εξωτερικού , και όταν εννοώ επίπεδο εννοώ χωρίς διαξιφισμούς , εντάσεις κ.τ.λ.
Δέν ξέρω άν αυτό και βάση του ότι ζήσαμε στο παρελθον μπορεί να επιτευχθεί, δεδομένου ότι είμαστε "Ελληνάρες"

Πάντως άν εσύ kapa ή τα υπόλοιπα παιδιά της διαχείρισης μπορείται να το διεσφαλίσεται αυτό , μόνο καλό θα κάνει!...
 

Stripar

Established Member
Υ.Γ. εισαι αδικος με τον dance.
αν κατι δεν πηγε καλα με τον γιατρο που εκανε επεμβαση σε καποια μελη δεν ειναι δικο του φταιξιμο,αλλα του γιατρου

Νομίζω το παρεξήγησες...
Εννοείται δεν είναι δικό του φταίξιμο.
Το σχήμα ανάφερα ότι ήταν οξύμωρο δεδομένου ότι κατά το διάστημα που έκανε την μτχ τον είχε κάνει "αστροναύτη".
Καλό θα ήταν πρίν πλέκουμε εγκώμια για τον οποιοδήποτε να τον έχουμε αξιολογήσει σε ένα βάθος χρόνου & να είμαστε σίγουροι για αυτόν και την ομάδα του ότι δέν είναι παροδική φούσκα.
Αυτό που τον τιμάει είναι η αντικειμενική έπειτα τοποθέτηση του στα πράγματα και το λέει ένας άνθρωπος(εγώ) που ότι μου καταλογίζεται τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει απο τον ίδιο.
Όμως έχω μάθει στην ζωή μου να λέω τα πράγματα με το όνομά τους...τα του καίσαρα στον καίσαρα
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
κατι ακομα που πρεπει να λαβουμε πολυ σοβαρα υποψιν.
ο Ακης δεν θελει γιατρους η εκπροσωπους στο site.
το site ειναι δικο του παρεμπιπτόντως

Εάν είναι δικό του το site και δέν θέλει γιατρούς & εκπροσώπους , τότε έχει νόημα να κάνουμε αυτήν την συζήτηση?...

Η θα επικρατήσει η δημοκρατία?
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Στριπάρ, πραγματικά δεν θέλω να μπούμε σε νέο κύκλο διαφωνιών και τσακωμών γιατί βλέπεις που καταλήγει κάθε φορά. Θα σου επισημάνω απλά ορισμένα πράγματα:

Επειδή το έθιξες και παλαιότερα περι ρουφιανιλικιών κτλ, ξέρει τι εστί ρουφιάνος? Αν σε κατηγόρησα όπως λες, το να σε ρουφιανέψω σημαίνει πως γνωρίζω μυστικά σου και τα κοινοποίησα.

Στην συνέχεια, που γνωρίζεις οτι εγώ σε κατηγόρησα, και μάλιστα πρώτος? Σε πληροφορώ μάλιστα πως και εμένα άλλοι με πληροφόρησαν με ιδιαίτερα άσχημα πράγματα για σένα που τα συζήτησα σε προσωπικές συζητήσεις με φίλους απο το φόρουμ, λίγους, και ιδιωτικά. Ουδέποτε επίσης τοποθετήθηκα δημόσια για τα όσα γνωρίζω για εσένα και άλλο άτομο, διότι δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο ενδείξεις (σοβαρές όμως). Έχω και αποδείξεις βέβαια αλλά τις κρατάω για την μένα προς τα παρόν. Η στάση μου προς το πρόσωπο σου ήταν αξιοπρεπέστατη και αντικειμενική, και παρότι τσακωθήκαμε αρκετές φορές στο παρελθόν, ουδέποτε δημοσίως προχώρησα σε κατηγορίες προς εσένα. Απο αλλού βλέπω πως διαρέουν τελευταία και να είσαι σίγουρος η πληροφόρηση στο άτομο αυτό δεν ήρθε απο εμένα, οπότε ψάξου και αλλού για το τι ακούγεται κτλ.΄Και παρά τις επιθέσεις σου, αξιοπρεπώς σου απαντούσα, εσύ έβριζες και έτρωγες το ένα μπαν μετά το άλλο, και όταν έμαθα και κάτι καλό απο εσένα σε χειροκρότησα.

Για γύρνα λίγο πίσω στον χρόνο... μια μέρα μπαίνεις στο νήμα μου και αρχίζεις να κατηγορείς ακατάσχετα εμένα πως διαφημίζω τον γιατρό και άλλα πολλά, με προσβολές και οχι μόνο. Δημόσια με κατηγόρησες επειδή άλλοι στο είπαν, για το πόσο πλήρωσα (είχες ενδείξεις, οχι αποδείξεις), και με τρελό μίσος για τον γιατρό που με χειρούργησε τον έθαψες και θάβεις (δικαίωμα σου, μαγκιά σου αν το αξίζει), αλλά οχι προς εμένα, αυτό το δικαίωμα ποτέ δεν το είχες και ποτέ δεν θα στο δώσω. Θυμάσαι το νήμα μου κατέληξε να κλειδωθεί, εγώ το ζήτησα, όπως και να σβηστεί, μάρτυρας ο καπα που του το ζήτησα και μου συστησε ψυχραιμία.

Επίσης με κατηγορείς ξανά όταν έγραψα για πρώτη φορά δημόσια πως το παιδί που έκανε ραχαλ πως δεν ήταν ευχαριστημένος (κάτι που άλλος φίλος του και φίλος σου μου το είπε παλιότερα), και εκεί τον έφερες και αυτόν για να μου κάνετε τρελή επίθεση. Και ήταν σφάλμα μου που μετέφερα λόγια άλλων όταν δεν έχω αποδείξεις, κάτι που εσύ έκανες μαζί μου όταν άλλος σου έπλασε μια κακή εικόνα για μένα και βγήκες στο δημόσιο κατηγορητήριο. Και στο παιδί ζήτησα χίλιες φορές συγγνώμη, ασχέτως που ακόμη και σήμερα δηλώνει ευχαριστημένος, τεκμήρια ποτέ δεν είχαμε όμως αλλά ας το πιστέψουμε.

Προσφάτως ξανά τα ίδια, αρχίζεις προσωπική επίθεση στο νήμα της επίσκεψης του Μπισάνγκα, μόνο που εκεί το παρατράβηξες, για μια ακόμη φορα δημόσια έρχεσαι να λες πως πήρα στον λαιμό μου κρητικό μπούκλα γιώργο αθήνα κτλ, και οι ίδιοι άμεσα βγήκαν να σε διαψέυσουν. Ο δε κρητικός αν μάθει το φόρουμ ποιός του έστειλε απο μόνος προσωπικό ραβασάκι να πάει στον Μιχάλη (ένα φεγγάρι που τον λάτρευε), θα πέσουν λιποθυμίες.

Πραγματικά δεν θέλω έχθρες με κανέναν εδώ μέσα, όποιοι δεν μου κάνουν απλά τους κάνω πέρα όπως και το έκανα. Πραγματικά επισης δεν με νοιάζει αν τα παίρνεις ή οχι, απο την στιγμή που δεν με ενοχλείς, απο την στιγμή που θα προσφέρεις κάτι στο φόρουμ, δεν θα χαντακώσεις κόσμο, θα δώσεις κόσμο. Κάλιστα αν ήθελα να σου κάνω ζημιά θα έβγαινα σε κάθε ευκαιρία δημόσια να σε θάβω, κάτι που ποτέ δεν έκανα. Το τι συζητάω για σένα ιδιωτικά δεν σε αφορά, και δεν μπορείς να ισχυριστείς πως εγώ το ξεκίνησα. Όσο με συζητάς, σε συζητάω, ξέρεις πως πάνε αυτά. Θα μπορούσα που λες να το πάω πολύ μακριά, γιατί κακά τα ψέματα, τέτοιες δοσοληψίες με γιατρούς όπως εξυπηρετήσεις να σου ζητάει ο Ραχάλ, προτάσεις κτλ, επισκέψεις Ερντογάν, θα μπορούσαν άνετα να κινήσουν υποψίες πως μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια πως αρνείσαι τα δώρα τους (για ξεκάρφωμα) και εσύ να συνάπτεις στρατηγικές συνεργασίες. Σε πολλούς μπορεί να πέρασε απο το μυαλό, ξέρεις όμως, χρειάζονται αποδείξεις, και εκτός αυτού, εμένα δεν με αφορά το τι κάνεις. Πότε σε κατηγόρησα, πότε σε έθαψα, πότε σου έκανα ζημιά? Επειδή ενημέρωνα τακτικά το νήμα μου, επειδή έδειξα ενθουσιασμό για την επέμβαση μου, επειδή έιπα καλά λόγια για τον γιατρό μου στο νήμα μου, έρχεσαι και με κατηγορείς σε κάθε ευκαιρία? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? Επειδή μια μέρα ένα παιδί που κάποτε έπινε νερό στο όνομα του Μιχάλη και τον προωθούσε τρελά υπογείως, ξενέρωσε μαζί του, τα έσπασε πες, και αποφάσισε να του κυρήξει ιερό πόλεμο, και έπρεπε να με πάρει και εμένα η μπάλα? Στο κάτω κάτω γιατι να μην ειμαι ενθουσιασμένος όταν είχα και καλό αποτέλεσμα, κόντρα στις αρνητικές προβλέψεις κάποιων Κασσανδρών?

Όλα αυτά τελείωσαν όμως, ο ενθουσιασμός έπεσε, και εγώ προσωπικά δεν κάνω κιχ καλής κουβέντας για τον γιατρό αυτό, αμερόληπτα και αντικειμενικά τοποθετούμαι, με αυστηρή κριτική και συμπαράσταση και αυτογνωσία στα παιδιά που είχαν θέμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, ούτε να υπερβάλουμε με αρνητικό, αλλά ούτε με θετικό τρόπο και πάνω απο όλα τα γραφόμενα μας να έχουν σεβασμό, ήθος και αντικειμενικότητα. Λάθη έχω κάνει, και ο υπέρμετρος μου ενθουσιασμός που μοιράστηκα μαζί σας ήταν λάθος γιατί ίσως παρέσυρε άτομα, όμως... ψέματα δεν είπα και δεν έγραψα, είμαι στην διάθεση του καθενός για οτι θέλει να ρωτήσει ή να με δει απο κοντά. Ας τελειώσει αυτή η κόντρα εδώ (που εσύ έχεις μαζί μου οχι εγώ προς εσένα) και ας συνυπάρχουμε αρμονικά στο φόρουμ αυτό με σκοπό να το βοηθήσουμε, αυτό και τα μέλη του.
 

Stripar

Established Member
@Dance...
Αυτό που έχω να πώ είναι ότι τουλάχιστον ΕΣΥ κρατάς ένα στοιχειώδη επίπεδο στην όποια αντιπαράθεση...

Και κράτα αυτό που λέω παρακάτω για σένα

ο @Dance έχει κάνει κάποιες ΤΙΜΙΕΣ τοποθετήσεις όσον αφορά την πρόοδο κάποιον μελών στην κλινική όπου έκανε & αυτός μτχ...όπως όφειλε σάν παλιό μέλος...

Για την ιστορία θα σου πώ κάτι που έχω πεί και στο παρελθόν:
Οτι απο εσένα και κάθε παλιό μέλος περίμενα & περιμένω μιά αντικειμενική ενημέρωση...κάτι που πράτεις τελευταία , άσχετα άν έχεις χειρουργηθεί στην ίδια κλινική!.
Οταν με το καλό θα έρθει η ώρα να κάνω την δική μου μτχ και κάνω ένα νήμα παρουσίασης θα καταλάβεις τί ακριβώς εννοώ!.
Η' άν δέν είχε γίνει αυτό το μπάχαλο με τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΕΣ & ανέβαζα αυτο το review των 16 σελίδων για την επίσκεψή στον Erdogan αλλά και την γενικότερη αποτίμησή μου απο διάφορες επισκέψεις στο εξωτερικό και συγκρίσεις κλινικών & γιατρών , θα καταλάβαινες και εσύ & όλοι οι υπόλοιποι το πόσο αντικειμενικό & ηθικό άτομο είμαι & το πόσο ήθελα να προσφέρω στo forum αυτό ανειδιωτελός!!!

Λίγο ώς πολύ εσύ & ο "άλλος" "πήρατε" τα υπόλοιπα παιδιά του forum στην πλάτη σας....(μήν το παρεξηγήσεις τουλάχιστον εσύ , ο άλλος είναι μόνιμα παρεξηγημένος όπως και να έχει) δίοτι με την στάση σας με αναγκάσατε τις γνώσεις αυτές που αναφέρω παραπάνω να τις κρατήσω για τον ευατό μου & πίστεψέ με dance αυτά που έχω δεί , διαβάσει,συζητήσει συγκρίνει δύσκολα για κάποιο καινούργιο μέλοςαλλά και παλιό να τα βρεί κάπου όλα μαζεμένα
και σίγουρα δέν θα είχε όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό που έχω συγκεντρώσει!.

Τώρα όσον αφορά για τα υπόλοιπα που λές...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Θα μπορούσα που λες να το πάω πολύ μακριά, γιατί κακά τα ψέματα, τέτοιες δοσοληψίες με γιατρούς όπως εξυπηρετήσεις να σου ζητάει ο Ραχάλ, προτάσεις κτλ, επισκέψεις Ερντογάν, θα μπορούσαν άνετα να κινήσουν υποψίες πως μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια πως αρνείσαι τα δώρα τους (για ξεκάρφωμα) και εσύ να συνάπτεις στρατηγικές συνεργασίες. Σε πολλούς μπορεί να πέρασε απο το μυαλό, ξέρεις όμως, χρειάζονται αποδείξεις, και εκτός αυτού, εμένα δεν με αφορά το τι κάνεις. Πότε σε κατηγόρησα, πότε σε έθαψα, πότε σου έκανα ζημιά?

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ άν είναι έτσι όπως τα λές 1%...εγώ αυτήν την στιγμή άν είχα συνάψει συνεργασία με το Rahal γιατί δέν έχω στο κεφάλι μου 2000grafts που ήταν το αποτέλεσμα του consultation του Rahal?...γιατί?
Γιατί μετά απο 5 μήνες πέρασα consultation με το Γεωργίου , γιατί το Σεπτεμβριο με τον Erdogan & την HDC?...(σκέψου ότι είμαι απο Κρήτη και ποιό είναι το κοστολόγιο αυτών των επισκέψεων) με όλους συνάπτω συμφωνίες?...γιατί μπορείς να μου το εξηγήσεις?...
Ξέρεις όταν είσαι Ολυμπιακός δέν μπορεί ταυτόχρονα να είσαι και Παναθηναικός & ΑΕΚ...καταλαβαίνεις τί εννοώ ελπίζω!.
Και δέν μπορούμε να κάνουμε το απίστευτο να δείχνει πιστευτό επειδή κάποιος είναι τελειομανής και αρνείτε να χειρουργηθεί στην μετριότητα της Ελλάδας και την ψάχνει παραπέρα...
Αν είναι έτσι όσοι έχουν κάνει χειρουργίο στον Hasson , Rahal , Bisanga (που δέν είναι και λίγοι αν το καλοσκεφτείς) θα πρέπει να τα πέρνουν όλοι!...

Όπως και να έχει εγώ θα έλεγα το εξείς:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Επειδή σε βλέπω πολύ σίγουρο σε όσα αναφέρεις παρακάτω

Στην συνέχεια, που γνωρίζεις οτι εγώ σε κατηγόρησα, και μάλιστα πρώτος? Σε πληροφορώ μάλιστα πως και εμένα άλλοι με πληροφόρησαν με ιδιαίτερα άσχημα πράγματα για σένα που τα συζήτησα σε προσωπικές συζητήσεις με φίλους απο το φόρουμ, λίγους, και ιδιωτικά. Ουδέποτε επίσης τοποθετήθηκα δημόσια για τα όσα γνωρίζω για εσένα και άλλο άτομο, διότι δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο ενδείξεις (σοβαρές όμως). Έχω και αποδείξεις βέβαια αλλά τις κρατάω για την μένα προς τα παρόν.

Θα ήθελα να τις βγάλεις όλες φόρα παρτίδα στον αέρα , να μήν χαρίσεις τίποτα , πλήρη διαφάνεια αφού έχεις αποδείξεις όπως λές...μάλιστα θα σε παρακαλούσα να το κάνεις για να λείξει μία και καλή η όποια διαμάχη μας!.

Δέν θα σου κρατήσω καμοία κακία , ίσα ίσα θα σου βγάλω το καπέλο και να θυμάσε ότι ΕΓΩ στο ζήτησα.

Απο την δική μου μεριά δέν έχω πάρει ποτέ στην ζωή μου ένα euro απο κάποιον το οποίο δέν έχω δουλέψει και να είσαι σίγουρος ότι σαν άνθρωπος έχω πολύ αυστηρούς κώδικες δεοντολογίας...άν όμως εσύ μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο , εγώ θα ζητήσω δημοσίως συγνώμη και θα εξαφανιστώ...

Όμως επέτρεψέ μου να σου πώ με τεράστια σιγουριά ότι όχι αποδειξέις δεν έχεις αλλά ούτε ενδείξεις !!!.

Αν έχεις διάψευσέ με

Φιλικά

Υ.Γ:Μέχρι να το κάνεις , επέτρεψέ μου να συνυπάρχω μαζί σου στο forum αλλά να είμαι ταυτόχρονα και επιφυλακτικός μαζί σου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

tropheus

Well-Known Member
Ο δε κρητικός αν μάθει το φόρουμ ποιός του έστειλε απο μόνος προσωπικό ραβασάκι να πάει στον Μιχάλη (ένα φεγγάρι που τον λάτρευε), θα πέσουν λιποθυμίες.

Σιγά τις λιποθυμίες !!!
ΕΓΩ ήμουν ένας από αυτούς που όταν με ρώτησε ο Κρητικός (EDIT από tropheus : ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑ) του είπα να πάει στο Γεω**ίου με κλειστά τα μάτια και φυσικά το μετάνιωσα.
Και εγώ είχα πάει στο Γεω**ου και μάλιστα 2 από τα χειρουργεία μου τα έκανε αυτός (H*C και ΜH*C). Τον "γνώριζα" ήδη 2 χρόνια από τότε που δούλευε στην H*C και είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Ακόμα και σε εσένα danceworld_2001 όταν με ρώτησες τότε που το έψαχνες πολύ σου είπα να πας εκεί. Mέχρι και τον αδερφό μου του πήγα.
Μετά όμως με βάση τα αποτελέσματα αλλά και τις συνθήκες που επικρατούσαν (και πιθανώς επικρατούν) στο χειρουργείο αλλά και τις πρακτικές που ακόμα ακολουθεί, όποιος και να ζητήσει τη γνώμη μου του λέω "να μην πάει στον Γεω**ίου για μεταμόσχευση μαλλιών".
Όλοι κρίνονται συνέχεια και από τα αποτελέσματά τους. Δεν παντρεύτηκα ούτε το Γεω**ίου ούτε κανέναν άλλον.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Όλα αυτά τελείωσαν όμως, ο ενθουσιασμός έπεσε, και εγώ προσωπικά δεν κάνω κιχ καλής κουβέντας για τον γιατρό αυτό, αμερόληπτα και αντικειμενικά τοποθετούμαι, με αυστηρή κριτική και συμπαράσταση και αυτογνωσία στα παιδιά που είχαν θέμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, ούτε να υπερβάλουμε με αρνητικό, αλλά ούτε με θετικό τρόπο και πάνω απο όλα τα γραφόμενα μας να έχουν σεβασμό, ήθος και αντικειμενικότητα. Λάθη έχω κάνει, και ο υπέρμετρος μου ενθουσιασμός που μοιράστηκα μαζί σας ήταν λάθος γιατί ίσως παρέσυρε άτομα, όμως... ψέματα δεν είπα και δεν έγραψα, είμαι στην διάθεση του καθενός για οτι θέλει να ρωτήσει ή να με δει απο κοντά. Ας τελειώσει αυτή η κόντρα εδώ (που εσύ έχεις μαζί μου οχι εγώ προς εσένα) και ας συνυπάρχουμε αρμονικά στο φόρουμ αυτό με σκοπό να το βοηθήσουμε, αυτό και τα μέλη του.

Απο εκεί ξεκίνησαν όλα Dance (όσον αφορά την κόντρα μας) γιατί την περίοδο εκείνη που είχες κάνει την μτχ και έκανες το νήμα σου , είμουν και εγώ σε επικοινωνία με το Γεωργίου και παραλείγω να κλείσω μτχ μαζί του μήνες μετά απο εσένα.Καταλαβαίνεις ότι και εγώ θα έκλεγα τώρα τα λεφτάκια μου και απο εκεί προέρχεται η έντασή μου προς εσένα , το ότι δέν παρέμεινες αντικειμενικός & αμερόληπτος την περίοδο εκείνη και παραλίγο να παρασυρθώ και εγώ απο τον ενθουσιαμό σου (κάτι που σάν παλιό μέλος & στα middle 30s δέν περίμενα)...πάλι καλά που έχω το "τρίτο" ματι και με έσωσε!.

Και αυτά που είναι σε bold είναι αυτά που περιγράφα παραπάνω σάν "τιμια και αντικειμενική στάση τελευταία" & έτσι θα πρέπει να είναι όλα τα μέλη και κυρίως τα παλιά άν θέλουμε να πάμε κατά μία εννοια μπροστά σε αυτό το forum είτε σε θέματα μτχ ή θεραπειών!.
 

Δημητρης38

Active Member
Stripas πριν ποσταρεις στο Φορουμ... ανοιξε ενα Word (ελπιζω να εχεις στο pc σου).. μπορεις να γραφεις εκει τα κειμενα σου και αυτοματα να σου κανει ορθογραφικο ελεγχο.. κανεις δεξι κλικ στις λεξεις που σου υποδεικνυει και βλεπεις πως πρεπει να τις γραψεις, χωρις να κανεις ορθογραφικα λαθη.

Θα βοηθησεις τον εαυτο σου πανω απο ολα και εμας απο το να στραβωθουμε !!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
το παρον νημα μενει προσωρινα κλειδωμενο για να μην αρχισω να μπαναρω,πατε για καυγαδες.
θελω να ηρεμησετε να ξανα σκεφτειτε,λαμβανωντας υποψιν οτι και εγω και εσεις ειμαστε φιλοξενουμενοι εδω μεσα.
καποιος μας εχει καλεσει σπιτι του και εμεις φερνουμε εναν ξενο αγνωστο του στο δικο του σπιτι.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ενω ημουν θετικος στο να εχουμε εκπροσωπους κλινικων στο φορουμ πλεον ειμαι καθετα αντιθετος.
δεν βοηθησαν στο παρελθον και δεν θα βοηθησουν και στο μελλον.
το χειροτερο οτι στελνανε μηνυσεις και καθοριζαν το τι θα παρουσιαζεται στο φορουμ.
το φορουμ αυτην την στιγμη ειναι πιο ελευθερο απο εκεινες τις εποχες οποτε απλα ξεχαστε το το σεναριο εκεινο.
ξεχαστε και το σεναριο το τι εχετε δει σε ξενα φορουμς,ειμαστε ελληναρες με οτι αρνητικο συνεπαγεται.
μια οικονα μονο μας αντιπροσωπευει σαν λαος
photo.php.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:

gkast

Active Member
ειναι ωμη αληθεια:rolleyes:
Και καλά κάνεται το φόρουμ πρέπει να μείνει ως έχει....
Μόνο αποτελέσματα με φωτογραφίες και ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του....

Είναι λογικό ο κάθε ιδιοκτήτης κλινικής να θέλει να προστατέψει την κλινική του απο κάποια αρνητικά αποτελέσματα με μηνυσεις ...εαν τους βάλεις στο παιχνίδι θα σε πατήσουν....

Το ίδιο γίνεται και στα forum του εξωτερικόυ.....απο μεγάλα ονόματα του χώρου όλα φιλτράρονται και είναι ολοι μια χαρούμενη οικογένεια ....ο ένας εκπρόςωπος κλινικής γράφει θετικά σχόλια για μια άλλη...κλινική...
Οχι γατάκια του συστήματος δεν θα γίνουμε ποτέ ΦΙΛΕ ΜΟΥ KAPA....σβήσε την μουντζα γιατί εμένα δεν με αντιπροσωπευεί...
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Και καλά κάνεται το φόρουμ πρέπει να μείνει ως έχει....
Μόνο αποτελέσματα με φωτογραφίες και ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του....

Είναι λογικό ο κάθε ιδιοκτήτης κλινικής να θέλει να προστατέψει την κλινική του απο κάποια αρνητικά αποτελέσματα με μηνυσεις ...εαν τους βάλεις στο παιχνίδι θα σε πατήσουν....

Το ίδιο γίνεται και στα forum του εξωτερικόυ.....απο μεγάλα ονόματα του χώρου όλα φιλτράρονται και είναι ολοι μια χαρούμενη οικογένεια ....ο ένας εκπρόςωπος κλινικής γράφει θετικά σχόλια για μια άλλη...κλινική...
Οχι γατάκια του συστήματος δεν θα γίνουμε ποτέ ΦΙΛΕ ΜΟΥ KAPA....σβήσε την μουντζα γιατί εμένα δεν με αντιπροσωπευεί...
Ο Ακης παλευει να κανει ενα φορουμ ανεξαρτητο,ανεξαρτητο=δημοκρατικο.
με το να εχουμε εκπροσωπους εδω δεν θα κερδισει κανενα μελος τιποτα,μπορω να εγγυηθω γι αυτο που λεω.
θα σας πω ενα περιστατικο πριν γινω mod ρωτησα τον n090 τι θα γινει,θα παρω τα λεφτα μου πισω?
εκανε πως δεν ειδε την ερωτηση και συνεχισε.
ξανα ρωτησα,τα ιδια.
μολις βρεθηκε στριμωγμενος αποφασισε να παραδεχθει οτι ειναι πλασιε http://www.hairlossgr.com/threads/για-τον-gpeiraia-και-όποιον-άλλον-ενδιαφέρεται….8851/
αυτην ηταν η κατασταση για να ξερετε το τι προσφεραν,με ελαφρα πηδηματακια.
καποια απο τα ξενα φορουμ ειναι καταντια.
η μουτζα δεν ειναι για εσενα,ειναι για εμενα πρωτα απο ολα.
το πόσο δημοκρατικο φορουμ ειμαστε το βλεπετε αλωστε στην πραξη,οτι θελετε μπορειτε να γραψετε αρκει να μην τσακωνεστε μεταξυ σας.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω την γνωμη μου την εχω πει εδω http://www.hairlossgr.com/threads/Μεταμόσχευση-fue-2-300-grafts.10201/page-33#post-157682
δεν υπαρχει παρουσιαση μεταμοσχευσης απο την στιγμη που ενα νημα εχει φτασει τις 100 σελιδες,πρακτικα υπαρχει μια κουτσομπολιστικη εκπομπη,και ο καθε ενδιαφερομενος θα πρεπει να ψαξει καλα για να δει την παρουσιαση
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα