παω για μμ?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε κ εγω σε αυτο συμφωνω.Για Ελλαδα η DHI ειναι μονοδρομος κατα την αποψη μου.Εγω θα σε συμβουλευα να δωσεις εμφαση στην hairline k και ενδιαμεσα και να μην ασχοληθεις τοσο με το μπιφτεκι.Θα χρειαστεις αρκετα τριχοθυλακια αλλα σιγουρα αξιζει τον κοπο.Strip Ελλαδα-ξεχνα το.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Πρόταση: πήγαινε σε έναν γιατρό (στην DHI ας πούμε) μέτρα την έκταση (εκ2) που πρέπει να καλυφθεί και υπολόγισε περίπου ότι θα χρειαστείς 25 μοσχ/εκ2. κάνε τον πολλαπλασιασμό και θα δεις πόσα χρειάζεσαι για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Λέω 25 μοσχ/εκ2 γιατί βλέπω ότι ήδη έχεις κάποιες τρίχες. Σκέψου ότι για ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα θες περίπου 35 μοσχ/εκ2 αν υπολογίσεις ότι εσύ έχεις σίγουρα σε κάποια σημεία 10 και ίσως 15 θύλακες/εκ2 τότε θα ανέβεις με την μμ σε αυτά τα νούμερα και ακόμα παραπάνω.

Επίσης, ΟΧΙ στριπ Ελλάδα, πήγαινε για FUE και βάλε και μερικά μοσχεύματα και στην ουλή από την προηγούμενη σου μμ και επιπρόσθετα κάνε και ένα μικρό SMP (τατουαζ) στην ουλή και θα μπορείς ακόμα και να τα ξυρίζεις.

rambo

Member
n094 είπε:
Πρόταση: πήγαινε σε έναν γιατρό (στην DHI ας πούμε) μέτρα την έκταση (εκ2) που πρέπει να καλυφθεί και υπολόγισε περίπου ότι θα χρειαστείς 25 μοσχ/εκ2. κάνε τον πολλαπλασιασμό και θα δεις πόσα χρειάζεσαι για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Λέω 25 μοσχ/εκ2 γιατί βλέπω ότι ήδη έχεις κάποιες τρίχες. Σκέψου ότι για ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα θες περίπου 35 μοσχ/εκ2 αν υπολογίσεις ότι εσύ έχεις σίγουρα σε κάποια σημεία 10 και ίσως 15 θύλακες/εκ2 τότε θα ανέβεις με την μμ σε αυτά τα νούμερα και ακόμα παραπάνω.

Επίσης, ΟΧΙ στριπ Ελλάδα, πήγαινε για FUE και βάλε και μερικά μοσχεύματα και στην ουλή από την προηγούμενη σου μμ και επιπρόσθετα κάνε και ένα μικρό SMP (τατουαζ) στην ουλή και θα μπορείς ακόμα και να τα ξυρίζεις.

Παιδια κανεις δεν ειπε για στριπ στην Ελλαδα.Αν ζητησω απο d@@ να δω απο κοντα αποτελεσματα θα δεχτουν?Για τις αλλεσ κλινικες πως θα δω απο κοντα πρεπει να κανω ταξιδι.Εμενα δεν με ενδιαφερει να γινω τελειως ντουμπανο αν και τηα μου αρεσε απλα να τα κοβω 12 εκ και να φαινεται οτι εχω παντου μαλλια.

Μπλουζα