παρενέργειες της ΑΑ

axel

New Member
Καλησπέρα,

Χωρίς να παίρνω κάποια φαρμακευτική αγωγή νιώθω τελευταία κάποια "πράγματα" να συμβαίνουν στο κεφάλι μου. Τι εννοώ; Το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο νιώθω συχνά στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα αραίωσης ένα μούδιασμα προς κάψιμο και κάτι τσιμπιματάκια, λές και κάποιος με τσιμπάει με μια βελόνα. Έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο; Σημαίνει άραγε ότι εξελίσεται πιο επιθετικά η τριχόπτωση; Ή μήπως είναι ψυχολογική απόροια του γεγονότος ότι το τελευταίο διάστημα με απασχολεί το θέμα και το σκέφτομαι συχνότερα;
Αν ξέρεις κάποιος ας πει μια άποψη. Ευχαριστώ.

edit: μια υποσημείωση. Δεν παρατηρώ αυξημένη απώλεια μαλλιών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairDerp

Καραφλοκόρακας
axel είπε:
Καλησπέρα,

Χωρίς να παίρνω κάποια φαρμακευτική αγωγή νιώθω τελευταία κάποια "πράγματα" να συμβαίνουν στο κεφάλι μου. Τι εννοώ; Το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο νιώθω συχνά στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα αραίωσης ένα μούδιασμα προς κάψιμο και κάτι τσιμπιματάκια, λές και κάποιος με τσιμπάει με μια βελόνα. Έχει δει κάποιος κάτι παρόμοιο; Σημαίνει άραγε ότι εξελίσεται πιο επιθετικά η τριχόπτωση; Ή μήπως είναι ψυχολογική απόροια του γεγονότος ότι το τελευταίο διάστημα με απασχολεί το θέμα και το σκέφτομαι συχνότερα;
Αν ξέρεις κάποιος ας πει μια άποψη. Ευχαριστώ.

edit: μια υποσημείωση. Δεν παρατηρώ αυξημένη απώλεια μαλλιών

Και εγω τα παρατηρω αυτα. Μαλλον απο την ΑΑ θα ειναι αν και σε μενα παιζει να ειναι και απο την σμηγ. δερματιτιδα...

sadman73

Member
Akριβως τα ιδια συμτωματα εχω και εγω,καψιματακια ετσι οπως τα περιγραφεις και τσιμπηματα.Ηταν συχνοτερα απο τα 34 περιπου,μετα σταματησαν εκει γυρω στα 40 οπου ειχα πλεον εμφανη αραιωση σε ολες τις ζωνες εκτος απο το crown,και τωρα στα 41,ξαναρχισαν παλι!

axel

New Member
Sadman λες ότι είναι μια ένδειξη ότι εξαπολύεται επίθεση, αρχίζει και δουλεύει πιο έντονα ο μηχανισμός που προκαλεί τριχόπτωση;

sadman73

Member
axel είπε:
μια ένδειξη ότι εξαπολύεται επίθεση, αρχίζει και δουλεύει πιο έντονα ο μηχανισμός που προκαλεί τριχόπτωση;
ετσι νομιζω οτι ειναι αποκλειστικα ο μηχανισμος της ΑΑ,γιατι δε εχω καποιο αλλο συμτωμα π.χ φαγουρα κ.τ.λ

xk

Active Member
axel είπε:
Sadman λες ότι είναι μια ένδειξη ότι εξαπολύεται επίθεση, αρχίζει και δουλεύει πιο έντονα ο μηχανισμός που προκαλεί τριχόπτωση;

αυτό είναι...

πιστευω καταστρέφονται/απενεργοποιούνται(καποια μέρα ίσως μάθουμε τι από τα δυο) οι θύλακες...εγώ είχα και λίγους πονοκεφάλους εκείνες τις μέρες των τσιμπημάτων...τρίχες δεν έβλεπα στην ντουζιερα ούτε στο μαξιλάρι οπότε και είπα ότι ενταξει δε θα είνα ιτίποτα,1-2 μήνες μετά όμως έχασα για πάντα τους κροτάφους...τραγικές καταστάσεις γιατί ήταν και οι πρώτες επιθέσεις της ΑΑ στην ουσία + ότι ήμουν και πιτσιρικάς

επίσης πιστευω είναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ τριχόπτωση γιατι στα σημεία αυτά που ειχα τα τσιμπήματα εφυγαν γρηγορα οι τρίχες και έμεινε κρανιου τόπος αργότερα(εννοω ότι στους κροτάφους δεν έχω καν τα μικρά χνοδάκια τωρα πια)...ενω στο μπιφτέκι που άδειαζα αργά αργα όσο πέρναγαν τα χρόνια δε ένιωσα ποτέ τσιμπήματα,πάντα ο κουρέας ανακάλυπτε ότι αραίωνα σιγά σιγα εκει πίσω χωρις να παίρνω είδηση τι γίνεται

Μπλουζα