παιζςι λαθος διαγνωση??

shetabi@

New Member
γεια σας.. ειχα γραψει πριν λιγο καιρο σχετικα μετην τριχοπτωση που αντιμετωπιζω τους τελευταιους 3 μηνες.. αρχικα διαγνωστηκε ΑΑ απο εναν εμπιστο γιατρο και ακολουθω εδω και ενα μηνα θεραπεια... επισκευτηκα και ενα δευτερο εξισου καλο για να μου επισφραγισει τη διαγνωση .. αυτος ομως διαφωνησε.μου ειπε πως ο ιδιος δεν παρατηρησε κατι λαθος , ειπε πως ειναι δυσκολο να εχω κατι τετοιο λογω του νεαρου της ηλικιας μου (20) απο τη στιγμη που δεν εχω ορμονικα και πως η τριχοπτωση που ειχα οφειλεται στο πολυ μεγαλο στρες που αντιμετωπισα περιπου πριν 4-5 μηνες. με διαβεβαιωσε μαλιστα πως η πυκνοτητα θα αποκατασταθει..και ρωταω εγω.. παιζει κατι τετοιο η απλα ηθελε να με καθησυχασει επειδη με ειδε αγχωμενη?? και κατι ασχετο.. στην γυναικεια ΑΑ δεν διατηρειται η μετωπιαια γραμμη?? κι αν οντως εγω πασχω απο ΑΑ γιατι παρατηρω εντονη αραιωση στη δεξια μετωπιαια γραμμη??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Απ: παιζςι λαθος διαγνωση??

Το μήνυμα που έγραψα πριν δεν ισχύει....

Με συγχωρείς νόμιζα οτι είσαι άντρας, μετα κατάλαβα οτι είσαι γυναίκα.

Αρα ακυρο αυτα που εγραψα πριν.

Υ.γ. αν θέλει κάποιος αντμιν να σβησει αυτό το μήνυμα
 
Απ: παιζςι λαθος διαγνωση??

Πες μας αν αραιωνει μονο το πανω μερος και το πεταλο μενει ανεπαφο, η αραιωνεις και στα πλαγια και πισω.

Κοιτα τους καραφλες αντρες γυρω σου. Αν αραιωνεις μονο εκει που ειναι αυτοι καραφλοι, τοτε ειναι ΑΑ 99% αν αραιωνεις και εκει που οι καραφλες εχουν μαλλια, τοτε οχι.
 

kkathi

Member
Απ: παιζςι λαθος διαγνωση??

Συνήθως οι γυναίκες δεν αραιώνουμε με τον ιδιο τρόπο που αραιώνουν οι άντρες.
Πολλές φορές σε εμάς ξεκινά από τη χωρίστρα μας . Η δεξιά μετωπιαία γραμμή ειναι αυτή της χωρίστρας σου;
Πολλές επίσης φορές (απο την εμπειρία μου το λεω αυτό) ειναι δύσκολο και για τον δερματολόγο να κάνει ακριβή διάγνωση κυρίως οταν το πρόβλημα ειναι στην εναρξή του. Εμένα στην αρχή 2 μου ειπανε οτι δεν έχω τιποτα.
Παρόλα αυτά μεταξύ δυο διαφορετικών διαγνώσεων και εγω θα πρότεινα και μια τριτη αποψη...
 

shetabi@

New Member
Απ: παιζςι λαθος διαγνωση??

ναι η δεξια μετωπιαια γραμμη ειναι της χωριστρας.... δεν ξερω μου φαινεται οτι μαλλια χανονται απο ολο το κεφαλι... αραιωση δεν ειναι ορατη ακομη πουθενα αλλου. ομως τα μαλλια μου ξερω οτι ειναι τα μισα απο αυτα που ειχα πριν 5 μηνες. απλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ψαξω και 3ο γιατρο γιατι αφενος δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο (αυτοι οι 2 ηταν συστημενοι -μαλιστα ο πρωτος μου συστησε το δευτερο,- και ξερω οτι ειναι εμπειροι στο θεμα) και αφετερου νομιζω οτι οσο πιο πολυ το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ με καταβαλει ψυχολογικα. φοβαμαι οτι δεν προκειται να απαλλαγω ποτε απ αυτο το αγχος.. εσεις που αντιμετωπιζετε το προβλημα περισσοτερο καιρο ειστε οκ?? ζειτε οπως πριν? γτ εμενα μ φαινεται εχω αρχισει και τα χανω!!!
 
Μπλουζα