οσοι χρησιμοποιουν proscar propecia....

unknownstar

New Member
Weznehm - μαλλον να μην το διατυπωσα σωστα....

διαβασα τις παρενεργειες... κ τρομοκρατηθηκα οταν καταλαβα οτι ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που διαβασα...

αυτο εννοω. Ευχομαι τωρα να ειμαι σαφης.

Chs - Ευχαριστω για το σχολιο σου αλλα εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι ψυχολογικο για τον παραπανω λογο. μιλησα και με γιατρο.. αυτη η ουσια κανει ακριβως αυτο.. εχει επιδραση στην ΕΠΙΥΘΜΙΑ για σεξ (οπως εχει τωρα σε εμενα) κ δημιουργει συχνοουρια κ κακο υπνο.. τα εχω τωρα κ τα 3.. κ πριν διαβασω για τις παρενεργειες... απλα ο τρομος, μου δημιουργηθηκε οταν το επαληθευσα...

Απαντηση του γιατρου ειναι οτι θα φυγει...πηρα γυρω στις 3 γνωμεσ.. η ερωτηση ειναι.. ποσο καιρο θα κανει ? ενα χρονο ? 2 μηνες? φανταζομαι εξαρταται απο τον οργανισμο..

και αφου φυγει.. θα ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ημουν ?

Ηλπιζα να εχει βρεθει κανεις στιν ιδια θεση για να μας πει.

Και ναι.. νιωθω τα μαλια μου λιγο καλυτερα μεσα σε 20 μερες που το πηρα. ταπεινη μου αποψη βεβαια ειναι οτι δεν αξιζει, οταν χανεις λιγο απο τον ανδρισμο σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Συμφωνώ με το φίλο Chs, ο ψυχολογικός παράγοντας είναι σημαντικός.

Χρησιμοποιώ για μια 8ετία σχεδόν τη φιναστερίδη και δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα. Και η δόση λίγο πιο ανεβασμένη στο 1.25mg από την ασφαλή (όπως προβλέπεται απο τις κλινικές δοκιμές του 1 mg). Αυτό δεν σημαίνει οτι μπορει να μην εχει παρενεργειες σε σενα. Αλλά αν θελεις την γνώμη μου, πιστεύω είναι πολύ μικρό το διάστημα των 20ημερών για να δεις αποτελέσματα, υποθέτω σε κάποιο βαθμό αυτό ισχύει και για τις παρενέργειες, οπότε μην αγχώνεσαι. Ενα λογικο ερωτημα:
Εαν δηλαδη στις 20 μερες κανει τετοια ζημια στο 1mg τοτε μετα απο χρονια χρήσης ή και με μεγαλύτερη δόση τι θα επρεπε να γινεται;

Όσον αφορά τη μακροχρόνια χρήση και αποτελεσματικότητα με το καιρό χάνει όπως γράφουν και άλλοι χρήστες (και το βλέπω σε μένα), καμία σχέση με τα πρώτα 2-3 χρόνια.

Εξάλλου και σε ξένα φόρουμ αναφέρεται σε συζητήσεις από γιατρούς του εξωτερικού:

Στο τέλος η φυσική προδιάθεση θα κερδίσει.

Λυπάμαι που το λέω πολύ θα ηθελα να ειναι αλλιώς...εκτός και αν κάτι αλλάξει στο μέλλον..

Ετσι ειναι απλα θα οδηγηθεις εκει που ειναι να οδηγηθεις πολυ πολυ αργοτερα απο το αμα δεν επαιρνες και παντα μα παντα για οσο παιρνεις θα εισαι σε καλυτερη μοιρα απο το να μην επαιρνες καθολου.

michael_ts είπε:
Συμφωνώ με το φίλο Chs, ο ψυχολογικός παράγοντας είναι σημαντικός.

Χρησιμοποιώ για μια 8ετία σχεδόν τη φιναστερίδη και δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα. Και η δόση λίγο πιο ανεβασμένη στο 1.25mg από την ασφαλή (όπως προβλέπεται απο τις κλινικές δοκιμές του 1 mg). Αυτό δεν σημαίνει οτι μπορει να μην εχει παρενεργειες σε σενα. Αλλά αν θελεις την γνώμη μου, πιστεύω είναι πολύ μικρό το διάστημα των 20ημερών για να δεις αποτελέσματα, υποθέτω σε κάποιο βαθμό αυτό ισχύει και για τις παρενέργειες, οπότε μην αγχώνεσαι. Ενα λογικο ερωτημα:
Εαν δηλαδη στις 20 μερες κανει τετοια ζημια στο 1mg τοτε μετα απο χρονια χρήσης ή και με μεγαλύτερη δόση τι θα επρεπε να γινεται;

Όσον αφορά τη μακροχρόνια χρήση και αποτελεσματικότητα με το καιρό χάνει όπως γράφουν και άλλοι χρήστες (και το βλέπω σε μένα), καμία σχέση με τα πρώτα 2-3 χρόνια.

Εξάλλου και σε ξένα φόρουμ αναφέρεται σε συζητήσεις από γιατρούς του εξωτερικού:

Στο τέλος η φυσική προδιάθεση θα κερδίσει.

Λυπάμαι που το λέω πολύ θα ηθελα να ειναι αλλιώς...εκτός και αν κάτι αλλάξει στο μέλλον..

unknownstar

New Member
michael σε ευχαριστω..

τεινω να συμφωνω με τα σχολια σου... πιστευω κ εγω οτι θα φυγει.... κ δεν ειναι οτι εχω χασει τι στυση μου αλλα εμφανεστατα εχει επιρεασει τι λιμπιντο..

υποθετω θα κανω λιγο υπομονη.

χρησιμοποιεις προπεσια η καποιο αλλο φαρμακο ? δε ξερω αν εχει διαφορα.. αν παιρνεις προπεσια.. κ δεν ειδες ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απο τα συμπτοματα που ειπα... νομιζω εισαι εξαιρεση...απο οτι εχω διαβασει στο νετ ... η πλειοψηφια ειχε θεμα..

unknownstar είπε:
michael σε ευχαριστω..

τεινω να συμφωνω με τα σχολια σου... πιστευω κ εγω οτι θα φυγει.... κ δεν ειναι οτι εχω χασει τι στυση μου αλλα εμφανεστατα εχει επιρεασει τι λιμπιντο..

χρησιμοποιεις προπεσια η καποιο αλλο φαρμακο ? δε ξερω αν εχει διαφορα.. αν παιρνεις προπεσια.. κ δεν ειδες ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απο τα συμπτοματα που ειπα... νομιζω εισαι εξαιρεση...απο οτι εχω διαβασει στο νετ ... η πλειοψηφια ειχε θεμα..

Τίποτα φίλε unknownstar,
Εμπειρικά πιστεύω ναι ότι θα φύγει..αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό να το λέω, γιατί δεν είμαι ειδικός, αλλά όπως σου είπα είναι πολύ μικρό το διάστημα τόσο για αποτελέσματα όσο και για παρενέργειες. Σημασία έχει εσύ να νιώθεις καλά, οπότε σε αυτά τα πλαίσια καλά έκανες και σταμάτησες.
Proscar 1,25mg παίρνω. Δεν θεωρώ όμως οτι υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ proscar - propecia.
Πρόβλημα δεν είχα σχεδόν κανένα, αν εξαιρέσεις τη μείωση των τριχών στο σώμα τόσο σε αριθμό όσο και σε πάχος, αλλά για μένα αυτό ήταν επιθυμητό. Σωματικά καμμία άλλη παρενέργεια τουλάχιστον έως τώρα που σου γράφω.
Νομίζω δεν είμαι εξαίρεση, αν κάνει κανείς μια περιήγηση σε φόρουμ του εξωτερικού θα δει αρκετές περιπτώσεις.

Όλα θα πάνε καλά και θα το δεις.

weznem

Well-Known Member
michael_ts είπε:
unknownstar είπε:
michael σε ευχαριστω..

Τίποτα φίλε unknownstar,
Εμπειρικά πιστεύω ναι ότι θα φύγει..αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό να το λέω, γιατί δεν είμαι ειδικός, αλλά όπως σου είπα είναι πολύ μικρό το διάστημα τόσο για αποτελέσματα όσο και για παρενέργειες. Σημασία έχει εσύ να νιώθεις καλά, οπότε σε αυτά τα πλαίσια καλά έκανες και σταμάτησες.
Proscar 1,25mg παίρνω. Δεν θεωρώ όμως οτι υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ proscar - propecia.
Πρόβλημα δεν είχα σχεδόν κανένα, αν εξαιρέσεις τη μείωση των τριχών στο σώμα τόσο σε αριθμό όσο και σε πάχος, αλλά για μένα αυτό ήταν επιθυμητό. Σωματικά καμμία άλλη παρενέργεια τουλάχιστον έως τώρα που σου γράφω.
Νομίζω δεν είμαι εξαίρεση, αν κάνει κανείς μια περιήγηση σε φόρουμ του εξωτερικού θα δει αρκετές περιπτώσεις.

Όλα θα πάνε καλά και θα το δεις.

και στα γεννια μειωση φιλε? εκει ειναι θεμα αν μειωθουν..

unknownstar είπε:
Weznehm - μαλλον να μην το διατυπωσα σωστα....

διαβασα τις παρενεργειες... κ τρομοκρατηθηκα οταν καταλαβα οτι ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που διαβασα...

αυτο εννοω. Ευχομαι τωρα να ειμαι σαφης.

Chs - Ευχαριστω για το σχολιο σου αλλα εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι ψυχολογικο για τον παραπανω λογο. μιλησα και με γιατρο.. αυτη η ουσια κανει ακριβως αυτο.. εχει επιδραση στην ΕΠΙΥΘΜΙΑ για σεξ (οπως εχει τωρα σε εμενα) κ δημιουργει συχνοουρια κ κακο υπνο.. τα εχω τωρα κ τα 3.. κ πριν διαβασω για τις παρενεργειες... απλα ο τρομος, μου δημιουργηθηκε οταν το επαληθευσα...

Απαντηση του γιατρου ειναι οτι θα φυγει...πηρα γυρω στις 3 γνωμεσ.. η ερωτηση ειναι.. ποσο καιρο θα κανει ? ενα χρονο ? 2 μηνες? φανταζομαι εξαρταται απο τον οργανισμο..

και αφου φυγει.. θα ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ημουν ?

Ηλπιζα να εχει βρεθει κανεις στιν ιδια θεση για να μας πει.

Και ναι.. νιωθω τα μαλια μου λιγο καλυτερα μεσα σε 20 μερες που το πηρα. ταπεινη μου αποψη βεβαια ειναι οτι δεν αξιζει, οταν χανεις λιγο απο τον ανδρισμο σου.

τοτε αλλαζει το θεμα.. η αποψη μου ειναι οτι χρειαζεται υπομονη..
ειναι ενα δυνατο φαρμακο..ορμονη επηρεαζει οποτε οι παρενεργειες μπορει και να φυγουν αλλα οχι αμέσως μπορει να εισαι καλα σε 1μηνα, να θελει χρονο το σωμα να προσαρμοστει εφοσον καταφερει να προσαρμοστει.. αν δεις οτι συνεχιζονται πανω απο 2μηνο σταματα το σταδιακα ρίχνοντας την δοση...

<<νομιζω>>
οτι επισημα ο χρονος παρενεργειων μπορει να δαρκεσει και 3μηνες,δηλαδη περισσοτερο απο αυτο το χρονικο διαστημα επιβάλλεται η διακοπη του φαρμακου..

unknownstar

New Member
Σε ευχαριστω Michael.

Κοιτα.. στο νετ ειδα κ εγω ολα τα προβληματα ηταν στο προπερσια.. οχι σε αλλα φαρμακα...

κ εγω πιστευω οτι θα φυγει...

αυτο που κραταω εγω ομως απο ολη την ιστορια... ειναι οτι το φαρμακο εχει περενεργειες...και κατα τη προσωπικη μου αποψη θελει προσοχη...

ειναι πολυ μεγαλο το ψεμα της Merck οτι οι παρενεργειες ειναι στο 2% οταν εχει βουιξει ολο το ιντερνετ... ειναι θρασος..

weznem : αν δεν εδωσα να γινει αντιληπτο σωστα παλι, το εχο κοψει μαχαιρι το φαρμακο πριν απο μια εβδομαδα.. δε μπηκα στι διαδικασια να ελλατωσω τη δοση...

dk1984

Member
weznem είπε:
michael_ts είπε:
Φίλε weznem,

όχι καμμία μείωση στα γέννια μόνο στο υπόλοιπο σώμα.

δεν ειναι περιεργο αυτο?εχεισ καποια εξηγηση?
Εγω οποτε χανω μαλλια την περιοδο εκεινη απο ιουνιο μεχρι κ σεπτεμβρη η τριχες στο σωμα μου κυριως στα χερια αυξανονται πολυ πιστευω οτι αυξανεται η dht

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
unknownstar είπε:
Σε ευχαριστω Michael.

Κοιτα.. στο νετ ειδα κ εγω ολα τα προβληματα ηταν στο προπερσια.. οχι σε αλλα φαρμακα...

κ εγω πιστευω οτι θα φυγει...

αυτο που κραταω εγω ομως απο ολη την ιστορια... ειναι οτι το φαρμακο εχει περενεργειες...και κατα τη προσωπικη μου αποψη θελει προσοχη...

ειναι πολυ μεγαλο το ψεμα της Merck οτι οι παρενεργειες ειναι στο 2% οταν εχει βουιξει ολο το ιντερνετ... ειναι θρασος..

weznem : αν δεν εδωσα να γινει αντιληπτο σωστα παλι, το εχο κοψει μαχαιρι το φαρμακο πριν απο μια εβδομαδα.. δε μπηκα στι διαδικασια να ελλατωσω τη δοση...

σε κατα;λαβα απλα η σωστη λυση ειναι να βγαινεις σταδιακα απο κατι και οχι αποτομα, το ιδιο ισχυει και στην αρχη μιας θεραπειας.. αν το επαιρνες για χρονια και το κοβες αποτομα θα ηταν καταστροφικο για τον οργανισμο σου...τον σοκάρεις...

Panos1982

Well-Known Member
ηθελα να σου κανω μερικα like weznem αλλα εχει αφαιρεθει η εφαρμογη αυτη.....
Πολυ σωστα αυτα που γραφεις και απαντας παντα με συνεση και καλοπροαιρετα...μπραβο...
δε χρειαζονται επιπολαιες και βεβιασμενες κινησεις το σωστο οντως ειναι να αρχιζεις σιγα σιγα κι ετσι και να τελειωνεις μια θεραπεια ακομα κι αν σου κανει κακο....ωστοσο κι εγω οταν βγηκα απ την φινα μαχαιρι την εκοψα....παρ ολο που κ τοτε ηξερα οτι πρεπει σταδιακα....αλλα πολλες φορες οταν εισαι μεσα στον χορο δεν αντιδρας οπως οταν εισαι κουλ στην καρεκλα ηρεμος κ χαλαρος και απλα πληκτρολογεις πληροφορειες για τους αλλους κ οχι για σενα....κανεις αυτο που κρινεις σωστο εκεινη την ρημαδα την ωρα...
Ωστοσο αυτο που ηθελα να πω εκτος του μπραβο στον weznem,ειναι οτι και μαχαιρι να την κοψει κανεις δεν θα δει κατι χειροτερο απ αυτο που ηδη βλεπει την στιγμη που περνει....
οσο για το παιδι που πηρε μονο για 20 μερες το φαρμακο εχω να πω οτι τα πραγματα ειναι αισιοδοξα γιατι οι παρενεργειες που εχεις εμφανισει επειδη δεν εχουν προλαβει να ποτισουν τον οργανισμο σου και να του αλλαξουν καποια στανταρ ορια λειτουργιας του θα επανελθεις γρηγορα.....πολυ γρηγορα....

unknownstar

New Member
Panos - σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τις σκεψεις μου.

μιλας απο εμπειρια προσωπικη η απο κατι που ειδες στο νετ?

και ναι... οι γνωμες που εχω ακουσει συνηγορουν με αυτο που ειπες. Απλα πρεπει να φυγει απο το αιμα κ κανει καπου τοσο οσο ειπες. ενα μισι μηνα..

weznem

Well-Known Member
unknownstar είπε:
Panos - σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις τις σκεψεις μου.

μιλας απο εμπειρια προσωπικη η απο κατι που ειδες στο νετ?

και ναι... οι γνωμες που εχω ακουσει συνηγορουν με αυτο που ειπες. Απλα πρεπει να φυγει απο το αιμα κ κανει καπου τοσο οσο ειπες. ενα μισι μηνα..

o πανος οπως γραφει και η υπογραφη του ηταν χρηστης φιναστεριδης για 3 χρονια νομιζω η καπου εκει, οποτε εχει μια εμπειρια,επισης ειχε και ενα νημα με ολες τις εξετασεις αιματος ορμονικες η μη που εκανε γι α να ελεγχει τον οργανισμο του οσο ηταν στην φιναστεριδη θα σου τα πει και ο ιδιος...κατι που εχω διαβασει χωρις να ξερω αν ισχυει, αλλα σιγουρα κακο δεν κανει... τα καρυδια(μια χουφτα την μερα 10-12καρυδια) εχω διαβασει οτι αυξανουν τον αριθμο και την ποιοτητα του σπερματος ισως κατα μια εννοια να βοηθαει και στην λιμπιντο.. τσεκαρε τροφες φρουτα που βοηθουν την δυτ να ανεβει κατι θα βρεις λογικα.. :blush:

Panos1982 είπε:
ηθελα να σου κανω μερικα like weznem αλλα εχει αφαιρεθει η εφαρμογη αυτη.....
Πολυ σωστα αυτα που γραφεις και απαντας παντα με συνεση και καλοπροαιρετα...μπραβο...
δε χρειαζονται επιπολαιες και βεβιασμενες κινησεις το σωστο οντως ειναι να αρχιζεις σιγα σιγα κι ετσι και να τελειωνεις μια θεραπεια ακομα κι αν σου κανει κακο....ωστοσο κι εγω οταν βγηκα απ την φινα μαχαιρι την εκοψα....παρ ολο που κ τοτε ηξερα οτι πρεπει σταδιακα....αλλα πολλες φορες οταν εισαι μεσα στον χορο δεν αντιδρας οπως οταν εισαι κουλ στην καρεκλα ηρεμος κ χαλαρος και απλα πληκτρολογεις πληροφορειες για τους αλλους κ οχι για σενα....κανεις αυτο που κρινεις σωστο εκεινη την ρημαδα την ωρα...
Ωστοσο αυτο που ηθελα να πω εκτος του μπραβο στον weznem,ειναι οτι και μαχαιρι να την κοψει κανεις δεν θα δει κατι χειροτερο απ αυτο που ηδη βλεπει την στιγμη που περνει....
οσο για το παιδι που πηρε μονο για 20 μερες το φαρμακο εχω να πω οτι τα πραγματα ειναι αισιοδοξα γιατι οι παρενεργειες που εχεις εμφανισει επειδη δεν εχουν προλαβει να ποτισουν τον οργανισμο σου και να του αλλαξουν καποια στανταρ ορια λειτουργιας του θα επανελθεις γρηγορα.....πολυ γρηγορα....

με τιμανε τα καλα σου λογια ειλικρινα,προσπαθω πλεον να βοηθαω απο την μερια μου οσο μπορω με οτι ξερω..
σιγουρα πανο εχεις δικιο εξω απο τον χορο ολα ειναι πιο ευκολα σε αντιθεση με καποιον που βιωνει μια παρενεργεια ασημαντη η σημαντικη... θεωρεις οτι η χρονια χρηση φινας εχει αρκετες πιθανοτητες οταν την διακοψεις να μην επανελθεις στα φυσιολογικα σου σε συναρτηση με την ηλικια που θα εχεις? δηλαδη αν αρχισα φινα στα 25 και την σταματησω σε 10 χρονια στα 35..μπορει και λογω γηρατος να μην εχω τν ιδια λιμπινο.. την ιδια ποσοστητα δυτ στον οργανισμο μου... βεβαια ενα ερωτημα αναπαντητο ειναι και που ξερω ποιο θα ηταν το φυσιολογικο διχως φινα στην συγκεκριμενη ηλικια για τον συγκεκριμενο οργανισμο(οποιος ειναι χρηστης- για παραδειγμα)..

Panos1982

Well-Known Member
Τα λεω οπως ειπε κ ο weznem απο προσωπικη εμπειρια.....
το ποτε θα επανακαμψεις δεν ειναι στανταρ κ ουτε υπαρχει κανονας....ειναι σε τι κατασταση βρισκεται ο οργανισμος σου και πως μπορει να διαχειριστει ολες αυτες τις μεταβολες...δεν ειναι ο χρονος ανακαμψης ιδιος για ολους.....αλαλ οσο λιγοτερο την εχεις παρει τοσο το καλυτερο ειναι, γιατι οι μεταβολες που προκαλει η φινα δεν εχουν προλαβει να μονιμοποιηθουν ακομα στον οργανισμο σου....παντως καλα κανεις και σταματας γρηγορα και ο οποιοσδηποτε εμφανιζει παρενεργειες πρεπει να σταματαει αμεσως να περνει αυτο το διαβολακι...

@weznem καλα κανεις και προσπαθεις να βοηθας, μπορω να διακρινω ευκολα τις προθεσεις σου...αυτο εκανα κι εγω στο παρελθον απλα πλεον δεν ειμαι τοσο active διοτι δεν με απασχολει τα τελευταια χρονια το μαλλι μου γιατι ειναι καλα προς το παρων....
αυτο που λες για τον αν επανελθεις μετα την διακοπη ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι....διοτι ειχα δει μελετες που ελεγαν για το γνωστο "μεταφιναστεριδικο συνδρομο" το οποιο ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει απ αυτο το χαπακι......δλδ μετα την διακοπη του φαρμακου λογο παρενεργειων...ενα ποσοστο ατομων αδυνατει να επιστρεψει στα φυσιολογικα και οι παρενεργειες συνεχιζουν και οχι μονο αυτο αλλα γινονται και ακομα χειροτερες και συμβαινει αυτο που οι γιατροι λενε " καταρευση του ενδοκρινολογικου" καΙ δυστηχως δεν υπαρχει θεραπεια μεχρι σημερα αν παθεις κατι τετοιο....
Η Σουηδια επεβαλε στην μερκ να το αναγραφει αυτο επανω στο κουτια του προπεσια που προοριζονται για την χωρα τους....

Οσο για τις εξετασεις δεν μπορω να πω οτι με προτατευσαν απο κατι....ολα φυσιολογικα μου τα εδειχναν οι εξετασεις....αλλα ο οργανισμος μου στην πραξη κουρκουτι...
και το φανταστικο ξερεις πιο ειναι......η dht μου πριν παρω το χαπι ηταν 2.1 με φυσιολογικα επιπεδα απο 0.3-0.9 και μου λεει ο γιατρος εχεις πολυ μεγαλη dht....και οταν ξαναεκανα οντας χρηστης φινας πλεον εξετασεις ειχα 1.6 νομιζω...και μου λεει αυτη η dht ορμονη βελτιωθηκε αλλα ειναι ακομα υψηλη....κι εγω απ την αλλη σεξουαλικα ειχα καταρευσει...ελα και βγαλε τωρα ακρη...

unknownstar

New Member
Πανο σε ευχαριστω.... ολα μπηκαν τωρα σε μια σειρα....

σου εστειλα προσωπικο μνμ . δες το οταν βρεις ενα λεπτο

ευχαριστω κ παλι

Panos1982

Well-Known Member
dk1984 είπε:
Δηλαδη Πανο1982 αν ειχες θεμα με τα μαλλια θα δοκιμαζες να την ξαναρχισεις?? Σε ρωταω γιατι σκεφτομαι να την αρχισω με 0.8ml

μα εχω προβλημα με τα μαλλια....απλα εχω κανει 1 μεταμοσχευση πριν 4 χρονια και προς το παρων ειμαι οκ....η τριχοπτωησ συνεχιζει ομως...και λογικα σε 2-3 χρονια θα κανω κι αλλη....
φιναστεριδη οι γιατροι να ξερεις σου προτεινουν σχεδον ολοι να περνεις μετα την επεμβαση....αλλα και πριν απ αυτη...!!!!

για μενα βεβαια η αποφαση πλεον ειναι ξεκαθαρη....και αν μπορουσα θα ηθελα πολυ να μην εχω βαλει ποτε αυτη την ουσια στο σωμα μου...ειναι απ τις λιγες φορες που παραδεχομαι οτι εχω μετανιωσει για κατι....

Μπλουζα