οσοι πασχετε απο ακμη τη βοηθεια σας!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

labrini

New Member
Γεια σας και απο εμεναα.. Μια ερωτηση θρλω να κανω.
Συμφωνα με τη δερματολογο εχω και εγω ηπια ακμη και μου εδωσε το indoxyl, μια ενυδατικη και ενα σαπουνι( το σαπουνι δεν το πηρα.. Χρησιμοποιω το δικο μου που ειναι το αμάλθεια). Θελω να ρωτησω αν το indoxyl ασπριζει σεντονια και μαξιλαροθηκες. Γιατι κατι τετοιο ειδα στις οδηγιες.. Επισης γραφει οτι μπορει να ασπρισει και τα μαλλια! Ισχυουν ολα αυτα? Εσεις βαζετε ασπρα σεντονια για να μην τα ξεβαψετε?
 

sito

Active Member
υπαρχει περίπτωση αλλα εμενα δεν μ ειχε συμβει. Γενικα θα σου προτεινα αντι για indoxyl να παραγγειλεις απο εδω ( www.acne.org ) λοσιον βενζοικου υπεροξειδιου 2,5% το θεωρω πολυ καλυτερης ποιοτητας οπως επισης και η ενυδατικη που πουλαν ειναι κορυφαια και τιμες αρκετα καλες
 

νάγια

New Member
Ειχα και γω ακμή και έκανα διάφορες θεραπείες που μόνο έξοδα απογοήτευση και χάσιμο χρόνου μου προσέφεραν.. Κάποια στιγμή άλλαξα δερματολόγο και μου έδωσε θεραπεία 6 μηνών με χάπια a cnotren.. καθώς τελείωσα την θεραπεία (ενας χρόνος και..) δεν εχω ξανα βγάλει παρα μόνο στην περίοδο κανένα οπως ειναι λογικό.. οταν δεν υποχωρούν με τίποτα και γενικά εχεις θέμα καλά ειναι να κανεις μια 6μηνη θεραπεία με χάπια να τελειώνεις.. εχει ταλαιπωρία το ολο θεμα με τα χάπια αλλα περνάει σιγα σιγα.. κάπως ετσι καθάρισα εγω.
 

jsil10901

New Member
Παιδιά καλησπέρα!!!Εγώ είχα πάρει παλιότερα τα acnotren για την ακμή για 3 μήνες!!Τώρα μετά από 2 χρόνια περίπου ίσως και λόγω άγχους έχω βγάλει κάποια και άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα airol.Το πρόβλημα είναι ότι έχω κατακοκκινίσει και ξεφλουδίζομαι άπειρααααα... Βάζω μία κρέμα που μου έδωσε ο δερματολόγος για ερεθισμούς και έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ.. Ίσως έβαλα υπερβολική ποσότητα και έκανα τη βλακεία να βάλω γενικά στις περιοχές που έχω και όχι ακριβώς πάνω στα σπυράκια..ελπίζω να μην μου μείνουν οι κοκκινίλες γιατί έχω τρομάξει..δεν ξέρω είχε κανείς παρόμοια εμπειρία?
 

crossfire

Well-Known Member
Ναι φίλε μου....έτσι κάνει η airol στην αρχή μέχρι να τη συνηθίσει ο οργανισμός ....δεν ειναι τίποτα αυτο.

Σταματάς μέχρι να σου φύγει η κοκκινίλα και ξαναξεκινάς μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά μπαίνεις κάθε μέρα
 

BillR

Member
να ρωτήσω ρε παιδιά
βγάζω τον τελευταίο καιρό σπυράκια κάτω από τους κροτάφους (συγκεκριμένα στα τριγωνάκια)
και δε ξέρω το λόγο.
Παίζει ξούρα στο κεφάλι τους τελευταίους 4 μήνες αλλά τον τελευταίο μήνα άρχισε αυτό.
Έχουμε κάποιον τρόπο αντιμετώπισης;
Μετά το ξύρισμα (που γίνεται συνήθως 2 φορές την εβδομάδα) βάζω πάντα κρέμα After Shave της Nivea.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα