οριακη τεστοστερονη

weznem

Well-Known Member
τι σημασηια εχει σε τι μοναδες μετρησεις μετρανε τις φυσιλογικες τιμες?? αν εισαι φυσιολογικος σε ενα διαφορετικου τυπου μετρησης θα εισαι και στο αλλο διαφορετικο τυπο μετρησης,νομιζω οτι αυτο ειναι λογικο κανω λαθος καπου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Kανεις λαθος. ΙΔΙΕΣ μοναδες μετηρησης (ng/mL), με διαφορετικες οριακες τιμες. Εγω ειμαι μη φυσιολογικος για τις τιμες του ΝΙΜΙΤΣ αλλα φυσιολογικος για τις τιμες του εργαστηριου του badday. Τοσο απλα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
badday είπε:
GOMI οι τιμες ειναι ολικη! ..και η αληθεια ειναι οτι κοιμαμε 5 ωρες την ημερα και παραμελω το φαγητο ..θα μπω σε προγραμμα να τηρω αυτα που αναφερεις μηπως δω διαφορα! .. εχω ψιλοαγχωθει με τα επιπεδα της τεστο.

Αν φτιάξεις τον ύπνο σου και ψαχτείς λίγο με διατροφές τύπου κετο, (με προσοχή κρύβουν κινδύνους) μπορείς να διπλασιάσεις τα ποσοστά σου άνετα.
Με την κέτο το έχω κάνει αρκετές φορές και η τέστο μου εκτοξεύεται μέσα σε 1,5 μήνα.

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Kανεις λαθος. ΙΔΙΕΣ μοναδες μετηρησης (ng/mL), με διαφορετικες οριακες τιμες. Εγω ειμαι μη φυσιολογικος για τις τιμες του ΝΙΜΙΤΣ αλλα φυσιολογικος για τις τιμες του εργαστηριου του badday. Τοσο απλα

τι λογικη εχει αυτο?μπορει για ενα εργαστηριο να ειμαι πολυ καλα και για ενα αλλο να εχω θεμα..
δεν θε επρεπε να οριστει στη χωρα ενο κοινο ευρως φυσιολογικων τιμων?πως λειτουργουν??

Μπλουζα