οι ελληνες πρωταθλητες στη καραφλα???

Georgex6

Well-Known Member
ερευνα μας βγαζει πρωτους στη φαλακρα

"One's ethnicity can increase the chances of going bald."

This idea has been seen as somewhat discriminative and sensitive in nature, however studies have shown that men of Greek or Macedonian heritage have the highest percentage of bald or balding men. Studies done between six countries in Western Europe (Britain, France, Italy, Germany, Spain and Ireland) and four countries in Eastern Europe (Greece, Macedonia, Bulgaria and Romania) show that Greek men of the same age group and study period had the highest percentage of "full crown" baldness or Alopeciae totalis. Another typical study during the same period showed that Greek men (1700 out of 2457 total studied males) also suffered the highest amount of random alopecia areata among men (aged 16-28, typical, non-drug using males)

http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Baldness

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Απ: οι ελληνες πρωταθλητες στη καραφλα???

δε ξερω εγω παντως οταν βλεπω αγγλικο ποδοσφαιρο ολοι στις κερκιδες ειναι ραφλες...πολυ πραμα...μου φαινετε οι Αγγλοι εχουν μεγαλυτερο θεμα...κ το ''επιβεβαιωνει'' κ η telegraph

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16491&subid=2&pubid=128676216

''Το όλο θέμα έχει κατά διαστήματα διακωμωδήσει και ο ίδιος ο Ρούνεϊ ενώ η Telegraph, σε μια πιο επιστημονική προσέγγιση του θέματος, αναφέρει πως βάσει στατιστικής η ανδρογενής αλωπεκία (όπως είναι ο ιατρικός όρος της τριχόπτωσης) «χτυπά» δύο στους τρεις άνδρες στη Βρετανία ενώ οι έρευνες δείχνουν πως ένας εκ των τριών θα έχει χάσει όλα του τα μαλλιά ως τα 45...''

xDante

Member

εγώ θα δώσω μια απάντηση σε αυτό και θα σημειώσω οτι τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά σιγά

ΕΛΛΗΝΑΣ= ΙΧΩΡ = καράφλα = Increased Brain Factors (ενεργοποίση DNA κλπ κλπ )= είμαστε ΤΟΠ :D :D :D :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper

MANKAR

Active Member

πρωτα8λητες στην καραφλα ειναι οι κινεζοι διοτι λογω της διατροφης τους εχει προκυψει 8εμα μεγαλο!!!αυτο το διαβασα σε μια προσφατη ερευνα!!!!

bz

New Member

Καλά τώρα ποια διατροφή ! Οι αυτόχθονες ινδιάνοι ( όσοι έχουν απομείνει ), πολλοί εκ των οποίων είναι πια μέθυσοι , παχύσαρκοι ή και ναρκομανείς ( για λόγους που δεν είναι της παρούσης ) έχουν μηδενικό ποσοστό καράφλας . Τα γονίδια είναι πανίσχυρα !!

xk

Active Member

o δυτικος κοσμος εχει θεμα με τα μαλλια...ευρωπη κ αμερικη...κατι κινες και κατι ιαπωνιες ειναι nw0!!...και πακισταν,δεν εχω δει πακιστανο καραφλα ποτε,τουλαχιστον οχι νεο σε ηλικια...

Μπλουζα