destructor
New Member
Ειμαι μολις 19 χρονων κοπελα κι εδω και εναν χρονο σχεδον εχω τριχοπτωση.Εχω εμφανη κενα στα μαλλια μου.
Ειχα παει στον γιατρο παραπονεμενη για φαγουρα,κοκκινιλες και τριχοπτωση.
Απλως μου γραψε ενα μειγμα budesoderm και μιας αλλης λοσιον της novafarm.
ειχε καποιο αποτελεσμα αλλα το σταματησα.
Τις τελευταιες μερες η φαγουρα εγινε εντονη κι η τριχοπτωση ακομα περισσοτερο.
Η φαρμακοποιος μου εδωσε το σαμπουαν fungoral και επισης εδω και 2-3 μηνες χρησιμοποιω ενα σαμπουαν για την τριχοπτωση (crescina).
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι κατα ποσο αυτη η θεραπεια ειναι αποτελεσματικη και εαν θα επρεπε να παρω ξανα καποια λοσιον μαζι με τα σαμπουαν..
Επισης μια απορια πολυ σημαντικη: τα μαλλια που πεφτουν λογω ξηροδερμιας επανεκφυονται;
Διαβαζω απο δω κι απο κει πως οχι, αλλα μια αισθητικος μου ειπε οτι ξαναβγαινουν μολις το δερμα ηρεμησει..
Βοηθηστε με, ειμαι ετοιμη να πεσω σε καταθλιψη :-[ :'(
:'( :worshipper
Ειχα παει στον γιατρο παραπονεμενη για φαγουρα,κοκκινιλες και τριχοπτωση.
Απλως μου γραψε ενα μειγμα budesoderm και μιας αλλης λοσιον της novafarm.
ειχε καποιο αποτελεσμα αλλα το σταματησα.
Τις τελευταιες μερες η φαγουρα εγινε εντονη κι η τριχοπτωση ακομα περισσοτερο.
Η φαρμακοποιος μου εδωσε το σαμπουαν fungoral και επισης εδω και 2-3 μηνες χρησιμοποιω ενα σαμπουαν για την τριχοπτωση (crescina).
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι κατα ποσο αυτη η θεραπεια ειναι αποτελεσματικη και εαν θα επρεπε να παρω ξανα καποια λοσιον μαζι με τα σαμπουαν..
Επισης μια απορια πολυ σημαντικη: τα μαλλια που πεφτουν λογω ξηροδερμιας επανεκφυονται;
Διαβαζω απο δω κι απο κει πως οχι, αλλα μια αισθητικος μου ειπε οτι ξαναβγαινουν μολις το δερμα ηρεμησει..
Βοηθηστε με, ειμαι ετοιμη να πεσω σε καταθλιψη :-[ :'(