ξαφνική τριχοφυία μετά από 15 μήνεs χρήσηs proscar.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akol

Member
Απ: ξαφνική τριχοφυία μετά από 15 μήνεs χρήσηs proscar.

θέλω επίσηs να ευχηθω σε όλουs καλη επιτυχχία.και ναμην εγκαταλείπουν τιs προσπάθειεs.όσο για τη φίνα όποιοs με ρωτάει απαντάω όλα καλά.sex ok στύση οκ.κατά βάθοs όμωs ξέρω την πικρή αλήθεια ότι πρόκειται για ενα άτιμο φάρμακο που μου έχει επηρεάσει την libido.αs μην το αναλύσουμε όμωs γιατι θα καταντήσει κουραστικό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akol

Member

έτσι κάνειs σε όλο το σωμα?? και όταν αρχίζουν να βγαίνουν δεν φαίνεται άσχημα ειδικά στην παραλία??

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ρε chill out, τρίχες στην πλάτη φυσιολογικές είναι αν δεν είναι καμιά 5ποντη κουβέρτα, άντρες είμαστε!

Αν σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ, κάνε αυτό που λέει ο skeptikistis, με το trimmer στη σκάλα 2 και ούτε που θα το καταλαβαίνει κανένας. Πάντως εκτός κι αμα είσαι καμιά ακραία περίπτωση (που δεν πιστεύω να 'σαι) άστες να υπάρχουν, καμιά γυναίκα δεν έχει πρόβλημα και ούτε μοντέλα είμαστε, ούτε για πασαρέλα θα πάμε. Σκέψου ότι αν μπεις σε διαδικασία αποτρίχωσης/ξυρίσματος θα πρέπει να το συντηρείς συνέχεια για να μη φαίνεται χάλια μετά. Το λέω ως πρώην ναρκισσόφλωρος που ξύριζε στήθος και βλακείες μπας και γαμήσει δυο σαβούρες παραπάνω.

Αγκάλιασε τον εσωτερικό Κλίντ και στ'αρχίδια σου όλα. Ακους εκεί ανησυχία για τρίχες στην πλάτη...

akol

Member

περισσότερο ανησυχώ που βγήκαν τώρα τελευταία λόγω τηs φίναs μάλλον.oπότε μιλάμε για παρενέργεια...

Hairboost

Member

μπορει να ειναι και απτην μινοξιδιλη

akol

Member

δεν παίρνω μινόξ.και κανενα αλλο φαρμακο.

loukas

Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Ρε chill out, τρίχες στην πλάτη φυσιολογικές είναι αν δεν είναι καμιά 5ποντη κουβέρτα, άντρες είμαστε!

Αν σε πειράζει ΤΟΣΟ πολύ, κάνε αυτό που λέει ο skeptikistis, με το trimmer στη σκάλα 2 και ούτε που θα το καταλαβαίνει κανένας. Πάντως εκτός κι αμα είσαι καμιά ακραία περίπτωση (που δεν πιστεύω να 'σαι) άστες να υπάρχουν, καμιά γυναίκα δεν έχει πρόβλημα και ούτε μοντέλα είμαστε, ούτε για πασαρέλα θα πάμε. Σκέψου ότι αν μπεις σε διαδικασία αποτρίχωσης/ξυρίσματος θα πρέπει να το συντηρείς συνέχεια για να μη φαίνεται χάλια μετά. Το λέω ως πρώην ναρκισσόφλωρος που ξύριζε στήθος και βλακείες μπας και γαμήσει δυο σαβούρες παραπάνω.

Αγκάλιασε τον εσωτερικό Κλίντ και στ'αρχίδια σου όλα. Ακους εκεί ανησυχία για τρίχες στην πλάτη...
:D :D :D :D :D :D :D εισαι ατομο φιλαρακι :worshipper :worshipper :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

Εγώ αυτό το έπαθα από μινοξ. τρίχες στα ζυγωματικά και κάποιες τρίχες στην πλάτη.

mikipitri

Member

akol μην ανυσηχεις... το είχα πάθει και εγώ όταν χρησιμοποιούσα μίνοξ και φινα... είχε πυκνώσει το μαλλί απίστευτα αλλά στα φρύδια ακόμα και στα δάχτυλα των χεριών είχα γεμίσει τρίχες επίσης... σταμάτησα για κάνα δίμηνο τη θεραπεία (άντε να την εφάρμοζα 2 φορές την εβδομάδα) και εξαφανίστηκαν όλες οι τρίχες χωρίς να το καταλάβω... το κακό είναι ότι εξαφανίστηκε και ότι καλό είχε γίνει στο κεφάλι και τώρα ξαναπροσπαθώ από την αρχη... για αυτό όπως λένε και τα υπόλοιπα παιδιά, γράφτο στα π@π@ρια σου το ότι έχεις κάποιες τρίχες παραπάνω στην πλάτη... και ούτε καν να τις ξυρίσεις... μια χαρά σε βλέπω εγώ (τώρα τουλάχιστον, μετά από αυτά που τράβηξες), οπότε κοίτα να περνάς καλά και μην ασχολείσαι με τρίχες... στην πλάτη τουλάχιστον :D :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα