ξαφνική τριχοφυία μετά από 15 μήνεs χρήσηs proscar.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akol

Member
καλησπέρα.δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανυσηχώ ή αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενοs. το τελευταίο τρίμηνο γέμισε το κεφάλι μου πόλλέs μα πάρα πολλέs τρίχεs.χθεs βράδυ όμωs και για πρώτη φορά μετά απο 15 μήνεs χρήσηs προσκαρ παρατήρησα οτι γέμισε και η πλάτη τρίχεs.το προσεξε η κοπέλα μου πρωτη και μετα οταν το είδα και εγώ με έπιασε εναs ψιλοπανικόs.είναι φυσιολογικό?? ξέρει κανείs??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: ξαφνική τριχοφυία μετά από 15 μήνεs χρήσηs proscar.

παρεπιπτοντως στο κεφαλι εισαι τουμπανο!!!τι nw ησουν???Στο propecia στο φυλλο οδηγιων χρησης δεν αναφερει καμμια τετοια παρενεργεια(θα μου πεις τους εμπιστευεσαι τους τυπους της merc,,???)Πρωτη φορα ακουω για τετοια παρενεργεια απο φινα,στην υπογραφη σου δεν λες τιποτα για μινοξ που συνηθως φταιει για τετοια παρενεργεια :chinscratch

tatini

New Member

έχουμε και το πριν; φοβερό μαλλί όντως.

akol

Member

ειναι επικύνδινα πολλεs οι τριχεs στην πλατη.επισηs παρατηρώ πύκνωση στα φρύδια.εχω τρομοκρατηθεί.μινοξ δεν παίρνω.κατι σαν αρκούδοs παω να γίνω.νομίζω πρεπει να σταματησω το χάπι.

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλα πας, σε πολλούς η θεραπεία αποδίδεις σε περισσότερο απο 12 μήνες.

bger

New Member

Μηπως πηρες καμμια αντιβιωση με κυκλοσπορινη;
Συνηθως αυτη βγαζει τριχα στην πλατη.

βρε φιλε akol με τον πονο μας παιζεις?τι μαλλι ειναι αυτο!!χαχαχα!εχεις μαλλι σαν του Μπεζου....!το πριν δηλαδη πως ηταν?σαν του Ρουβα?και λες σε επιασε η φιναστεριδη...

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ρε φίλε, μας δουλεύεις; Έπαιρνες για NW1 φιναστερίδη; Σοβαρά τώρα;

Trolling και διαφήμιση μου κάθεται το post, before-pics or it didn't happen.

akol

Member

ούτε καν ξέρειs τι nw ήμουν ,ούτε τι μεταμοσχεύσειs μπορεί να έχω κάνει στη ζωή μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο.στα25 είχα τα μισά μαλλιά από αυτά που έχω τώρα.και είμαι 38.και κακόs έβαλα τιs φώτο γιατί το θέμα μου ήταν οι τρίχεs στην πλάτη και όχι στο scalp.αλλά αφού τα ξέρειs όλα εσύ ναι κάνω διαφίμηση στο proskar.και άνοιξα το θέμα για να προτρέψω τον κόσμο να πάρει το υπέροχο φάρμακό μαs.ικανοποιημένοs?????
** όσο για το φίλο που ρώτησε για την αντιβίωση δεν παίρνω καμία αντιβίωση και κανένα άλλο φάρμακο.
πολύ βιαστική επίθεση.καλή συνέχεια σε όλουs.

ApofasismenosPsyxakias

Όπα όπα, μπρρρτ, down boy!

Τα λένε αυτά!

Εγώ είδα ένα πόστ τέλειου NW1 να λέει για Προσκάρ και λέω μας δουλεύουν. Αν παίζει ιστορικό ΜΜ και εντατικών θεραπειών, πάσο, κομπλέ. Τα λένε αυτά όμως εδώ μέσα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για σκέψου και γω να πόσταρα το NW0-Τούμπανο και να λεγα πόσο υποφέρω και ότι πιστεύω πως το Minox δε δουλεύει πια..θα με λυντσάραν τα παιδιά και θα 'χαν δίκιο!

Hairboost

Member

akol είπε:
ούτε καν ξέρειs τι nw ήμουν ,ούτε τι μεταμοσχεύσειs μπορεί να έχω κάνει στη ζωή μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο.στα25 είχα τα μισά μαλλιά από αυτά που έχω τώρα.και είμαι 38.και κακόs έβαλα τιs φώτο γιατί το θέμα μου ήταν οι τρίχεs στην πλάτη και όχι στο scalp.αλλά αφού τα ξέρειs όλα εσύ ναι κάνω διαφίμηση στο proskar.και άνοιξα το θέμα για να προτρέψω τον κόσμο να πάρει το υπέροχο φάρμακό μαs.ικανοποιημένοs?????
** όσο για το φίλο που ρώτησε για την αντιβίωση δεν παίρνω καμία αντιβίωση και κανένα άλλο φάρμακο.
πολύ βιαστική επίθεση.καλή συνέχεια σε όλουs.
επρεπε να γραψεις στο 1ο ποστ, εχω τριχοπτωση απο μικρος, εχω παρει διαφορες θεραπειες και εχω κανει και μεταμοσχευση. Δεν ειναι τοσο φοβερο....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

O συλλογισμός που διάβασα παραπάνω οτι άτομο με nw1 δεν πρέπει να λαμβάνει φίνα ειναι για εμένα λανθασμένος. Το κακό το χτυπάμε στην ρίζα... μακάρι να είχα τις σημερινές γνώσεις το 2002 όταν με χτύπησε η ασθένεια. Θα είχα σώσει πολλά περισσότερα μαλλια.

crossfire

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
O συλλογισμός που διάβασα παραπάνω οτι άτομο με nw1 δεν πρέπει να λαμβάνει φίνα ειναι για εμένα λανθασμένος. Το κακό το χτυπάμε στην ρίζα... μακάρι να είχα τις σημερινές γνώσεις το 2002 όταν με χτύπησε η ασθένεια. Θα είχα σώσει πολλά περισσότερα μαλλια.

Μπραβο ρε danceworld.....ηθελα να γραψω ακριβως το ιδιο αλλα δεν ηθελα να γινω κουραστικος γιατι το εχω πει 100 φορες...
Μακαρι να ειχα την γνωση που εχω τωρα,πριν 10 χρονια..
Απο 20 χρονων θα επαιρνα φινα

ApofasismenosPsyxakias

Συνάδελφοι και γω μαζί σας!

Αν ανιχνεύσεις τριχόπτωση, απ'την αρχή ορμάς για να σώσεις όσο περισσότερα μπορείς!

Είδα το παλλικάρι όμως μιας κάποιας ηλικίας και NW1 οπότε λέω τι διάολο, γλίτωσε αυτός και τώρα παίρνει προσκάρ; Δεν έβγαζε νόημα, αλλά τώρα νταξ να 'ουμ, πάσο όλα :)

akol

Member

όντωs παιδια ,sorry,έπρεπε να γράψω πιο αναλυτικά.αλλά το θέμα μου βασικά είναι η τριχοφυία στην πλάτη.τι γινεται τώρα?? τι να κάνω?? να πάω σε γιατρό??βλέπω και νέεs τριχεs στα φρύδια....

kapa

Μέλος του προσωπικού

akol είπε:
όντωs παιδια ,sorry,έπρεπε να γράψω πιο αναλυτικά.αλλά το θέμα μου βασικά είναι η τριχοφυία στην πλάτη.τι γινεται τώρα?? τι να κάνω?? να πάω σε γιατρό??βλέπω και νέεs τριχεs στα φρύδια....
Τίποτα μην κανεις δεν είναι κάτι ανησυχητικό,μόνο βγαζε τις τρίχες μεταξύ απο τα φρυδια.
Το ποιο πιθανό είναι να προήλθε λόγο ηλικίας

tatini

New Member

Αποτρίχωση στα φρύδια και λίγη μάσκαρα για βλεφαρίδες με όγκο και θα είσαι κούκλα

GATOS

New Member

ΦΙΛΟΣ AKOL ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΥ . ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΝW ΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ , ΤΙ ΝW ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ Κ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΙΝΑ ΤΙ ΝW ΗΣΟΥΝ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ Κ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΕΣ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

bz

New Member

ακολ έχω διαβάσει για περιπτώσεις που η φιναστερίδη προκάλεσε τριχοφυία στο σώμα ( όπως και περιπτώσεις που έκανε το αντίθετο ) . Οπως σωστά ειπώθηκε , πολλα άτομα αναπτύσουν τριχοφυία στο σώμα με το πέρασμα των χρόνων.

Θα σε παρακαλέσω και εγώ να μας πεις δυο λόγια για τα μαλλιά σου . Στις ερωτήσεις του Γάτου να προσθέσω : Χρησιμοποιείς οποιοδήποτε κονσίλερ ; Πόσες μεταμοσχέυσεις έκανες , τι τύπου και πόσα γκραφτς / τρίχες έβαλες ;

akol

Member

πηρα ενα τσιμπιδακι απο τα hondos και εβγαλα καποιεs τριχεs απο τα φρυδια.ειναι λιγο αστείο.αυριο θα κανω αποτριχωση στην πλάτη.θα μου κανει η κοπελα (με κερί ή μηχχανή???)δεν ξέρω ακόμη.θα πρεπει να παρατηρησω αν θα συνεχισουν να βγαινουν τριχεs.και αν συνεχίσουν θα κόψω την φίνα.όσο για την ιστορία μου δεν θέλω καν να θυμαμαι τι έχω τραβήξει όλα αυτά τα χρονια...και ειδικά παλιότερα..με πιάνει κατάθλιψη.και όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 17 χρονών έβέπα τον αδερφόμου που τότε ήταν 24 να καραφλιάζει στο full.αυτό το γεγονόs μου δημιούργησε μια μόνιμη φοβία μιαs κια έβλεπα να έχω τρελή τριχόπτωση από μικρόs.αναγκαζόμουν να βάζω λακ καθημερινά για να κρατάει τα μαλλια σταθερά και να μην πεφτουν και γινομαι ρεζίλι γιατί ό που και να καθόμουν γέμιζε ο τόποs απο τρίχεs μου.και βεβαια απο προιοντα οτι δοκιμαζα ήταν μούφα.τότε δεν υ΄πηρχε φίνα ακόμη και νομίζω δεν υπήρχε και μινόξ.οταν αρισαν να τραβιόυνται οι κρόταφοι προs τα πίσω και να μεγαλώνει το κούτελο εκανα την πρωτη επέμβαση στη γερμανία.σε εναν κατα εμε καλο γιατρο,τον οποίο οταν τον αναζήτησα την δεύτερη φορά έμαθα ότι την κοπάνησε τουρκία και ότι πλεον χειρουργεί εκεί.εγώ παντωs έμεινα ευχαριστημένοs.όσο για τη δεύτερη φορά πίστηκα ολίγον κορόιδο εδώ στην ελλάδα.αλλα και πάλι προστέθηκε κάτι.για πολλά χρόνια μετέπειτα, και εφόσον μου σύστησε γιατρόs την μινόξ.έπαιζα πολλά χρόνια μαζί τηs ,έχονταs για πολύ καιρό καταπληκτικά αποτελεσματα.όσο για τη φίνα την παίρνα εδώ και 15 μήνεs με βοήθησε τώρα τελευταία πολύ.αλλά και απο τον εκτο εββδομο μήνα σταματησε η τριχόπτωση.και τώρα εδωσε πυκνότητα στο μαλλί.δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα απο τα παλιά.αλλα πρέπει να κρατιέμαι ενήμεροs για αυτό και μπένω στο φόρουμ το οποίο είναι σούπερ.απο εδω έμαθα ότι την φίνα την παιρνειs σε ποσότητα 1mg.τώρα θα μου πειs τόσο κοιμησμένοs είσαι και περίμενεs απο το φόρουμ.φταίει ίσωs μια δερματολογοs που μου είπε οτι μισό προσκάρ είναι χαμηλή δοσολογία...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα