μμ ναι η οχι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
νομιζω οτι δεν πρεπει να βάλει μονο κροτάφους γιατι εχει αδυναμο τσουλουφι και οταν μπουν δυνατα μαλλια στους κροταφους δεν θα εχει ενα ομοιομορφο αποτελεσμα. πρεπει να δημιουργησει καινουρια hairline εκει που σταματαει η τωρινη να κανει κροταφους, και να ενισχυσει οσο μπορει το τσουλουφι γτ βρισκεται σε φαση thinning και θα αραιωσει κι αλλο στα επομενα χρονια.

παραλληλα θα επρεπε να ξεκινησεις και τις θεραπειες (μινοξ,φινα) για να κρατησεις οσο γινεται τα δικα σου μαλλια.
 

Konstantinos95

New Member
Το τσουλούφι έχει πολλα κενά ενδιάμεσα όπως και στο crown έχω σκοπό να τα γεμίσω πάντα ,τώρα όσο γαι την φίνα το τζελ κάνει την ίδια δουλειά? Ποιες είναι οι παρενέργειε
 

tol

Well-Known Member
Το τσουλούφι έχει πολλα κενά ενδιάμεσα όπως και στο crown έχω σκοπό να τα γεμίσω πάντα ,τώρα όσο γαι την φίνα το τζελ κάνει την ίδια δουλειά? Ποιες είναι οι παρενέργειε
Φιλε μου, αν η πρωτη σου ερωτηση ειναι.... "ποιες οι παρενεργειες;".... καλυτερα μην ξεκινησεις ποτέ τη θεραπεια. Ειναι βεβαιο οτι θα βγαλεις παρενεργειες...στο μυαλο σου, λογω αυθυποβολης.

Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη.... Εισαι πολυ μικρος και, δυστυχως, μαλλον πας για μεγαλο norwood. Επομενως, η φιναστεριδη ειναι μονοδρομος, για να μπορεσεις να διατηρησεις τα υπαρχοντα μαλλια. Βγαλε απο το μυαλο σου αρνητικες σκεψεις περι παρενεργειων, ξεκινα αμεσα θεραπεια και αργοτερα προχωρας αφοβα σε μεταμοσχευση, αφου θα εχεις δυναμωσει τα μαλλια που εχεις.

Χωρις θεραπεια συντομα η κατασταση θα χειροτερευσει. Προλαβε και παρε μετρα που θα βελτιωσουν την εικονα και την ψυχολογια σου. Ολοθερμες ευχες για καλη συνεχεια!
 
D

Deleted member 24312

Επειδή φίλε δε ξέρεις ποσο θα εξελιχθεί η τριχοπτωση,και στην ηλικια που εισαι ειναι επιθετική .
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι θεραπεια .
Οχι laser , μινοξιδιλη και φιναστεριδη χρειάζεσαι .
Ενημερώσου υπεύθυνα και ξεκινα .
Αν ξεκινήσεις τωρα τις μεταμοσχεύσεις καθε 1-2 χρονια θα χρειάζεσαι αλλη μια , οχι για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα αλλα να μπαλώνεις τα κενά .
Οταν περάσεις τα 30-32 τοτε θα εχεις καλυτερες πιθανότητες για μια πετυχημένη μεταμοσχευση επειδή θα εχει φανεί το Norwood που θα καταλήξεις ( οχι 100%) και θα εχεις και καλύτερη εικόνα του τι θα μπορει να προσφέρει η δοτρια περιοχή .
Συμφωνώ κ έπ αυξανω,,,είσαι μικρός νομίζω για μμ, εγώ μόλις έκανα αλλά είμαι 44 κ θεωρώ ότι η τριχόπτωση μου έχει σταθεροποιηθεί..Νομίζω ότι χρειάζεσαι θεραπεία κ όχι μμ που είναι η έσχατη λύση.
 

Gzisis69

Member
θα σου πω κι εγω μια γνωμη. εισαι πολυ νεος οπως ημουν κι εγω οταν ειχα ηδη καραφλιτσα. εμενα ξεκινισε απο το κροουν αρα ειχα μπιφτεκι και σιγα σιγα απλωσε παντου. εσενα παει απο την αναποδη προς τα πισω. εχεις ηδη πολυ λιγα μαλλια. οπως βλεπω τις φοτο μπορω να φανταστω ανετα σε 1/2 χρονια η κατασταση να ναι αρκετα προχωρημενη και δυσκολα διαχειρισιμη. δεν νομιζω οτι μια μεταμοσχευση θα σου δωσει κατι τρομερο στην παρουσα φαση. παλι καραφλος με κερατινη θα παραμεινεις και μετα θα χεις καπου μαλλια και καπου οχι απλα δεν θα ναι τα φυσικα σημεια αραιωσης και θα φαινονται παραξενα. μπορεις να παρεις μινοξιδιλη μηπως σε κρατησει καποιο καιρο. φιναστεριδη δεν θα επαιρνα ποτε γιατι και η ιδεα μονο οτι μπορει να μην εχω καλη στυση θα με κανει να μην εχω καθολου. εισαι σε μια ηλικια που πρεπει να χαρεις πραγματα γιατι τα χρονια περνανε. ξεκινα γυμναστηριο, διατροφη να φτιαξεις σωμα τουμπανο, δοκιμασε μηπως σου παει το ξυρισμενο λουκ και σωθεις και αν τοσο πολυ σε τρωει κανε μια πολυ μικρη μεταμοσχευση των 2000 οπως ειπε καποιος παραπανω. μεχρι να φωτρωσουν αυτα χωρις αγωγη πιθανοτατα θα εχεις χασει παραπανω απ οσα θα βγουν βεβαια. εγω θα το αφηνα οπως ειναι αυτο το κεφαλι και θα δοκιμαζα με μινοξιδιλη να κρατησω οτι μπορω. και το να εισαι δεσμιος του τοπικκ μια ζωη δεν ειναι ζωη.. αν ομως θα σε κανει να νιωσεις λιγο καλυτερα τοτε κανε μια μικρη στο εξωτερικο κατα προτιμηση με καποιον που θα σου φτιαξειι ενα πλανο μελλοντικο μαζι. δεν ξερω αν καποιος σοβαρος επαγγελματιας ομως θα εβαζε μαλλια σε ενα κεφαλι που παει για φουλ καραφλα και θελει ηδη πολλα γκραφτς για να γινει καλη δουλεια. τα λευτα ειναι πολλα βεβαια οποτε καλοθελητης θα βρεθει ευκολα.
 

piros75

Well-Known Member
Θεραπεία (big3) αναμονή για τουλάχιστον 1,5 χρόνο και μετά, αν χρειάζεται μμ. Έχε κατά νου ότι για το πρώτους μήνες μπορεί να χειροτερέψεις από τη θεραπεία, είναι φυσιολογικό μη φοβηθείς και μην την σταματήσεις.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δίλημμα...
Σου πάει επιθετικά,στην θέση σου θα έκανα υπομονή έως τα 27 και θα μετά έκανα μεταμόσχευση.
Θα μπορούσες βεβαία να ξεκινήσεις μια μεταμόσχευση των 2500 Grafts σε συνδυασμό με λίγο toppik άλλα σε 2 χρονιά χωρίς θεραπείες θα πρέπει να ξανά μπεις σίγουρα.
Στην θέση σου θα περίμενα διότι σε αυτήν την ηλικία έχουμε δει μεταμοσχευμενους να χάνουν αργότερα και ίσως μεταμοχευμενα μαλλάκια λόγο επιθετικής τριχόπτωσης.
Καρναβάλι δεν θα γινόσουν δεν συμφωνώ εφόσον δεν πήγαινες σε 2-3 κατηγορίας κλινικές.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν έμοιαζε καλώς άλλα αν με έβλεπες δεν καταλάβαινες καν ότι είναι μεταμοσχευμενο.:)
 

fasda

Active Member
John δεν το είπα ειρωνικά ,απλά εμείς που ασχολούμαστε με τα μαλλια όλη μέρα καταλαβαινουμε και ας έχει γίνει τέλεια μμ ,τώρα κάποιος που δεν έχει ιδέα εννοείτε δεν θα καταλάβει τίποτα

τον τυπά που είδα νυρεμβεργη και αυτός εχει κάνει πολύ καλή μμ που έχει δέσει ωραία με τα υπόλοιπα όπως η δικιά σου γιαυτο σε ρώτησα αν ήσουν εσυ
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι κατάλαβα ότι δεν είπες από κακό γιαυτό έβαλα την φατσουλα στο τέλος.
Ο John δεν παρεξηγείτε εύκολα.:)
 
Μπλουζα