μινοξιδιλι

darius

Member
μια απορια αν καποιος δεν εχει τριχοπτωση κ αρχισει μινοξ μπορει ν του ριξει τ μαλλια ? και αν την σταματησει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ξαναβγενουνε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Ακόμα και αν δείς κάποιες τρίχες να πέφτουν μετά που ξεκίνησες minoxidil αυτές βρίσκονται σε τελογενή φάση, οπότε θα έπεφταν έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα. Μην σε ανησυχεί αυτό. Η minoxidil βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση του τριχωτού και επιταχύνει την δημιουργία νέας πιο υγιής τρίχας..

darius

Member
Gio είπε:
Ακόμα και αν δείς κάποιες τρίχες να πέφτουν μετά που ξεκίνησες minoxidil αυτές βρίσκονται σε τελογενή φάση, οπότε θα έπεφταν έτσι και αλλιώς αργά ή γρήγορα. Μην σε ανησυχεί αυτό. Η minoxidil βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση του τριχωτού και επιταχύνει την δημιουργία νέας πιο υγιής τρίχας..

οποτε με λιγα λογια αν την χρησιμοποιηση καποιος 5 μηνες και κανει διακοπη μετα δεν υπαρχει θεμα δεν την ζηταει ο οργανισμος? σου κανει καποιο προβλημα?

Livol

New Member
η μινο ειναι η πρεζα των μαλλιων... ερωτηση, γιατι να ξεκινησεις μινοξιδιλη χωρις να εχεις τριχοπτωση;

3746741

Member
χαιρετω την παρεα κ θα θελα κ εγω να κανω μια ερωτηση που αφορα στην μινοξιδιλη!

ειμαι 31 κ χρησιμοποιω μινοξ τα τελευταια 3 χρονια 2 φορες την ημερα!

αν την σταματησω αυριο πχ,ποσο καιρο θελει για να επανελθουν τα μαλλια μου στο σταδιο που θα ηταν αν δεν την ξεκινουσα ποτε?

...μιας κ ξερω οτι στην αρχη σου κανει ενα γερο αδειασμα κ μετα βγαζεις λιγο μαλλι κ πηγαινεις στα επιπεδα που θα ησουν αν δεν την ειχες χρησιμοποιησει..

Gio

New Member
Οι οδηγίες του σκευάσματος γράφουν οτι τα αποτελέσματα αναστέλλονται σε περίπου 2 με 6 μήνες απο το σταμάτημα της θεραπείας. Βέβαια αυτό εξαρτάται και γενικά απο την κατάσταση του τριχωτού όσο και από τα επίπεδα της DHT ορμόνης στο σώμα σου.
Απο εκεί και πέρα φίλε Livol, ο όρος "πρέζα των μαλλιών" δεν θεωρώ οτι είναι εύστοχος. Η minoxidil κάνει ενα δυνατό boost στο κεφάλι μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, ωστόσο από μόνη της τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα. Ως γνωστόν χρειάζεται υποστήριξη και απο άλλα σκευάσματα. Επίσης, καλή διατροφή και ψυχολογία παίζουν ρόλο..

Μπλουζα