μινοξιδιλη 5% vs μινοξιδιλη 5%

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μια χαρα τον εγραψα το τιτλο ;D
ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης:
η προπυλαινογλυκολη ειναι ησχυροτερο μεσο αποροφησης απο το οινοπνευμα.
καποιες μινοξ του εμποριου εχουν πολυ οινοπνευμα και λιγο προπυλαινογλυκολη και
και καποιες αλλες το αντιθετο.
μηπως η δευτερη κατηγορια ειναι ποιο απορροφησιμη και ποιο αποτελεσματικη? :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member
Απ: μινοξιδιλη 5% vs μινοξιδιλη 5%

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ KAPAMAROU!

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ...ΟΙ ΜINOX ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΝΟΓΛΥΚΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.

ΩΡΑΙΟΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχω την εντυπωση οτι το regaine ειναι ποιο δυνατο απο το axelan αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ιδεα μου η συνηθησε το σωμα μου την μινοξιδιλη. ::)

tatini

New Member

αφού το έχεις κάνει και μόνος σου το πείραμα και έπινες τη μινοξιδίλη απ' το στόμα με θεαματικά αποτελέσματα :p

sakis9282

Member

Ξέρεις σχετικά με regaine,rogaine foam και kirkland τις διαφορές στα προαναφερόμενα;

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν ειναι ολες οι μινοξ ιδιες εμενα τρυπηστε μου την μυτη :p
οποιος δεν εχει ευαισθησια στην προπυλαινογλυκολη προτιμηστε μινοξ που να εχει αρκετη.
μολις τελειωσει το axelan που χρησιμοποιω θα ξαναγυρισω σε regaine
καπαμαρουλης :9m:

Επίσης απογοητευμένος από τη μινοξυδίλη της Kirkland, θα επιστρέψω σε regaine, μιας που είναι το μόνο που καταλάβαινα ότι κάτι βάζω στο κεφάλι μου.
Με τη μινοξυδίλη της Kirkland από τις πρώτες κιόλας μέρες ήταν σαν να ρίχνω νερό, ούτε λαδίλα, ούτε ερεθισμός, ούτε κνησμός, ούτε τσούξιμο.
Πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο τελικά όλα τα διαλύματα μινοξυδίλης.

kapa

Μέλος του προσωπικού

οι μικροερεθισμοι και τα μικροτσουξιματα δεν ειναι ασχημα,ειναι σημαδι οτι αυτο που βαζουμε στο κεφαλι δεν ειναι νερο.
χιλιες πατεντες εχω κανει για να την ξανα ακουσω λιγο απο την μινοξιδιλη ::)

crossfire

Well-Known Member

Άγγελος είπε:
Επίσης απογοητευμένος από τη μινοξυδίλη της Kirkland, θα επιστρέψω σε regaine, μιας που είναι το μόνο που καταλάβαινα ότι κάτι βάζω στο κεφάλι μου.
Με τη μινοξυδίλη της Kirkland από τις πρώτες κιόλας μέρες ήταν σαν να ρίχνω νερό, ούτε λαδίλα, ούτε ερεθισμός, ούτε κνησμός, ούτε τσούξιμο.
Πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο τελικά όλα τα διαλύματα μινοξυδίλης.
kapamarou είπε:
οι μικροερεθισμοι και τα μικροτσουξιματα δεν ειναι ασχημα,ειναι σημαδι οτι αυτο που βαζουμε στο κεφαλι δεν ειναι νερο.
χιλιες πατεντες εχω κανει για να την ξανα ακουσω λιγο απο την μινοξιδιλη ::)

Μα......η πρωτη συμβουλη που δινουμε σε οσους διαμαρτυρονται για ερεθισμους,ειναι να κοψει την μινοξιδιλη.
Καμμια σχεση αγγελε και kapamarou.....οσοι θελουν καψιματα,κνησμους και ερεθισμους στο κεφαλι,ας βαλουν τσουκνιδες,κοκκκινες πιπεριες,counterpain κτλ.
Μια χαρα την κανει την δουλεια της η ουσια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Μα......η πρωτη συμβουλη που δινουμε σε οσους διαμαρτυρονται για ερεθισμους,ειναι να κοψει την μινοξιδιλη.
Καμμια σχεση αγγελε και kapamarou.....οσοι θελουν καψιματα,κνησμους και ερεθισμους στο κεφαλι,ας βαλουν τσουκνιδες,κοκκκινες πιπεριες,counterpain κτλ.
δεκτες ολες οι αποψεις.γι αυτο ανοιξα το θεμα για να το αναλυσουμε.
εγω προσωπικα απο την μινοξιδιλη εβλεπα αναπτυξη μονο οσο ειχα ερεθισμους και τσουξιματα

geo.

Member

kapamarou είπε:
δεκτες ολες οι αποψεις.γι αυτο ανοιξα το θεμα για να το αναλυσουμε.
εγω προσωπικα απο την μινοξιδιλη εβλεπα αναπτυξη μονο οσο ειχα ερεθισμους και τσουξιματα

Ναι αυτό που λες μπορεί όντως να συμβαίνει , αλλά όπως έχουμε ξαναπει οι ευεργετικές επιδράσεις της μινοξιδιλης μειώνονται με τον καιρό καθότι ο οργανισμός συνηθίζει στην ουσία και δεν δουλεύει το ίδιο οπότε μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που δεν βλέπεις τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που έβλεπες στην αρχή. Γιατί δεν δοκιμάζεις διάλυμα με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε μινοξ ;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ναι αυτό που λες μπορεί όντως να συμβαίνει , αλλά όπως έχουμε ξαναπει οι ευεργετικές επιδράσεις της μινοξιδιλης μειώνονται με τον καιρό καθότι ο οργανισμός συνηθίζει στην ουσία και δεν δουλεύει το ίδιο οπότε μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που δεν βλέπεις τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που έβλεπες στην αρχή. Γιατί δεν δοκιμάζεις διάλυμα με μεγαλύτερη συγκέντρωση σε μινοξ ;
επειδη πιστευω πως μεγαλυτερη περιεκτικοτητα μινοξιδιλης δεν ειναι δυνατοτερη απο μινοξιδιλη 5% μαζι με airol ::)

sovagg

New Member

Καπαμαρου πως θα την "ξανακουσουμε" ρε φιλε με τη μινοξ??Τους τελευταιους μηνες ειναι σα να βαζω νερακι στο κεφαλι μ...Σκεφτομαι το dermaroller που χρησιμοποιουσε μια περιοδο ο nomoreloss...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καπαμαρου πως θα την "ξανακουσουμε" ρε φιλε με τη μινοξ??Τους τελευταιους μηνες ειναι σα να βαζω νερακι στο κεφαλι μ...Σκεφτομαι το dermaroller που χρησιμοποιουσε μια περιοδο ο nomoreloss...

το dermaroller δεν το εχω δοκιμασει.παντως προς το παρον με airol και μινοξ βλεπω μια αργη επανεκφυση στους κροταφους που τα χρησιμοποιω,μολις γινουν εμφανη στον φακο θα βαλω και φωτο. ::)

crossfire

Well-Known Member

sovagg είπε:

Γνωμη μου,βγαλε το avodart απο το regaine και βαλε κατι το κορτιζονουχο να σου δωσει ενα boost στο επομενο 3μηνο.Μετα κανεις ψιλοσυντηρηση η παιζεις με airol και τετοια

Conan

Member

σκεφτομαι να αλλαξω μινοξ και να δοκιμασω axelan 5 % μονο και μονο επειδη ακουω οτι το regain λαδωνει αρκετα το μαλλι. η axelan εχει περισσοτερο οινοπνευμα και περισσοτερη προπυλενγλυκολη. το δικο μου ειναι γενικα λιπαρο >.< μηπως να παρω κατευθειαν regain? μονο σκετη μινοξ και μετα βλεπω για προσθεσεις ( τρετινοινη, κλπ)

το rοgain foam ομως( τωρα που το σκεφτομαι :angel: ) ειναι σε μορφη αφρου, λενε οτι δε λαδωνει, στεγνωνει γρηγορα και εχω ακουσει καλες κριτικες. μηπως να παρω διαλεξω αυτο τελικα? τιμη? ποσο καιρο 8α κραταει? θα ρωτησω τον φαρμακοποιο αν μπορει να μου το παραγγειλει. τελος, διατηρω σχετικα κοντο το μαλλι, οποτε θα με βολευει και αυτο.

JERY

New Member

ρε παιδιά εγώ βάζω πάνω απο ένα μήνα kirkland και δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα,(άλλον ένα μήνα πιο πριν έβαζα regaine 2%) έχω αρκετό μαλλί ακόμα
αλλα έχει αρχίσει το αρέομα απο μπροστά μέχρι πίσω και είπα να το προλάβω, άμα με δείς στο δρόμο λες οτι δεν έχω πρόβλημα αλλα επειδή είχα πολύ πυκνό μαλλί ξέρω οτι έχει αρχίσει το πρόβλημα
βάζω δεν βάζω το ίδιο μου κάνει, 6 ψεκασμούς ρίχνω σε όλο το κεφάλι πρωί βράδυ. :-[
ούτε παρενέργειες ούτε τίποτα , μήπως επειδή το μαλλί μου δεν είναι πολύ κοντό δεν αποροφάται σωστά?

kapa

Μέλος του προσωπικού

JERY είπε:
ρε παιδιά εγώ βάζω πάνω απο ένα μήνα kirkland και δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα,(άλλον ένα μήνα πιο πριν έβαζα regaine 2%) έχω αρκετό μαλλί ακόμα
αλλα έχει αρχίσει το αρέομα απο μπροστά μέχρι πίσω και είπα να το προλάβω, άμα με δείς στο δρόμο λες οτι δεν έχω πρόβλημα αλλα επειδή είχα πολύ πυκνό μαλλί ξέρω οτι έχει αρχίσει το πρόβλημα
βάζω δεν βάζω το ίδιο μου κάνει, 6 ψεκασμούς ρίχνω σε όλο το κεφάλι πρωί βράδυ. :-[
ούτε παρενέργειες ούτε τίποτα , μήπως επειδή το μαλλί μου δεν είναι πολύ κοντό δεν αποροφάται σωστά?
το κοντο μαλλι ειναι μονοδρομος για να φτασει στο δερμα,διαφορετικα θα χρειαζεσαι την διπλασια ποσοτητα για να το πετυχεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα