μινοξιδιλη 4 φορες την ημερα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Georgex6

Well-Known Member
Εδω ειναι η συνεντευξη ενος παλιου μελους του hairsite οπου με λιγα λογια λεει πως ειχε σταματησει να μπαινει στα φορουμ και να ποσταρει το 2004 και μπηκε τωρα για να μοιραστει το μυστικο του, πως ελυσε το προβλημα της τριχοπτωσης, τυχαια λοιπον οταν βρηκε σε πολυ χαμηλη τιμη μινοξιδιλη 5% αρχισε να τη χρησιμοποιει αντι για 2 φορες 4. ο ιδιος λεει οτι ειχε χρησιμοποιησει παλαιοτερα και φιναστεριδη και revivogen μαζι με rogaine χ2 χωρις αποτελεσμα εως οτου εκανε αυτο το πειραμα και επανεκτησε το 90% των μαλλιων του.
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-76338-page-0-category-3-order-last_answer-descasc-DESC.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: μινοξιδιλη 4 φορες την ημερα

τα εχω δοκιμασει και 6 φορες μινοξ την μερα και 2φορες την μερα μινοξ airol,το δευτερο πολυ ποιο δυνατο

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο 3 μηνες το καθενα,με 6 φορες μινοξ στους κροταφους τιποτα,με airol μινοξ στους κροταφους μαυρισανε τα χνουδια και πηραν ογκο,
πριν απο αυτον τον συνδιασμο δεν φαινοταν χνουδι,μεσα σε εναν μηνα.....

kos1987

New Member

Μιας και λετε για μινοξ εχω μια απορια:Ενας πωλητης ebay kirkland λεει In studies with 5% Minoxidil Extra Strength Topical Solution for Men, hair regrowth has not been shown to last longer than 48 weeks of continuous treatment in large clinical studies.
Τι σημαινει αυτο?Οτι τα αποτελεσματα της επανεκφυσης κρατουν 1 χρονο ή οτι ειναι να δεις θα γινει στον πρωτο χρονο? :chinscratch

Δάφνη Γ

New Member

kos1987 είπε:
Μιας και λετε για μινοξ εχω μια απορια:Ενας πωλητης ebay kirkland λεει In studies with 5% Minoxidil Extra Strength Topical Solution for Men, hair regrowth has not been shown to last longer than 48 weeks of continuous treatment in large clinical studies.
Τι σημαινει αυτο?Οτι τα αποτελεσματα της επανεκφυσης κρατουν 1 χρονο ή οτι ειναι να δεις θα γινει στον πρωτο χρονο? :chinscratch
Εγώ καταλαβαίνω ότι η περίοδος επανέκφυσης μετά από συνεχή χρήση δεν διαρκεί πάνω από 48 εβδομάδες. Όπως λες και εσύ ότι είναι να δεις θα το δεις στην αρχή. Μετά μην περιμένεις άδικα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα