μεταμόσχευση στο vertex

Scrooge

Member
Αν και είμαι 3V ( http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3889.html ), σκέφτομαι τελευταία μήπως θα ήταν καλή ιδέα να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μόνο στο vertex. Οι λόγοι:
1) Προσωπική άποψη: Ακόμη κι αν κάποιος έχει άψογη hairline, ένα "ξέφωτο" πίσω είναι μάλλον αστείο θέαμα. Αντίθετα, οι ανοιχτοί κρόταφοι δεν πειράζουν και τόσο.
2) Σε περίπτωση που κάνω ποτέ μεταμόσχευση, έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω κανενός είδους συντηρητική αγωγή (minox, fina κλπ) για τα εναπομείναντα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα τα μαλλιά γύρω από τα μεταμοσχευμένα θα ακολουθήσουν κανονικά την πτωτική τους μοίρα. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα ένα αφύσικο θέαμα όσον αφορά τους κροτάφους καθώς θα υπάρχουν μαλλιά σε όλη τη hairline ενώ λίγο πιο πίσω θα υπάρχουν κενά. Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιο pattern τριχόπτωσης. Αντίθετα στο vertex η αραίωση θα μοιάζει φυσιολογική, όπως σε όλους όσοι έχουν αραίωση στο σημείο αυτό.
3) Γλιτώνω τα χρήματα που θα έδινα για τους κροτάφους.
Η γνώμη σας ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Scrooge είπε:
Αν και είμαι 3V ( http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3889.html ), σκέφτομαι τελευταία μήπως θα ήταν καλή ιδέα να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μόνο στο vertex. Οι λόγοι:
1) Προσωπική άποψη: Ακόμη κι αν κάποιος έχει άψογη hairline, ένα "ξέφωτο" πίσω είναι μάλλον αστείο θέαμα. Αντίθετα, οι ανοιχτοί κρόταφοι δεν πειράζουν και τόσο.
2) Σε περίπτωση που κάνω ποτέ μεταμόσχευση, έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω κανενός είδους συντηρητική αγωγή (minox, fina κλπ) για τα εναπομείναντα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα τα μαλλιά γύρω από τα μεταμοσχευμένα θα ακολουθήσουν κανονικά την πτωτική τους μοίρα. Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα ένα αφύσικο θέαμα όσον αφορά τους κροτάφους καθώς θα υπάρχουν μαλλιά σε όλη τη hairline ενώ λίγο πιο πίσω θα υπάρχουν κενά. Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιο pattern τριχόπτωσης. Αντίθετα στο vertex η αραίωση θα μοιάζει φυσιολογική, όπως σε όλους όσοι έχουν αραίωση στο σημείο αυτό.
3) Γλιτώνω τα χρήματα που θα έδινα για τους κροτάφους.
Η γνώμη σας ?
συμφωνω στο σκεπτικο σου,vertex μονο
οι κροταφοι σου ειναι φυσιολογικοι για την ηλικια σου

gorilas

Member
Συμφωνω και εγω για to vertex γιατι ειναι και ενα σημειο που δεν καταλαβαινει κανεις την μεταμοσχευση γιατι χανεται μεσα στις υπολοιπες τριχες ενω αντιθετως στην hairline εγω προσωπικα τους καταλαβαινω ολους και ας εχουν παει και στον καλυτερο γιατρο του πλανητη!!!!!

n094

Active Member
Έχει μια λογική η προσεγγισή σου, αλλά να ξέρεις ότι αν χάσεις τα γύρω μαλλιά, είτε στο vertex είτε στη hairline το αποτέλεσμα θα είναι περίπου το ίδιο (δλδ οπτικά θα φαίνεται άσχημο...)

Scrooge

Member
rocknrolla είπε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνεις αγωγή και να πας κατευθείαν για μεταμόσχευση.
Επειδή, παρακολουθώντας το forum, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι υπάρχουσες θεραπείες είναι είτε αναποτελεσματικές (πχ minox) είτε επικίνδυνες (πχ fina). Και νομίζω ότι δεν λέει για λίγες τρίχες να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας...

crossfire

Well-Known Member
Scrooge είπε:
1) Προσωπική άποψη: Ακόμη κι αν κάποιος έχει άψογη hairline, ένα "ξέφωτο" πίσω είναι μάλλον αστείο θέαμα.

Eνα γεματο vertex και τελειως καραφλο το πανω μερος και με χαμηλα πλαινα,θα ειναι ακομα πιο αστειο....ειδικα αν δεν ειναι και κοντοκουρεμενα....αστα να πανε.
λαθος κατ'εμε ολη η θεωρεια....και περι θεραπειων και περι μεταμοσχευσης

crossfire

Well-Known Member
ή τιποτα ή μεταμοσχευση σε συνδυασμο με θεραπεια.
δεν διαφωνω περι vertex,αλλα σε συνδυασμο με θεραπεια για να προστατεψει την επιφανεια norwood 5

galan

New Member
crossfire είπε:
δεν διαφωνω περι vertex,αλλα σε συνδυασμο με θεραπεια για να προστατεψει την επιφανεια norwood 5
θεραπεια εννοεις ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ και χαπακι η μονο regain πιστευεις οτι φτανει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
galan είπε:
crossfire είπε:
θεραπεια εννοεις ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ και χαπακι η μονο regain πιστευεις οτι φτανει.

η θεραπεια δεν σημαινει απαραιτητα χαπακι.....για καποιον που δεν εχει επιθετικη τριχοπτωση,και το regaine μια χαρα ειναι.......

n094

Active Member
rocknrolla είπε:
crossfire είπε:
η θεραπεια δεν σημαινει απαραιτητα χαπακι.....για καποιον που δεν εχει επιθετικη τριχοπτωση,και το regaine μια χαρα ειναι.......

με το βαθμό που εξελίσσεται η τριχόπτωσή του με ένα Regain και ένα fungoral 2% παίζει να ανέβει και δύο norwood για πλάκα.

θα συμφωνήσω με αυτά που λένε o rocknrolla και ο crossfire και εγώ για αρχή αυτήν την προσέγγιση θα ακολουθούσα και μετά από κάνα χρόνο θεραπείας θα έβλεπα την προοπτική μμ. ανάλογα με το τι μου έδωσε η θεραπεία....

Μπλουζα