μεταμοσχευση

pantel

Active Member
Καλημέρα σε όλους Παιδια πηγα σημερα σε μια κλινικη την Ηa*rlif* clinics στην Κύπρο για μια δευτερη γνώμη. Ξερετε κατι για αυτη την κλινική? η τιμή που μου ειπε ειναι για 2.000 grafts 4. 000 ευρω με την μεθοδο fue. Ο γιατρος που κανει τις μεταμοσχευσεις εκει ειναι ο φώτ*ς Τσίμ*ς. Γνωρίζετε κατι? ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
από οτι βλέπω δεν έχεις διάθεση να ακολουθήσεις την πεπατημένη έτσι? :p
θεςνα πειραματιστεις? που την ξέθαψες αυτήν την παρακμη? πήγαινε άνθρωπε μ σε κάποια μεγάλη κλινική αλλιώς μη κάνεις τπτ. έχεις δει μμ αποτυχημένη? θες να ζήσεις κ εσύ με αντικαταθπλιπτικά?
δε φτιάχνεις διάφραγμα είναι καλλιτεχνικη επέμβαση,

αν δεν έχεις το κεφάλαιο μην κάνεις τπτ σε μία άγνωστη κλινική

n094

Active Member
Κάτσε βρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις.... από τον Γι@@ννη Γκ@@ρα βρέθηκες να ρωτάς δεύτερη γνώμη σε μια άγνωστη κλινική στην Κύπρο...;;; τι μεσολάβησε;;; κατ' αρχάς που μένεις, Κύπρο ή Ελλάδα...;;;

pantel

Active Member
n094 είπε:
Κάτσε βρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις.... από τον Γι@@ννη Γκ@@ρα βρέθηκες να ρωτάς δεύτερη γνώμη σε μια άγνωστη κλινική στην Κύπρο...;;; τι μεσολάβησε;;; κατ' αρχάς που μένεις, Κύπρο ή Ελλάδα...;;;

μενω κυπρο φιλε. βασικα ειναι η τριτη γνωμη που παιρνω. πηγα και πριν μερες στην h*c αλλα εχτος απο τα λεφτα δεν με επεισαν και ιδιαιτερα. φιλε οπως ειπα δεν τα εχω ξεκαθαρα στον νου μου. δεν ειμαι τοσο ψαγμενος οπως εσας. ο Γκουρ*ς ηρθε κυπρο φιλε και με ειδε. ηρθε για να δει ατομα με τριχωπτωση. αλλα ρε παιδι μου ειναι μεγαλος αλαζονας.

super7

Member
pantel είπε:
n094 είπε:

μενω κυπρο φιλε. βασικα ειναι η τριτη γνωμη που παιρνω. πηγα και πριν μερες στην h*c αλλα εχτος απο τα λεφτα δεν με επεισαν και ιδιαιτερα. φιλε οπως ειπα δεν τα εχω ξεκαθαρα στον νου μου. δεν ειμαι τοσο ψαγμενος οπως εσας. ο Γκουρ*ς ηρθε κυπρο φιλε και με ειδε. ηρθε για να δει ατομα με τριχωπτωση. αλλα ρε παιδι μου ειναι μεγαλος αλαζονας.

Κυπρο 2 λυσεις παιζουν...Γεω**ου και H*C...εκει το επιπεδο ειναι πολυ καλο και δεν εχεις να ανησυχεις για αποτελεσμα...μιλα και με τους 2 και ζυγισε τα. Δες εδω στο φορουμ...εχουν κανει αρκετοι σε αυτους τους 2

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αφου δεν σε επεισαν ιδιαιτερα και στην κυπρο ασε μην κανεις τπτ.

Μπλουζα