μεταμοσχευση στην τουρκια?

barel

New Member
μετα απο μικρη αναζητηση στο διαδικτυο ανακαλυψα πως εκτος απο ελλαδα κ κυπρο μεγαλο κομματι στην πιτα των μεταμοσχευσεων εχει κ η τουρκια με πολλες κλινικες κ μαλιστα με τις καλυτερες τιμες...ομως στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων εδω στο forum δεν υπαρχει κανεις με ανατολιτικη εμπειρια!!!μονο ο κανακης τελικα κυλησε προς τα κει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
barel είπε:
μετα απο μικρη αναζητηση στο διαδικτυο ανακαλυψα πως εκτος απο ελλαδα κ κυπρο μεγαλο κομματι στην πιτα των μεταμοσχευσεων εχει κ η τουρκια με πολλες κλινικες κ μαλιστα με τις καλυτερες τιμες...ομως στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων εδω στο forum δεν υπαρχει κανεις με ανατολιτικη εμπειρια!!!μονο ο κανακης τελικα κυλησε προς τα κει?
Ερντογαν είναι ο ένας που ξέρω και νομίζω πως έχει κάνει και ένα μέλος του forum και ο άλλος είναι ο ντογκαναι που χρησιμοποιει για εξαγωγή της δότριας μηχανικό εξαγωγέα και για την λήπτρια το choi pen . Οι τουρκαλάδες έχουν καλά αποτελέσματα με αρκετά μοσχεύματα σε δύο ημέρες 4000 πάς και ξεμπερδεύεις...έαν θέλεις να δείς αποτελέσματα μπές στο hairlosnetwork...

barel

New Member
επισης dr demisroy και dr apaydin στην πολη βρηκα... στα γερμανοφωνα forum παιζουν πολυ οι τουρκοι...για οσους μενουν βορεια ελλαδα ισως μα ηταν μια καλη επολογη!αλλωστε κ αυτοι κανουν τα δωρακια τους(μεσα στη τιμη σου καλυπτουν κ διαμονη)!ακομη καποιος μελος να μας πει μια εμπειρια;;;;

Physio40

Member
Ψάξε και σε άλλα φόρουμ σίγουρα κάποιος θα έχει κάνει και θα έχει γράψει την εμπειρία του. Και ναι έχω ακουσει ότι είναι οικονομικη επιλογή!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barel

New Member
οι τιμες ειναι οι καλυτερες συγκριτικα παντα αλλα θελουμε παραδειγματα χειροπιαστα για να πειστουμε κ για τον τροπο δουλειας τους!!

mikegad

Well-Known Member
Κρίμα πάντως...
καλά απότελέσματα (κατα γενική ομολογία) και 1ευρώ/draft και να μην υπάρχουν πληροφορίες
Άμα βγει άκρη θα σωθεί κόσμος

Μπλουζα